Bernardo bardak ve kadeh takımı kullanan var mı?

aaa seni bulduğum ne iyi oldu. alayım mı tatlım? zor mu kullanı mı? bernardonun ürünleri için de hiç iyi şeyler söylemiyorlar yahu :)
ben de senin gini 2 set almayı planlamıştım.

Bu takımın desenli yerleri hassas olduğu için elde yıkamak şart. Kullandım. Bende çalışıyorum, ama zorlamadı yani. Çalışan bayanın zaten hergün misafiri olmuyor ki. Hadi oldu diyelim her misafire yani en aZından ben onları çıkarmıyorum. O nedenle sıkıntı yaşamadım. Ayrıca masada çok şık. Benim yemek takımım ile çok uyumlu duruyor.

Bu takımın desenli yerleri hassas olduğu için elde yıkamak şart. Kullandım. Bende çalışıyorum, ama zorlamadı yani. Çalışan bayanın zaten hergün misafiri olmuyor ki. Hadi oldu diyelim her misafire yani en aZından ben onları çıkarmıyorum. O nedenle sıkıntı yaşamadım. Ayrıca masada çok şık. Benim yemek takımım ile çok uyumlu duruyor.

Ya çok güzel bir su takımı zaten ona hiçbir lafım yok. bir de Hisar' da beğendim.zaten çoğu markanın su takımı makineye girmiyor. ikisinden birine karar vereceğim gibi görünüyor tabi indirim dönemlerini bekliyorum.

öncelikle yemek takımın çok hoş buna bence yine şık ama sade bir takım gider bernardoda geçen anneme kahvaltı takımı alırken bir anne kız dikkatimi çekti onlarda bayağı baktıktan sonra 6 'lı takımları 2 set yapıp 12 ye tamamladılar çok alıcı gözüyle bakmadım ama annem bayılmıştı sana da alalım diye tutturdu. bernardo çok şık bence elde makinada yıkamayı pek kafana takma sonuçta çalışan bayanlarız ve gün aşırı gelen giden olmuyor aldıklarından da görselliğe önem verdiğini fark ediyorum geldiklerinde de elde artık yıkanır ki benim yemek takımım da hiç girmedi makinaya (dore işlemelerinden) dolayı elde yıkarım hep. . emin ol gözünde büyüttüğün kadar olmuyor ama biraz daha bekle bence indirime girsin ama kaçırma çünkü çok güzeller bridal ve grace ama sanki grace daha mı güzel ki:))

öncelikle yemek takımın çok hoş buna bence yine şık ama sade bir takım gider bernardoda geçen anneme kahvaltı takımı alırken bir anne kız dikkatimi çekti onlarda bayağı baktıktan sonra 6 'lı takımları 2 set yapıp 12 ye tamamladılar çok alıcı gözüyle bakmadım ama annem bayılmıştı sana da alalım diye tutturdu. bernardo çok şık bence elde makinada yıkamayı pek kafana takma sonuçta çalışan bayanlarız ve gün aşırı gelen giden olmuyor aldıklarından da görselliğe önem verdiğini fark ediyorum geldiklerinde de elde artık yıkanır ki benim yemek takımım da hiç girmedi makinaya (dore işlemelerinden) dolayı elde yıkarım hep. . emin ol gözünde büyüttüğün kadar olmuyor ama biraz daha bekle bence indirime girsin ama kaçırma çünkü çok güzeller bridal ve grace ama sanki grace daha mı güzel ki:))

çok teşekkür ederim canım :) evet biraz görselliğe önem veriyorum. sonuçta para veriyoruz, güzel şeyler almak istiyorum.
ben de 6' lı setten 2 takım alarak yapacağım takımımı. ben elde yıkamaktan çok fazla korkmuyorum aslında, çok sakarım düşürüp kırmaktan korkuyorum :) bernardo da en sevmediğim şey indirim döneminde, olan fiyatı şişirip onun üzerinden indirim yapıomuş gibi görünüyorlar. takipteyim ama güzel bir su takımı almak şart. bayılıyorum misafir ağırlamaya :)

Kızlar merhaba,

Çeyizime bardak ve kadeh takımı almak istiyorum fakat çok seçici davranıp beğenemiyorum.
Bernardo da bir takım beğendim fakat bulaşık makinesine girmiyorlar, ben çalışan insanım misafir için kullanacakta olsam zorlanırım diye düşünüyorum. Hem bulaşık makinesine en çok ağır misafirlerim geldiğinde ihtiyacım olacak diye düşünüyorum.

Siz ne dersiniz?
Bernardo nun bardak ve kadeh takımları kaliteli midir, 750.00 tl ye yakın fiyatı var , değer mi?
Yardımcı olursanız çok sevinirim":44:

ben jumbo'nun ekteki kodelini çok beğenmiştim ve 2 sene boyunca gidip geldim fiyatı pahalı olduğu için(1500TL) $sangay.webp

en sonunda eminönündeki paşabahçeye bakıcam eğer benzer modeli bulamazsam alıcam dedim ve paşabahçede aynı modeli 180 Liraya (6 kişilik) buldum. iki takım olarak aldım aynısını hem istediğim model hemde fiyat olarak uygun oldu.

eğer istanbul'da yaşıyorsanız eminönü kürkçü han'ın içindeki paşabahçeye mutlaka bakın derim
belki beğendiğiniz modeli orada çok uyguna bulabilirsiniz

ben jumbo'nun ekteki kodelini çok beğenmiştim ve 2 sene boyunca gidip geldim fiyatı pahalı olduğu için(1500TL)Eki Görüntüle 897689

en sonunda eminönündeki paşabahçeye bakıcam eğer benzer modeli bulamazsam alıcam dedim ve paşabahçede aynı modeli 180 Liraya (6 kişilik) buldum. iki takım olarak aldım aynısını hem istediğim model hemde fiyat olarak uygun oldu.

eğer istanbul'da yaşıyorsanız eminönü kürkçü han'ın içindeki paşabahçeye mutlaka bakın derim
belki beğendiğiniz modeli orada çok uyguna bulabilirsiniz

evet canım İstanbul' da yaşıyorum o nedenle acele etmiyorum zaten. alsam evde de koyacak çok fazla yerim yok.
o yana bu yana taşı kırılırlar, en son alacağım ama en azından modeli beğeneyim diyorum. eminönü ne geçen aylarda gittimm ama paşabahçeye uğramadım aklımda :) teşekkür ederim

evet canım İstanbul' da yaşıyorum o nedenle acele etmiyorum zaten. alsam evde de koyacak çok fazla yerim yok.
o yana bu yana taşı kırılırlar, en son alacağım ama en azından modeli beğeneyim diyorum. eminönü ne geçen aylarda gittimm ama paşabahçeye uğramadım aklımda :) teşekkür ederim

rica ederim :)

bu haftasonu bende bakıcam tekrar çay takımı için modeliniz aklımda gidebilirsem bakar size bilgi veririm :34:

Henüz bernardo dan hiç alışveriş yapmadım ama ürün incelemeye metrocity' e gidiyorum.

Kırılma konusunu bi konuş istersen. Ben aynı şubeden aldığım için artık tanıyolardı. Kırılırsa biz takımını tamamlarız birşey olmaz demişlerdi. Yardımcı oluyorlar. Kırılmayı kafana takma.

Ben güveniyorum. Çünkü kaç ay kullandığım şeyleri değişmek istedim. Hiç surat bile yapmadılar. Ayrıca başka bişiden memnun değilsen getir dediler. :))

bana kadeh takımında kırık parça garantisi veremeyiz dediler. yemek takımımında garantisini evlendikten sonra başlatacaklar ama pek sanmıyorum yapacaklarını

bana kadeh takımında kırık parça garantisi veremeyiz dediler. yemek takımımında garantisini evlendikten sonra başlatacaklar ama pek sanmıyorum yapacaklarını

Ben tüm garantileri tencerelerde dahil evlendikden sonra başlattım. Ve alalı bir sene olmuştu. Normalde belge olarak kadehte vermiyorlar garanti ama yardımcı oluruz dediler. Şu ana kadar da herşeyde oldular. Ben çoğu çeyizimi ordan aldım. Belkide o nedenle çok sıcak davrandılar. 6 ay falan oldu evleneli. Günlük çatal bıçaklarımı bile değiştim. Kayda değer problemi olmadığı halde, başka bişey değişmek istersen getr dediler. Sanırım bu birazda çalışanlardan kaynaklanıyor. Bu tarz şeyleri bernorda markası altında tartışmak yanlış belki de.

Son düzenleme:
kızlar bnde misafir yemek takımı ckb ve kahvaltı takımını bernardodan aldım. garanti yaptılar ama net sürelerini tam bilmiyorum evraklarda evde, ama 5 yıl değişim yapablirsin dediler. evlendikten sonra başlasın garanti falan demedim desemiydim :18::18:

kızlar bnde misafir yemek takımı ckb ve kahvaltı takımını bernardodan aldım. garanti yaptılar ama net sürelerini tam bilmiyorum evraklarda evde, ama 5 yıl değişim yapablirsin dediler. evlendikten sonra başlasın garanti falan demedim desemiydim :18::18:

eskiden ürünle birlikte garanti belgesi veriliyordu ve firmanın imzalayıp kaşelediği tarih garanti başlangıcı oluyordu..şimdi artık fatura garanti belgesi yerine geçiyor.. ben düğünden sonra fatura alayım diyemeyeceğine göre yapılacak birşey yok üzülme :)

Back
X