bernando çeklerim

yesil_zeytin_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
18.321
13.421
298
kızlar bernandoya gidicem hafta sonu. kullanmam gereken kuponlarım var. neler alabilirim.
kuponlar 100er tl.. sizler almışsınızdır. yardımcı olurmusunuz

nill hatunn:)

canım kahvaltı takımını alabilirsin mesala nelerin eksik bilmiyorum ki :)
çok güzel su takımları var onlara bakabilirsin sonra masa örtünü vs. ni alabilirsin

canım kahvaltı takımını alabilirsin mesala nelerin eksik bilmiyorum ki :)
çok güzel su takımları var onlara bakabilirsin sonra masa örtünü vs. ni alabilirsin

kahvaltı takımı alıcam büyük ihtimalle yada günlük yemek takımı. kırmızı puanlı olandan. günlüğü alıp kahvaltı olarakta kullabilirim.
masa örtüsünde ne peçete nede yüzükleri veriyolar. ayarlayamam sonra gibime geliyor

teplon tencere ve çelikten başka bişeyim yok:9

cnmmm:)))
bence günlk takımını alıp aradan çıkar masa örtüsü peçete fln bunlar yemek takımına göre değişebilir zmanla zevkine göre de tabi

yüzükler zaten bi kaç model canım peçete konusunda haklısın ama misafirlik yemek takımlarıda çok güzel bernardonun bence onların fiyatından düşürttürmen de çok mantıklı olucaktır bone china almanı tavsiye ederim çok zarifler

günlük yemek takımı alıcam. bone chinayı bnde begeniyorum. ama çok pahalılar. okdar fazla veremem:S

cnmmm:)))
bence günlk takımını alıp aradan çıkar masa örtüsü peçete fln bunlar yemek takımına göre değişebilir zmanla zevkine göre de tabi

ceeeee:) naber nil:) 3tane çekim varya napsam bilemedim işte:9

bence günlkler için çok hesaplı olur berfin hemde pahalı olan bişiyi aradan çıkarmıs olursn ıvır zıvırlara harcama derm ben

bence günlkler için çok hesaplı olur berfin hemde pahalı olan bişiyi aradan çıkarmıs olursn ıvır zıvırlara harcama derm ben

ıvır zıvır almak istemiyorum işte zaten ben hani olurda gidersem istediğim yemek takımı yoksa naparım die fikir üretiyodum.d

O çek internetten kazandığın çekse eğer sadece 12 kişilik yemek takımı gruplarında geçerli oluyor.Başka bir şekilde edindiysen bilemem.Benimde var 100 tl lik çek ama internetten kazandım.

Son düzenleme:
nasıl kazandınız çekleri birde bıçak falan almanı tavsiye etmem paslandı benimkiler kahvaltı veya günlük yemek takımları çok güzel onun dışında aksesuarları harika baharatlıklar falan var mıktanıslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…