• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berkin uyanamadı ,Mehmet Şimşek'i uyandırdı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.868
40.718
698
mehmet-simseki-uyandirdi-1103141200_m.jpg

Mehmet Şimşek'i uyandırdı

Gezi eylemleri sırasında polisin başından vurduğu Berkin Elvan 269 gün komada kaldıktan sonra bu sabah hayatını kaybetti.
Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin hükümet adına ilk açıklama Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten geldi.
Şimşek, “Sevgili Berkin Elvan’ı kaybettik, acımız çok büyük, kendisine Allah’tan rahmet ailesine de sabır ve başsağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun” dedi.
Peki…
Mehmet Şimşek aylar önce Berkin Elvan’la ilgili Twitter’dan nasıl bir mesaj atarak skandala imza atmıştı?
Yeni öğretim yılının başladığı ilk günlerde, okul sıralarında olması gereken Berkin Elvan, komada yatmaya devam ediyordu.
Mehmet Şimşek, yeni öğretim yılına ilişkin Twitter’dan öncelikle 'Sevgili öğrenciler, yeni eğitim ve öğretim yılınız kutlu olsun. Allah zihin açıklığı versin. Biz sizi seviyor ve size güveniyoruz.' yazdı. Bir takipçisinin Şimşek'in bu paylaşımına hitaben yazdığı; 'Mehmet Bey, 'Berkin Elvan'ı uyandırır mısınız? Okula geç kalacak.'
tweetine Şimşek şöyle yanıt verdi: 'Eminim Berkin Elvan artık uyanmıştır. Güzel bir eğitim yılı ve başarılar diliyorum. Bahtı açık olsun.'
İşte o tweet:
fft16_mf1649683(1).jpeg

Yaptığı hatayı, takipçilerinden gelen uyarılar sonucunda fark eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hatasını daha sonra attığı tweetle telefi etmeye çalışsa da, sosyal medyada Şimşek’in Berkin’in durumundan haberdar olmaması çok tepki çekti.
Bugün ise hükümet adına ilk açıklama Mehmet Şimşek’ten geldi.
Odatv.com

Son düzenleme:
uyanmıştır ve gülücük işareti.
kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir haber daha:50::50:

dünyadan bir haber yaşamak bu olmalı

Son düzenleme:
sosyal medyada Şimşek’in Berkin’in durumundan haberdar olmaması çok tepki çekti.

Durumundan haberdar olmamasından daha kötü bir anlam çıkarmıştım ben ilk okuduğum da ...

Artık uyanmıştır = Artık doğruları görmüştür gibi çirkin bir benzetme yapmış sandım .

Of of. Bizler kadar ülkesindeki olayları takip etmeyen insanların oralarda ne işi var , hem de amaçsız :)) lerle ...

birinin bir tweeti vardı
kırk yıldır alkoliğim böyle kafa yasayamıyorum diye

aynen o durumdayım

Bu gün ofisten bir arkadaşım Okmeydanı tarafındaydı bir iş için.
Onu merak edip aradım saat 11 gibi kendisine dikkat etmesi için.
Başka bir arkadaşta yine ofisten Berkin Elvan Kim? diye sordu.
Bende gezi olaylarında gaz kapsülüyle başından yaralanan 14 yaşında bir çocuk olduğunu ve o günden bu güne kadar hastanede yattığını ama bu gün malesef öldüğünü söyledim.
Arkadaşın sorduğu soru Eylemci miydi? ekmek almaya giderken vurulmuş dedim.
hadi yaa o zaman Allah rahmet eylesin dedi. Eylemci olsaydı bir Allah rahmet eylesin bile demeyecekti.
Tam bu duruma şaşıracaktım ki bu haberi gördüm. Hadı arkadaş çizmeli mehmet ağa ama koskoca devlet erkanı bu duyarsızlık daha çok sıkıyor canımı.

Durumundan haberdar olmamasından daha kötü bir anlam çıkarmıştım ben ilk okuduğum da ...

Artık uyanmıştır = Artık doğruları görmüştür gibi çirkin bir benzetme yapmış sandım .

Aynı anlamı çıkardım bende çok çirkin çok!:47:
Allah sabır versin ailesine:50:

14 yaşında bir çocuk öldü.
Haksız yere öldü.
Ekmek almaya giderken öldü.
Allah ailesine sabır versin .
Annesi onun büyüdüğünü göremeyecek daha büyük bi acı olamaz

mehmet-simseki-uyandirdi-1103141200_m.jpg

Mehmet Şimşek'i uyandırdı

Gezi eylemleri sırasında polisin başından vurduğu Berkin Elvan 269 gün komada kaldıktan sonra bu sabah hayatını kaybetti.
Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin hükümet adına ilk açıklama Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten geldi.
Şimşek, “Sevgili Berkin Elvan’ı kaybettik, acımız çok büyük, kendisine Allah’tan rahmet ailesine de sabır ve başsağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun” dedi.
Peki…
Mehmet Şimşek aylar önce Berkin Elvan’la ilgili Twitter’dan nasıl bir mesaj atarak skandala imza atmıştı?
Yeni öğretim yılının başladığı ilk günlerde, okul sıralarında olması gereken Berkin Elvan, komada yatmaya devam ediyordu.
Mehmet Şimşek, yeni öğretim yılına ilişkin Twitter’dan öncelikle 'Sevgili öğrenciler, yeni eğitim ve öğretim yılınız kutlu olsun. Allah zihin açıklığı versin. Biz sizi seviyor ve size güveniyoruz.' yazdı. Bir takipçisinin Şimşek'in bu paylaşımına hitaben yazdığı; 'Mehmet Bey, 'Berkin Elvan'ı uyandırır mısınız? Okula geç kalacak.'
tweetine Şimşek şöyle yanıt verdi: 'Eminim Berkin Elvan artık uyanmıştır. Güzel bir eğitim yılı ve başarılar diliyorum. Bahtı açık olsun.'
İşte o tweet:
fft16_mf1649683(1).jpeg

Yaptığı hatayı, takipçilerinden gelen uyarılar sonucunda fark eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hatasını daha sonra attığı tweetle telefi etmeye çalışsa da, sosyal medyada Şimşek’in Berkin’in durumundan haberdar olmaması çok tepki çekti.
Bugün ise hükümet adına ilk açıklama Mehmet Şimşek’ten geldi.
Odatv.com

Ne kadar acı !!
Bakan olduğun ülkede ekmek almaya giden çocuk komada ve sen bilmiyorsun.
ben daha önce bu haberi görmemiştim nasıl görmediğimide bilmiyorum :(
ve anlamıyorum 'biz mi ona git ekmek al o kargaşada' diyenide var,
elinde sapan vardı diyenide, zaten aleviydi diyenide.
yazık bu ülkenin insanları ne zaman bir canın arkadasından ölüm bu kadar basitmiş gibi konuşur oldu.

Back