• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo alışveriş

yasby

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
234
33
298
Eskisehir
kızlar bilindiği üzere bernardoda suan ikinci üründe %50 indirim var ve benimde 200 tl lik kupanum var grupanyadan aldıgım. mutfak eşyası olarakta henüz almış olduğum hiçbirşey yok:50: zaten çeyiz alışverişine başlayalı daha 3.ayım ev tekstiline yoğunlaşmıştım. bernardodan alışveriş yapanlar ve bilgisi olanlar lütfen bana yardım etsin neler almalıyım? ve bu 2.ürün %50 indirim neyi kapsıyor bardağa bardak tabağa tabak vsmi hiçbirfikrim yok çalışıyorum ve yılbaşına kadar son iznim yarın bu alışverişi yarın yaptım yaptım yoksa birdaha yapamayacağım çünkü yaşadığım ilçede bernardo mağazası yok eskişehire gideceğim

kimse yardımcı olmak istemiyor anlaşılan :43: enazından 2.üründe %50 indirim kampanyasıyla detayla bilgiye sahip olan vardır diye umuyordum :25:

Canım merhaba ; :16:

Öncelikle bernardopnun fiyatlarına internetten bakmanı tavsiye ediyorum tatlım..
Bende bu pazar senin yapmak istediğin gibi alışveriş yaptım bernardodan..
Fissler marka dışındaki tüm bernardo ürünlerinde geçerli bu kuponlar..
Yani tabaklar bardaklar vs gibi..
ne almak istediğine bütçen dahilinde karar ver öncelikle bence tatlım..
2. ciye %50 indirim bardağa bardak gibi kapsıyor tatlım..
yanına bu şekilde alışveriş yapıcak birini daha bulabilseydin keşke ikinizde karlı bir alışveriş yapmış olurdunuz..
bernardonun yemek takımlar kaç kişilik bilmiyorum ancak fiyatları çok yüksek ona şüphem yok :1:
canım mesela bardaklar 6 şarlı gruplar halinde satılıyor ..
12 kişilik takım yapmak istiyorsan ikinci 6 lık grubu %50 indirimle alıyorsun...
tatlı alışverişler canım :16:

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım :)
yasby alışverişin hayırlı olsun bu arada :)
Benim acil yardıma ihtiyacım var :25: Bernardo' dan yemek takımı almaya karar verdim çeyizim için. Aslında hep modern kare tarzda takımlar vardı gönlümde ama rose garden modelini görünce country tarzı da düşünmeye başladım. Bizimkiler bayıldı, mutlaka misafirlik bunu al diyorlar. Elinde klasik bir takım olsun, bu tam gelin işi diyorlar. Hatta babam aynen şunu söyledi: " Son sözüm şu, Tarkan geçer Beethoven geçmez, sen bilirsin" :))) Ben bir de waves modelini beğendim. İkisi o kadar farklı uçlardalar ki bir türlü karar veremiyorum. Evimi sorarsanız müstakbel eşimle daha çok modern döşemek istiyoruz. Annem de: "Sen şimdi bunu al, ev farketmez, sonra nasılsa bir takım daha alınır,bunu kaçırma.." diyor. Ne yapsam, ne etsem kafam acayip karıştı. Siz ne dersiniz?
$waves.JPG $images.jpg

teşekkürler tatlım ayrı konu olarak açtığın başlığada yazmıstım burayada yazıyayım :) bence soldakini almalısın bende alırsam yemek takımını kesinlikle soldaki gibi birşey alıcam hem modern hem sade hemde hertür dekora gider:16:

kızlar bilindiği üzere bernardoda suan ikinci üründe %50 indirim var ve benimde 200 tl lik kupanum var grupanyadan aldıgım. mutfak eşyası olarakta henüz almış olduğum hiçbirşey yok:50: zaten çeyiz alışverişine başlayalı daha 3.ayım ev tekstiline yoğunlaşmıştım. bernardodan alışveriş yapanlar ve bilgisi olanlar lütfen bana yardım etsin neler almalıyım? ve bu 2.ürün %50 indirim neyi kapsıyor bardağa bardak tabağa tabak vsmi hiçbirfikrim yok çalışıyorum ve yılbaşına kadar son iznim yarın bu alışverişi yarın yaptım yaptım yoksa birdaha yapamayacağım çünkü yaşadığım ilçede bernardo mağazası yok eskişehire gideceğim

canım ben çeyizime günlük yemek takımı aldım romance herkes beğendi daha kullanmadım... Onun birde kahvaltı takımı var gunluk yemek takımını almasaydım kesınlıkle kahvaltı setını alırdım harıka bayıldım kahvaltı takımımı da ordan alıcam resimlerini ekliyorum umarım begenırsın... $634557701996652969.jpg $634578489216017578.jpg $634581042844601562.jpg

bernardoda ayrı ayrı aldınız mı pahalıya gelio aslında komple setlerin fiyatı çok uygun 12 kişilk y.t günlük ymk tk. 4 boy tencere tk çkb tk cezve çaydanlık 1800 fln bunun yanında bi de 400 tl hediye çeki veriolar diğer ıvır zıvırları da öyle yapabilirsiniz ben 2 ay önce bi takım aldım 720 ye 200 tl de hediye çeki verdiler şimdi o takımı yukarda yazdığım şekilde set alabiliosunuz ve 400 tl hediye çeki acaba erken mi davranmışım yoksa avantajlı mı olmuşum :26: bilemedim ama şu an takımın tek fiyatı 999 tl olmş :35:

ayyy aynı dertten bende muzdaribim kahjvaltı takımı begendim 2.alınacak urun herşeyde geçerliymıs yani tabak alana tabak almak zorunda deilsiniz arkadaşlar. istedıgınızı alın .
ama ben alacak birşey bulamadım paris desenli kahvaltı takımı ztn şuanda teslim etmiyor stoklar bitmiş parayı sımdı veryorsun nisanda geliyor benim dugunde 1 nisanda
bende bilemiyorum 2. urune ne alabilrim tefalın utuleri var. demlik var
başkada bişe yok

canım ben çeyizime günlük yemek takımı aldım romance herkes beğendi daha kullanmadım... Onun birde kahvaltı takımı var gunluk yemek takımını almasaydım kesınlıkle kahvaltı setını alırdım harıka bayıldım kahvaltı takımımı da ordan alıcam resimlerini ekliyorum umarım begenırsın... Eki Görüntüle 319507 Eki Görüntüle 319508 Eki Görüntüle 319509

resimlere bayıldım romance serisi de çok hoşuma gidiyor, ben mutfağımı kırmızı düşündüğüm için red dot serisinin hem günlük yemek takımını hemde kahvaltı takımını aldım, bende görünce resmen vuruldum hepsine :52:

resimlere bayıldım romance serisi de çok hoşuma gidiyor, ben mutfağımı kırmızı düşündüğüm için red dot serisinin hem günlük yemek takımını hemde kahvaltı takımını aldım, bende görünce resmen vuruldum hepsine :52:

Canım şimdi red dot serisine baktım gayet keyifli bir model güle güle kullan canım...

Back