• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo Baharatlık Fikir

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
Bunu aranızda alıp kullanan ve yorum yapabilecek birileri var mı acaba?
Uzun zamandır çok beğeniyorum. Almak istediğim dönemde 49 TL idi fiyatı.
Sonra 59 TL oldu. Bir ara kaldırıldı. Şimdi ise %30 indirimli gibi göstererek yine 59 liradan satıyorlar.
Paslanır mı? Ola ki düştü kırıldı bir tanesi, 12li takım gitti, tekli alınabilir mi?
Bi de ağız kısmında 3 boy delik mi vardı onu çok net hatırlamıyorum.
Her türlü fikirlerinizi bekliyorum.

$634557709763254531 (1).webp

Sonra 59 TL oldu. Bir ara kaldırıldı. Şimdi ise %30 indirimli gibi göstererek yine 59 liradan satıyorlar.
Paslanır mı? Ola ki düştü kırıldı bir tanesi, 12li takım gitti, tekli alınabilir mi?

Eki Görüntüle 568364

Bence çok kullanışlı değiller. Marka hatırlamıyorum ama bende düğün arefesinde benzer ürünlere bakmıştım. İçindekilerin akmasında sorun yaşayabilirsin. bide 12 taneye hangi baharatları koyabilirsin ki? Bi kaç tanesine deliklerinden akacak toz baharatları koydun diyelim, diğerleri ne olacak ?

ben cam konusunda oldukça sakarımdır :D o yüzden tupperware ve emsa'dan karışık alıcam...
EMSA SPICE BOX BEYAZ BAHARAT KUTUSU « MUBA - Ev ve Yaşam Ürünleri bunu alıcam bak :16:

Plastik ve küçük geldi gözüme bunlar. Orjinal bişeymiş ama :)

Bence çok kullanışlı değiller. Marka hatırlamıyorum ama bende düğün arefesinde benzer ürünlere bakmıştım. İçindekilerin akmasında sorun yaşayabilirsin. bide 12 taneye hangi baharatları koyabilirsin ki? Bi kaç tanesine deliklerinden akacak toz baharatları koydun diyelim, diğerleri ne olacak ?

Toz biber, köri, kimyon, kekik, nane, yenibahar, tarçın, sumak, isot, pulbiber, susam, çörek otu, hindistan cevizi
ilk aklıma gelenler . akmasında sorun yaşayabilirsin derken onların ağızlarındaki delikler 3 boy oluyor ya.
bunun gibi

$image.webp

evet sert plastik sanıırım ama tupper da öyle :) bana göre kokuyu muhafaza eden ve nemlenmeyi önleyen baharatlık en iyisidir

Eki Görüntüle 568364

bencede biraz kullamışsız bi model gibi ama cam olması güzel plastiklerden bence de uzak dur hem şıklık hem sağlık açısından camlar ile yarışamazlar.

bencede biraz kullamışsız bi model gibi ama cam olması güzel plastiklerden bence de uzak dur hem şıklık hem sağlık açısından camlar ile yarışamazlar.

Ben tupper bile almadım hiç çeyizime
bir iki plastik tabak ve kasem var ama
o da gelecek olan çocuklara kırılmasın bi yerlerine zarar vermesin diye
çerez cips vs koymak için aldım
baharatlık gibi bişeyde kullanamam plastik

Ben tupper bile almadım hiç çeyizime
bir iki plastik tabak ve kasem var ama
o da gelecek olan çocuklara kırılmasın bi yerlerine zarar vermesin diye
çerez cips vs koymak için aldım
baharatlık gibi bişeyde kullanamam plastik

aynı fikirdeyim gerçekten hiç anlamıyorum bu tupper çılgınlığını fonksiyonel parçaları vardır belki hepsini bilmiyorum ama özellikle saklamak için plasik almak çok saçma hemde 70-100tl ye:))zevk meselesi tabi

canım ben kullanıyorum. ben de çeyimize almıştım. son derece kullanışlı. istersen standını kullanmazsın, koçtaşta duvara monte sepetler var ya, onlardan alır dizersin, yerden tasarruf da olur.
üç bölme var, biri az akıtıyor delikli, ikincinin delikleri daha iri, üçüncüsü de tamamen açık, foşş diye dökülsün diye :)
yani ben gayet memnunum. paslanma yapmadı. yapsa da o çelik kısmı çıkıyor, altında siyah kısım da var. hem de cam sağlıklı. stant dönüyoru ayrıca.

canım ben kullanıyorum. ben de çeyimize almıştım. son derece kullanışlı. istersen standını kullanmazsın, koçtaşta duvara monte sepetler var ya, onlardan alır dizersin, yerden tasarruf da olur.
üç bölme var, biri az akıtıyor delikli, ikincinin delikleri daha iri, üçüncüsü de tamamen açık, foşş diye dökülsün diye :)
yani ben gayet memnunum. paslanma yapmadı. yapsa da o çelik kısmı çıkıyor, altında siyah kısım da var. hem de cam sağlıklı. stant dönüyoru ayrıca.

Çok teşekkür ederim, kullanan birisinden duymak iyi oldu :)
Az önce o duvara monte sepetleri gösteriyordum Koçtaşın sitesinden nişanlıma :)

hımmm bak şimdi sen anlatınca benim de içime sindi :) umarım nete koyarlar da ben de alabilirim... bu arada kaç tl idi bu?

Ben de dün akşam itibariyle aynı baharatlığı almış bulunuyorum. Gerçekten çok beğenerek aldım. Hem 12li olması, hem çok yer kaplamaması, hem 3 farklı delik ayarının olması, hem cam olması hem de kapaksız olmasıyla gönlümü fethetti. Yemek yaparken kullanışlı olması çok önemliydi benim için. Ayrıca standı da gayet güzel, her 2 katı ayrı ayrı dönebiliyor. Gerektiğinde masaya da götürülebilecek kadar şık ve sade. Kesinlikle herkese de tavsiye ederim. Ayrıca standlarını kaldırıp tek tek de kullanılabilir(koçtaş-ikeadan alınacak duvar aparatıyla)

hımmm bak şimdi sen anlatınca benim de içime sindi :) umarım nete koyarlar da ben de alabilirim... bu arada kaç tl idi bu?

En son 59du şimdi 84e çıkarmışlar fiyatını :S

Ben de dün akşam itibariyle aynı baharatlığı almış bulunuyorum. Gerçekten çok beğenerek aldım. Hem 12li olması, hem çok yer kaplamaması, hem 3 farklı delik ayarının olması, hem cam olması hem de kapaksız olmasıyla gönlümü fethetti. Yemek yaparken kullanışlı olması çok önemliydi benim için. Ayrıca standı da gayet güzel, her 2 katı ayrı ayrı dönebiliyor. Gerektiğinde masaya da götürülebilecek kadar şık ve sade. Kesinlikle herkese de tavsiye ederim. Ayrıca standlarını kaldırıp tek tek de kullanılabilir(koçtaş-ikeadan alınacak duvar aparatıyla)

çok memnun oldum bunu duyduğuma :)
evet duvar askısıyla da kullanmak mantıklı, stand tezgahta yer kaplayacağına
ama fiyatı iki katına çıkmış.. maalesef alamayacağım bir süre daha :(
basiret bağlanmasıyla 49 TL olduğu zaman alamamıştım :s

İşte ben de ondan bahsediyordum İndirim kampanyaları başlığında. Ama 1 alana 1 bedava kampanyası olduğu için ya aynı fiyata veya yakın fiyata birşeyler daha al bedavaya gelmiş olsun, ya da benim gibi kendine bir ortak bul birer tane alın derim.

İşte ben de ondan bahsediyordum İndirim kampanyaları başlığında. Ama 1 alana 1 bedava kampanyası olduğu için ya aynı fiyata veya yakın fiyata birşeyler daha al bedavaya gelmiş olsun, ya da benim gibi kendine bir ortak bul birer tane alın derim.

yani siz 42 TL verip iki tane aynı bu takımdan mı aldınız?

Bence arkadaşlarına eşe dosta bir sor, güzel bir set olduğu için beğenen ve almak isteyen çıkacaktır. Veya burada ihtiyacı olan biriyle de birleşebilirsiniz. Şimdi hadi bunu aldık da, şekerlik çaylık olan 3lü büyük kavanozu nerden alıp da baharat takımı ile takım yapabiliriz ki önerisi olan var mı acaba?

Back
X