- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.735
Arkadaşlar Bernardo bir süredir yemek takımlarında %50'ye varan indirimler yapıyor. Böylece uçuk fiyatlardaki Bernardo yemek takımları, normal diğer firmaların fiyat seviyesine düşüyor. Bernardo, porselen konusunda insanı yeterince ikna ediyor. Kalitesi belli, 5 yıl yedek parça garantisi veriyor, kırarsan falan gidip alıyorsun. 2 yıl kullanmazsan gelip yeni modellerle değiştirebilirsin, hem de kur farkı ödemeden. Bunlar süper ancak; Esas sormak istediğim tencere setleri.. Kullanan var mı? Tencere setleri de iyi midir? Çatal bıçak takımı iyi midir?
Ben paris antique setine bayılıp, tam yanına yaklaşmıştım ki, fiyatı görmemle elimi çekmem bir oldu Ödüllü seriymiş, bilmem kaç ödülü varmış. (indirimli 2800) Neyse bir de onun çık benzeri bir takım var, onu alayım bari dedim. (aşağıdaki fotoda) yarın indirim için son gün. 1600 tl+çatal kaşık takımı hediye. Kullananlardan duyanlardan fikir bekliyorum.
Ben paris antique setine bayılıp, tam yanına yaklaşmıştım ki, fiyatı görmemle elimi çekmem bir oldu Ödüllü seriymiş, bilmem kaç ödülü varmış. (indirimli 2800) Neyse bir de onun çık benzeri bir takım var, onu alayım bari dedim. (aşağıdaki fotoda) yarın indirim için son gün. 1600 tl+çatal kaşık takımı hediye. Kullananlardan duyanlardan fikir bekliyorum.
Son düzenleme: