Benim takımım bu :) 2 yılı geçti evliliğim ilk günkü gibi hala ne paslanma var ne çizilme çok memnunum.Ben misafirlik kullanıyorum.ağır olduğunu hiç farketmemiştim etrafımda da hiç söyleyen olmadı.
Pardon, misafir takımı olarak kullandığınızı söylemişsiniz zaten :)Benim takımım bu :) 2 yılı geçti evliliğim ilk günkü gibi hala ne paslanma var ne çizilme çok memnunum.Ben misafirlik kullanıyorum.ağır olduğunu hiç farketmemiştim etrafımda da hiç söyleyen olmadı.
Bende birkaç arkadaşımla almıştım hepimizde beğenerek almıştık bence burda göründüğünden daha güzel :) günlük olarak seramik almayın diyebilirim sadece kenarlarından çıtlıyo boyası porselen olmasına dikkat edin onun dışında marka gelmiyo aklıma ama instagramda çok güzel tabaklar var hiç bakıyor musun?Bir de aklıma geldi de bernardonun döküm tencere setini şiddetle tavsiye ederim.Seramik tencere tavalarım da var ama onun yeri ayrı eti filan çok az yağla ve kurumadan en güzel onda pişirirsin.zeytinyağlılarda filan elim hep onlara gidiyo..tek alınca tanesi 80-90dan filan başlıyordu heryerde ama ben 3 yıl önce setini 300 e almıştım %50 indirimle 300 e almıştım.çelik tencere seti de 250 liraydı ordan kıyaslayabilirsin ne kadar uyguna aldığımı anlamak için..mutlaka indirimleri takip et derim henüz almadıysan tabiCevabınızla çok rahatladım inanın, zaten çok şık ve zarif bir takım. Sanırım ben çok pimpirikli davranıyorum.. Peki siz günlük olarak mı kullanıyorsunuz yoksa misafir takımı olarak mı? Ben bir de günlük takım almak istiyorum, önerebileceğiniz bir marka var mıdır?
Tencereye daha girmedim ama önerilerinizi mutlaka dinleyeceğim. Teşekkürler.Bende birkaç arkadaşımla almıştım hepimizde beğenerek almıştık bence burda göründüğünden daha güzel :) günlük olarak seramik almayın diyebilirim sadece kenarlarından çıtlıyo boyası porselen olmasına dikkat edin onun dışında marka gelmiyo aklıma ama instagramda çok güzel tabaklar var hiç bakıyor musun?Bir de aklıma geldi de bernardonun döküm tencere setini şiddetle tavsiye ederim.Seramik tencere tavalarım da var ama onun yeri ayrı eti filan çok az yağla ve kurumadan en güzel onda pişirirsin.zeytinyağlılarda filan elim hep onlara gidiyo..tek alınca tanesi 80-90dan filan başlıyordu heryerde ama ben 3 yıl önce setini 300 e almıştım %50 indirimle 300 e almıştım.çelik tencere seti de 250 liraydı ordan kıyaslayabilirsin ne kadar uyguna aldığımı anlamak için..mutlaka indirimleri takip et derim henüz almadıysan tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?