• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berkin soruldu, Başbakan "döviz kuru etkilenmez" dedi

soruyu mertce soramayan kur üzerinden konuyu açan da yitip giden canları görmeyip bu sekilde yanıt veren de suçludur...

her sey para olmuş,
ve bunu soylemekten kimse utanmıyor artık.

zerre kadar şaşırmadım, adamın olaya bakıs acısı geziden beri böyleydi zaten, iki gün direnirler 3. gün giderler mantığı. yani resmen dünya s....ne minare g...ne. ya ortada ölen bir insan var insan, bi başsağlığı dile, esma'ya ağladığın gibi ağlayamazsın biliyoruz da formaliteden de olsa bi dillendir be..

artık sosyal medyaya giremiyorum kafa göz dalasım geliyor millete, bugün twitterda berkingeberdi diye hashtagler gördüm . zihniyetlerine kusmak istedim. facebook hesabımda bu konuyla ilgili iğrenç yorumlar yapan ne kadar insan ekliyse temizledim.

burada da bu ölümle ilgili o da gitmeseymiş, orada ne işi var diyenler varsa;

bu çocuğun ekmek almaya giderken degil de eylemin ortasinda ölmüş olmasi, 15 yasinda bir çocuğun ÖLMÜS olmasi gercegini değiştirdi mi? siz nasil muslumansiniz? onu da geçtim siz nasil insanlarsiniz ?! bi insan evladi ölmüş, bas sagligi dile, ya da hicbir sey yapma. utanmasaniz kinalar yakacaksiniz musait bir yerlerinize. o kucucuk cocuk provokatörse, ölmus bir cocugun arkasindan fotoğraflarini carsaf çarşaf paylasip altina yaptigin igrenc yorumlarinla sen nesin dusundun mu
? diye sormak istiyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
İddiaya! göre evlerinde sıfırlamaya çalıştıkları milyon dolarlaları olan insanlar
önce kur la ilgilenir. Giden can onlar için önemli değil, mal ve en önemlisi de dolarcıklar,avrocuklar
daha önemli.

Buda dip notum olsun.
İddia'yı bugüne kadar elli kere montaj olduğunu ispatlayıp,
meydanlarda avazı çıkana kadar bağırıp gözümüze sokmasını beklerdim ama
yapamıyor. Nedenini anlamak o kadarda zor olmasa gerek.

Son düzenleme:
Haber sitesi geçinen yayınların çoğu ne şehit haberlerine ne Berkin'e yer vermiş.

Amaan ne olacak ölen üç beş insan...:31:

Öyle bir baskısı var ki adamın, insanlar açık açık soramıyor Berkin'in ölümünü.
Hoş, bu, insanların korkaklığından da kaynaklanıyor.
Bazı kanallar Berkin'le ilgili haberler verirken, gün içindeki programlar Berkin'i anarken atv'de doğru düzgün bir şey göremedim mesela.

Medyayı öyle bir sindirmiş ki ,kimse açık açık birşey soramıyor yazamıyor,yazanları da işinden ediyor zaten örneğin,Derya Sazak.

baskı ve konuşamama demişken, belki de sanürün en kötüsü de iyice sinip korkularımızdan ötürü olan oto-sansür...

NTV spikeri elindeki haberi okumaya çekiniyor, Berkin'in annesinin dile getirdigini aktarmak bile yük geliyor onlara

[video=youtube;gnDEi4_BlOY]https://www.youtube.com/watch?v=gnDEi4_BlOY[/video]

Son düzenleme:
baskı ve konuşamama demişken, belki de sanürün en kötüsü de iyice sinip korkularımızdan ötürü olan oto-sansür...

NTV spikeri elindeki haberi okumaya çekiniyor, Berkin'in annesinin dile getirdigini aktarmak bile yük geliyor onlara

[video=youtube;gnDEi4_BlOY]https://www.youtube.com/watch?v=gnDEi4_BlOY[/video]

Okumsına gerek yok,biz biliyoruz ne dediğini zaten...Hepimiz biliyoruz. Zahmet edip onu da okumasaymış.

.......
$1947872_228848453973178_1665768131_n.jpg

Karşısında adam gibi soru soran, üsteleyen o acılı annenin dediklerini hatırlatan yok ki adam alakasız şeyler söylüyor millet bunu aştı ne demek ya ölümün tarafı mı olur, millet kanmaz mı demek istiyor berkin başbakana inat oyları düşsün diye bilerek mi öldü. Hala adam kurdan bahsediyor ya batsın senin kurun doların. Bir de dinden imandan söz ediyor off çıldırıcam.

Karşısında adam gibi soru soran, üsteleyen o acılı annenin dediklerini hatırlatan yok ki adam alakasız şeyler söylüyor millet bunu aştı ne demek ya ölümün tarafı mı olur, millet kanmaz mı demek istiyor berkin başbakana inat oyları düşsün diye bilerek mi öldü. Hala adam kurdan bahsediyor ya batsın senin kurun doların. Bir de dinden imandan söz ediyor off çıldırıcam.

bu cumle dun okudugum bir tiwiti hatırlattı:
"yanmadan önce delirecegiz bu cehennemde" hakikaten de oyle.... her bir acıklama toplum vicdanını yoksaymak bir yana dursun insanları çileden cıkarıyor.

herkes itidal cagrısı yapıyor ama orada acılı anneler babalar varken, ogulları evlatları yok sayılırken, devlet erkanınca ne bir özur ne de suclular teslim edilmiyor yargı islevini gormuyorken kusura bakmasın kimse sakin olalım evlerimizde oturalım diyemem ben. :50:

bu cumle dun okudugum bir tiwiti hatırlattı:
"yanmadan önce delirecegiz bu cehennemde" hakikaten de oyle.... her bir acıklama toplum vicdanını yoksaymak bir yana dursun insanları çileden cıkarıyor.

herkes itidal cagrısı yapıyor ama orada acılı anneler babalar varken, ogulları evlatları yok sayılırken, devlet erkanınca ne bir özur ne de suclular teslim edilmiyor yargı islevini gormuyorken kusura bakmasın kimse sakin olalım evlerimizde oturalım diyemem ben. :50:

Yaa evet Berkin ölmüş herkes evinde hiçbirşey olmamış gibi oturacak, kafasını kuma gömecek yok öyle bir şey sahip çıktığımızı, herkesin evladı olduğunu bilmeleri gerekiyordu tabii ki taşa, sopaya, yağmalayama karşıyız ama provakatörle halkın ayrımı yapılsın artık. O binlerce insanı görmezden gelmek ne demek. Yok saymak, hiçbirşey olmamış gibi davranmak ne demek Allah vicdan versin dicem ama çok geç..

Yaa evet Berkin ölmüş herkes evinde hiçbirşey olmamış gibi oturacak, kafasını kuma gömecek yok öyle bir şey sahip çıktığımızı, herkesin evladı olduğunu bilmeleri gerekiyordu tabii ki taşa, sopaya, yağmalayama karşıyız ama provakatörle halkın ayrımı yapılsın artık. O binlerce insanı görmezden gelmek ne demek. Yok saymak, hiçbirşey olmamış gibi davranmak ne demek Allah vicdan versin dicem ama çok geç..

dış basında da cezasızlıgın sembolu oldu diye manşet attılar ya, aynen öyle!

baskalarının cocuguna uzulmuyor olabilir insanlar, yargılamıyorum kendi tercihleri, bazı insanlar aynısını yaşamadan empati yapamıyor olabilirler...
yine de hakaret ya da yok sayarcasına cumleler kurulması kabul edilir degil.
sevmeyebilirler ama saygı duymak durumundalar...
fakat bu yazdıklarımı kapı komsum icin dusunurum.

eger devleti temsil edecek bir statude ise bireysel olarak vicdanı olmayan biri dahi olsa gorev ve yetkilerinden oturu acıklama yapma sorumlulugu tasıyorlar... bu olmadıgı gibi cezalandırma beklerken insanlarla dalga gecer gibi demecler verilmesi gercekten işi çıgırından cıkarıyor...

Çocuk sen ekmek almaya giderken bakanların çocukları milyon dolarları almaya gitti.. ,
Çocuk sen ekmek uğruna alnından vurulurken ,bakanların çocukları , milyon dolar şansı ile alınları dolarla süslendi .
Çocuk; seni sonsuzluğa uğurlarken biz, insanlık davası dervişleri , milyon dolarları götürenleri devletin adalet babası ceza evinden dışarı salmış koçum .
Çocuk ,Seni kara toprağa hibe ederken kara düzen , bazılarının çocuklarına izzet ve ikramda bulunuyor düzen ,
Çocuk seni biz anlımızda güneş ,yüzümüzde ışık , dudağımızda gülümseme yaparken , bakanların çocuklarını bir saray kapısından alıp öteki konak kapısından koy verenlerin zulüm düzenine ses çıkarmayanlar utansın
Senin gidişinle insanlık gitti bizden , çocuk , bizi af et. emi

Son düzenleme:
Back