Bernardo Günlük Yemek Takimi Kampanya...

arkadaşlar kampanya yalnızca points için var onun dışındakilerde 325 lira ama çatal kaşık filan yok içinde
bende bloomum siparişini vermeyi düşünüyorum inşallah peşinde %10 indirimli olarak

bernardo mağazalarında nasıl bşr indirim oluyor tüm ürünlerinde billen var mı?örneğin peşinde nasıl bir indirim olur?ayrıca birde sanırım yemek takımı ve çatal-bıçak takımı alana da bir indirim varmış?bu nasıl bir indirim karlı mı?bilen var mı acaba bunları:>

points indirimibu hafta sonmuş haftaya söz vermeyiz dediler arkadaş aldı bakalımbeğenirsem bende alcambem bloommodelinden aldım haftaya cuma elimde olacak

Bernardoda bildiğim kadarıyla peşinde bir indirim yok,ama şuanda yemek takımını ve çata bıçak takımını alana 200tl indirim çeki veriliyor ,bunlada ordan günlük yemek takımı alabilrisin yada başka eksiklerini,birde çatal bıçak takımları 498 ytl ye düşmüş.

ben bloom modelini 300 e aldım ama kütahya porselenin kalitesi daha iyi sırf kare olduğu için aldım bunu
points çaydanlığını almıştım geri gönderdim beğenmedim kapkara bir porseleni vardı.
arkadaş points takımı ve hediyelerini aldı. o fiyata iyi yani idare eder. ben bi de kek fanusu almıştım onu da verdim arkadaşa takım olsun diye onu da pek beğenmedim. kapağı ince geldi.
yani bernardo almam daha redline da hoşuma gidiyordu belki alabilirdim ama vazgeçtim.

ben redline alicam gibi..Bloom da cok hos ama misafir icin olan yemek takimim da siyah beyaz o yuzden bu renkli olsun diye dusunuyorum...Kizlar anneler gununde yaparlar mi acaba bi indirim..Bi de 6 kisilik bana yetmez, mecbur 12 kisilik lzm..eyvahedigeldismile

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,points kampanyasından 3 hafta önce bende aldım çok memnunum bu fiyata o kadar ürünü bir arada bulamazsınız,bernardo yu çok sıkı takip ediyorum ve birçok ürünü var tavsiye ederim indirim zamanını kaçırmayın.Çeyiz setini de öneriyorum özellikle çerez takımları,saklama kapları harika:)

1.ciyi beğendim bugün bende ama 325 TL ye iş yerindeki kızlar pahalı dediler
kafamı karıştırdılar
sizce nasıl fiyat?

bayanlar redlıne ı cok begenıyordum kırmızı siyahlı geometrık desenli olanı.bugun ankamall bernardodan baktım 8 ay önce falan üretimden kalkmıs cok begendım ama baska bı sey begenemıyorum.her seyım kırmızı sıyah cok uyumlu olacak bulursam.yardımcı olur musunuz nerden bulabılırım?

kızlar bende bu gün bi indirimini gördm bernardonun 6 kişilik yemek takımı ve çatal bıcak seti 390dan 295e dşmüş bide size danışıym almadan ben lila renkli olanı beğendm sizin fikrinizi de alıym
ayrıca kullananlar varsa kalitesi hakkında bilgi verebilirmi makinede yıkanabilir mi rahatca desenleri kaybolsn da istemiorm bide alışveriş sonrası müşteri hizmeti nasıl mrk içindeym:) tşkler simdiden
Camellia 36 Parça Bone China Yemek Seti

6 adet servis tabağı

6 adet çukur tabak

6 adet pasta tabağı

6 adet komposto kasesi

6 adet çay fincanı ve tabağı

6 adet amerikan servis seti ( natural)

24 parça çatal bıçak seti

6 adet su bardağı
HFS- CAMELLIA 390,00 TL 295,00 TL

Eklentiler

• $camellia.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 1.686
  • $visual.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…