BERLİN KREUZBERG 1984 yılı ilkokula başlayan arkadaşlar bir bakın

sila66

ceviz kabuguna girmisim
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
432
11
623
48
Uşak
1984 yılı Almanya Berlin kreuzberg Türk okuluna giden arkadaşlar ?Ben Elif Bayar.O zaman ki arkadaşlarımı bulmak istiyorum ama sadece isim var aklımda kalanlar :( Alpaslan,Şenol,Ayşegül,Sevcan,Ayfer,Gülay, vs...Her Özdemir,her Denktaş öğretmenlerimiz.Aklımda kalanlar..Lütfen buraya katılanlarınız olmuştur belki..Çok isterim tekrar görüşmeyi..Banaulaşırsanız çok sevinirim..Okulun ismi aklımda değil ama bir ümit aramak istedim..

Şimdi neredesiniz sila66 sila66 ? Muhabbet etmeye tanışabiliriz. Özelden mesaj atın ilgilenirseniz. Berline taşınalı bir sene oldu. Eski Kreuzbergi bilen biriyle muhabbet etmek güzel olurdu.
Ben şuanda Kreuzbergde bir cafede oturmuş bu topiği gördüm. Umarım arkadaşlarınızı bulursunuz.
Bu arada ben de 84 yılında ilkokula başladım ama İstanbulda.

Şimdi neredesiniz sila66 sila66 ? Muhabbet etmeye tanışabiliriz. Özelden mesaj atın ilgilenirseniz. Berline taşınalı bir sene oldu. Eski Kreuzbergi bilen biriyle muhabbet etmek güzel olurdu.
Ben şuanda Kreuzbergde bir cafede oturmuş bu topiği gördüm. Umarım arkadaşlarınızı bulursunuz.
Bu arada ben de 84 yılında ilkokula başladım ama İstanbulda.
Eski aklımda kaldığı kadarıyla Ohlauer str de kalıyorduk.Kreuzberg o zamandan bu zamana çok değişti sanırım.Kasım 1 i gezmeye geliyoruz otel ayarladık..Eşim özellikle orası için götürmek istedi ;) Köln’e yakın DÜREN şehrindeyim ben canım.Tanıştığımıza çok memnun oldum.84 senesi Türk okuluna gittim.Ama babam kesin dönüş yaptı.tekrardan evlenip geldim buraya :)

Eski aklımda kaldığı kadarıyla Ohlauer str de kalıyorduk.Kreuzberg o zamandan bu zamana çok değişti sanırım.Kasım 1 i gezmeye geliyoruz otel ayarladık..Eşim özellikle orası için götürmek istedi :KK66: Köln’e yakın DÜREN şehrindeyim ben canım.Tanıştığımıza çok memnun oldum.84 senesi Türk okuluna gittim.Ama babam kesin dönüş yaptı.tekrardan evlenip geldim buraya :)
Ben de memnun oldum. Keşke burada olsaydın. Çok güzel şehir. Çok sevdim. Eşim de Köln'ü sever benim.

Ben de memnun oldum. Keşke burada olsaydın. Çok güzel şehir. Çok sevdim. Eşim de Köln'ü sever benim.
Ahh keşke :( Köln de güzel..İki güne çok şeyler,anılar biriktirmek istiyorum Allah izin verirse..

İsimleri var sadece ama soyisimleri büyük ihtimalle değişti.Evlenmişlerdir..Erkek olarak da soyisim hiç aklımda kalmadı..Şansımı denemek istedim tatlım ya :KK43: İnşallah bir gören olur diye ümitle beklemekteyim..
Okul adını direk yazarak araya bilirsin face de bide öyle deneyin ;)

Hiç mi kimse denk gelmedi ?
O kadar üzgünüm ki :( oysa büyük bir ümitle paylaşım yapmıştım :(

Back
X