- 17 Kasım 2014
- 245
- 479
- 78
Arkadaşlar ben bir kaç ay önce Bernardo'nun Smooth adlı 18/10 paslanmaz çelik çatal bıçak setini aldım. Yemek takımının yanında hediye olarak veriliyordu. Ancak çatal kaşıkların gramaj olarak alışıldıktan daha ağır olmasına biraz kafayı taktım. Arkadaşlarım falan "amaan elin mi yorulacak sanki bir şey olmaz" dediler. Bazıları da ağır olması daha iyi, kaliteli olduğu belli olur dedi. Ben de sonunda bunu misafir takımı olarak kullanırım, günlük için yeni bir set alırım dedim. Bu sefer de internette bernardo'nun çatal kaşıklarında paslanma sorunu olduğunu gördüm.
Bernardo'yu aradım, eğer içime sinmezse kullanmadığım sürece çatal bıçak takımı geri verip karşılığında 500 tl lik hediye çeki verebileceklerini söylediler. Fakat paslanma konusunda çok net, hiçbir şey olmaz diyorlar. Ne yapsam bilemedim. Aranızda bu takımı ya da Bernardo'nun farklı bir 18/10 çatal bıçak setini kullanan var mı? Memnun musunuz? Paslanma gibi sorunlar yaşadınız mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Takım da şu:
Bernardo'yu aradım, eğer içime sinmezse kullanmadığım sürece çatal bıçak takımı geri verip karşılığında 500 tl lik hediye çeki verebileceklerini söylediler. Fakat paslanma konusunda çok net, hiçbir şey olmaz diyorlar. Ne yapsam bilemedim. Aranızda bu takımı ya da Bernardo'nun farklı bir 18/10 çatal bıçak setini kullanan var mı? Memnun musunuz? Paslanma gibi sorunlar yaşadınız mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Takım da şu: