BERLİNDE APART EV veya KİRALIK EV FİYATLARI ?

hatice15

Karamel
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
214
1
Selamunaleyküm Bayanlar...Berlinde yaşayan arkadaşlarımıza sesleniyorum...

Berlinde apartev fiyatları ne kadar bilen varmı? Veya bir odası(tek kişilik) olup banyosu tuvaleti içinde ayrıca eşyasıda içinde kiralık evler varmı ? varsa fiyatları nedir ? bilgilendirirseniz çok memnun olurum... Bu konuda bana yardımcı olucak veya detaylı bilgilendirecek bayan arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim...

Son düzenleme:
Esyasiz olarak tek odali banyo, tuvalet, mutfak icinde olan evlerin kiralari yaklasik 350-450 euro arasinda degisiyor tabii bu bahsettigim fiyat sicak olarak..Esyali oldugu takdirde tam net bir sey diyemem ama bu rakamlarin üzerine bir 100-150 euro daha ekleniyordur diye düsünüyorum...

ben dresden de 310 filan veriyordum 35 metrekare. berlinde de bu fiyata bulunur WM. daha ucuza bulma şansın da var berlinde tek oda yer çok çünkü büyük şehir olduğu için. ama mobilyalı olursa fiyat ne olur bilmiyorum.

Teşekkürler bayanlar...verdiğin link bozuk açılmıyor isilay,ben öğrenciyim berline geleceğim nasip olursa.Berlinde yaşayan bayanlarla tanışmak istiyorum berlin hakkında bilgilendirseniz(her konuda) çok memnun olurum =)

Elimden geldigince seve seve yardimci olurum yalniz söyle bir durum söz konusu, bende Almanya da yeni sayilirim 2 senedir burda yasiyorum bu sebeple Almancam pek iyi degil..Almanya ya ne zaman gelmeyi düsünüyorsun, birde hangi semt yada semtler icinde ev bakmayi düsünüyorsun?

Mietwohnungen Berlin: Wohnung mieten in Berlin bei Immobilien Scout24

Verdigim linkte sana uygun olabilecegini düsündügüm evlerden bazilari var, daha detayli bilgi verirsen daha iyi yardimci olabilirim..Her zaman mobilyali ev bulunamayabiliyor, buna göre hazirlikli olman senin icin daha iyi olur..

Bu sefer link sorunsuz aciliyor :))

Tekrar teşekkürler...Ben öğrenciyim nasip olursa yaza doğru geleceğim berlinde staj yapacağım.Nasip olursada bilgisayar mühendisliğini veya öğretmenliğini orada devam ederek okumayı planlıyorum.Gelince az çok belli olucak tabi.

merhaba siz daha önce Almanya Berlin'e gitmişsiniz ben bu yaz için staj a gideceğim fakat kalacak yer arıyorum. Siz bulabilmişmiydiniz kalacak yeri lütfen bana yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…