bernardo 308 parça evlilik paketii ??

rosaa

ßelkide..!!
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
978
0
66
Aydın
kızlar bugün paşayla bernardoya gittik 308 parça evlilik paketi varmış pakette ;
12 kiş.73 parç.yemek tk
12 kiş.89 parça çatal kaşık bıçak tk
deri andık
6 kişilik 36 parça günlük yemek tk
6 kişilik 24 parç günlük çatak kaşık tk.
6 kişilik 36 parça kahvaltı seti
kahvaltı seti deseninde poselen çaydanlık
kahvaltı deseni deseninde tepsi
porselen kapaklı kahvaltılık
5li bıçak bloğu
3lü saklama kabı
8 parça çelik tencere seti
çelik çaydanlık
3lü cezve seti
1.599 TL
kararsız kaldım kızlar bernardo hakkında pek bilgim yok sizin fikirleriniz ne alayımmı sizce yemek takımlarına baktım şık seçenekler var istediğini seçebiliyosun ben kare istiyorum karelerde var güzel ama kalitesi hakkında bilgim yok

Canım az önce senin için netde küçük bir araştırma yaptım şikayetleri dile getiren bir siteden link atmıyım yasak olabilir. Paslanmaz çkb takımlarında problem varmış ilk yıkamada paslanmalar görülmüş.

günlük yemek takımım ve çkb takımım(günlük) bernardo 1.5. yıldır kullanıyorum ve memnunum

Bende tüm çeyizimi bernardodan aldım edilen tavsiyeler üzerine.. Ancak bazı arkadaşlarda yemek takımları çatlak geliyor olabiliyormuş orada kontrol etmeni tavsiye ederim.. set fiyatı da oldukça iyiymiş!..

Valla bende aynı rakamlarda bi set aldım ordan ama kahvaltı takımı falan yoktu benimkinde keşkem bekleseymişim azcık daha :(
Kalite olarak hiç kötü bişi duymadım çevremden ama geldiğinde kontrol etmelisin kesinlikle benim bi yemek tabağımda desen hatası vardı gidip değiştirttim hemen hepsine tek tek bakmalısın :)

herkese çok tşk ederim canlar..bakmaya gidicem tekrar tek tek inceliycem fiyat çok iyi birde yemek takımları çok şık kahvaltı takımlarıda öyle :68:

aslında fiyatıda gayet uygunmuş içindede çok parçası var ama kalitesi hakkında yorum yapamıyorum etrafımda hiç kullanan yok çünkü:(

kalitesinin iyi olmadığını düşünüyorum..
iyice araştır derim ben sadece..:34:

Bernardonun çok şık ürünleri var yanlız ben çok şikayet duydum ama yine de çok beğeniyorum :9: İnternette bu kampanya varmı acaba?

Bernardonun çok şık ürünleri var yanlız ben çok şikayet duydum ama yine de çok beğeniyorum :9: İnternette bu kampanya varmı acaba?

ben araştırdım bulamadım canım nette.ama gerçeken çok şıklar ya ben krc ya falanda baktım şıklıkları çok sinmedi içime:21:

kızlar bugün paşayla bernardoya gittik 308 parça evlilik paketi varmış pakette ;
12 kiş.73 parç.yemek tk
12 kiş.89 parça çatal kaşık bıçak tk
deri andık
6 kişilik 36 parça günlük yemek tk
6 kişilik 24 parç günlük çatak kaşık tk.
6 kişilik 36 parça kahvaltı seti
kahvaltı seti deseninde poselen çaydanlık
kahvaltı deseni deseninde tepsi
porselen kapaklı kahvaltılık
5li bıçak bloğu
3lü saklama kabı
8 parça çelik tencere seti
çelik çaydanlık
3lü cezve seti
1.599 tl
kararsız kaldım kızlar bernardo hakkında pek bilgim yok sizin fikirleriniz ne alayımmı sizce yemek takımlarına baktım şık seçenekler var istediğini seçebiliyosun ben kare istiyorum karelerde var güzel ama kalitesi hakkında bilgim yok
canım hangi bernardodan aldım ben nette bakındım mama bulamadım adapazarı'nda mağazası da yok bende çok beğeniyorum bernordayı öğrenci iken bernardoyu tanımdan bardak tabak falan almıştım çok güzeller hala kullanıyorum

Ben de dün bernardodaydım ama böyle bir kampanya görmedimm. Hatta dedim çeyiz alıcam. Böyle bir paketten bahsetmediler.Hatta nette de baktım yok:31:Sadece yemek takımı+ çkb takımı alanlara toplam tutarın yarısı kadar hediye çeki veriyorlar.Bu kampanya da 2 ekimde bitiyor. Bu kampanyadan yararlandım ben de. Yemek takımı + çkb takımı aldım 1800 TL tuttu 900 TL de hediye çeki verdi. Buna da fırına da girebilen 5'li döküm tencere seti , 5'li çelik tencere seti, fisslerr düdüklü ve çaydanlık aldım:41:
Şikayetleri ben de görevliye sordum.Çizik,leke,vs oluyormuş dedim.Kemik tozundan olanlarda olmaz alt ürünlerde olabiliyor onu da zaten almadan önce belirtiyoruz dedi.Bişey olursa da değiştiriyoruz garantisi var dedi.Alınca hepsini tek tek kontrol edicem. Sen de öle yap canım.

Back
X