• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bernardo kahvaltı takımı önerisi

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
bgün bernardodan kahvaltı takımı.yemek takımı.çatal bıçak takımı alcağım.
hangisini önerirsiniz kahvaltı takımı olarak

Canım modeller çok, hepsi de güzel olunca seçim yapmakta zorlanıyorsun..

Benim tercihim bu oldu.
Eki Görüntüle 694011

Bunlarda diğer beğendiklerim.. :34:

$2013-çok-güzel-bernardo-kahvaltý-takýmý-modeli.webp$Bernardo_Rosalinda_Kahvalt_Seti_1.webp$images (1).webp

Son düzenleme:
bgün bernardodan kahvaltı takımı.yemek takımı.çatal bıçak takımı alcağım.
hangisini önerirsiniz kahvaltı takımı olarak

canım bence parçalarının işlevliği daha önemli. mesela ben cam bardakta çay içmeyi severim. o yüzden fincanlı bi takım almadım. bi de çaydanlığı ile takım yapmak istiyorsan çaydanlık modellerine de bak. çaydanlığı olmayan bi model almak istemezsin belki. ben takımda olmayınca hisarın çaydanlığını aldım ayrı olarak...

ben olsam kesinlikle bone china serisindeki rosalindayı alırdım çok şahaneeeee:16:

canım bende önce romance ye aşık olmuştum ama canlı görünce rosy ye aşık oldum ve benim fikrim şiddetle rosy serisi:16::16::16::16::16:

rosalinda güzel ama onunda çay bardakları yok fincanı var.
fincansızı varmı acaba.

Schaferdan da almıştım bir takım iyi güzel katologta hoşuma gitti, fincanlı bir takım. Ama bana bardaklı gelince hemen iade ettim. Bende özellikle fincanlı beğeniyorum kahvaltı takımlarını..:31:

bernardo diye niye kısıtladınız ki? başka markaların da çok güzel takımları var. ben kahverengili bi takım almıştım ama şu an pişmanım :( şimdi olsa renkli bişi alırdım...

bernardo diye niye kısıtladınız ki? başka markaların da çok güzel takımları var. ben kahverengili bi takım almıştım ama şu an pişmanım :( şimdi olsa renkli bişi alırdım...

Sanırım arkadaş bernardo takımlarının arasından seçim yapamıyor, bende öyleydim nereye baktıysam içime sinen birşey olmadı bernardo da ise tam tersi, zevkime hitap eden modeller arasından seçim yapmakta zorlandım.

bernardo da;vintage kahvaltı takımı,floral kahvaltı takımı,cherry kahvaltı takımı,pure rose bone china kahvaltı takımı bunlar cam bardakları olan takımlar. içlerinde en hoş olanı bana göre; floral kahvaltı takımı :)

Sanırım arkadaş bernardo takımlarının arasından seçim yapamıyor, bende öyleydim nereye baktıysam içime sinen birşey olmadı bernardo da ise tam tersi, zevkime hitap eden modeller arasından seçim yapmakta zorlandım.

Evet oyle ben de bayilmistim netten gordugum takimlarina. Gunluk olarak romance di sanirim onu almayi dusunmustum. Ankarada sevgilimle gittik baktik hic netteki gibi degil hic begenmedim kaselerini falan. Bence kimse gormeden almasin takimlarini...

ben de dün ilk kez bu markayı duydum ve ürünlerini gerçekten çok beğendim. ama biraz araştırma yapınca, herkesin hakkında kötü yorumlar yaptığını okudum. alırken bir daha düşünmek lazım sanırım. özellikle internetten satışlarda, stokta olmayan ürünleri satmışlar ya da eksik gönderip bir şekilde tamamlamamışlar. kesinlikle uzak durun diyenler var. ben de çok beğendim ürünleri ama durum böyle.. :(

ben de dün ilk kez bu markayı duydum ve ürünlerini gerçekten çok beğendim. ama biraz araştırma yapınca, herkesin hakkında kötü yorumlar yaptığını okudum. alırken bir daha düşünmek lazım sanırım. özellikle internetten satışlarda, stokta olmayan ürünleri satmışlar ya da eksik gönderip bir şekilde tamamlamamışlar. kesinlikle uzak durun diyenler var. ben de çok beğendim ürünleri ama durum böyle.. :(

ankarada armada avm nin -1. katında var bernardo arkadaşlar. görmeden almayın kesinlikle :20:

Back
X