• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berkin için AKP'den ilk tepkiler

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
298
İzmir
1.jpg

İstanbul Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Üyesi Halide İncekara'dan geldi. İncekara, "Şiddet sever terör severler bir genci daha annesinin yüreğini yakarak kurban aldı. Yeter gençlerimiz ve anneler yanmasın" tweeti attı.

Aile ve Sosyal Politikalar İslam'dan Berkin açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar İslam, programın ardından gazetecilerin Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin bir soru üzerine ise "Çok üzücü bir durum. Bir daha bunların yaşanmaması ve toplumsal şiddetin sona erebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde yanıt verdi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/49551/Berkin_icin_AKP_den_ilk_tepkiler.html

1.jpg

İstanbul Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Üyesi Halide İncekara'dan geldi. İncekara, "Şiddet sever terör severler bir genci daha annesinin yüreğini yakarak kurban aldı. Yeter gençlerimiz ve anneler yanmasın" tweeti attı.

Aile ve Sosyal Politikalar İslam'dan Berkin açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar İslam, programın ardından gazetecilerin Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin bir soru üzerine ise "Çok üzücü bir durum. Bir daha bunların yaşanmaması ve toplumsal şiddetin sona erebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde yanıt verdi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/49551/Berkin_icin_AKP_den_ilk_tepkiler.html
hımmm. berkini teröristler vurmuş demek.
kendileri zimbabwenin hangi şehrinde yaşıyor acaba..:ssz:

bu hanım nerede yaşıyor ki:ssz:

Evet evet tabii ancak bu sözlerle sizin söylediğiniz herşeye inanmaya hazır olanları kandırırsınız. Polis değildi zaten gaz fişeklerini doğrultan hatta ortada poliste yoktu canım kendi kendilerini vurdular.

Abdullah Gül'den çok kritik uyarı: Aynı acılar yaşanmasın!..

"Sabah saatlerinde Berkin Elvan'ın hayatını kaybettiğini öğrendim. Bugün haberi görünce üzüldüm gerçekten. Bu olay olduğunda 14 yaşında bir çocuğumuzdu. Ailesine başsağlığı diliyorum. Yeni acıların yaşanmasına fırsat verilmemesi gerektiğinin buradan altını çizmek gerekiyor. İstanbul Valisi ile dün görüşmüştüm eminim gerekli hassasiyet gösterilecektir. Bir kez daha üzüntülerimi paylaşmak isterim"

milliyet

Son düzenleme:
herşey çok farklı olabilirdi..

feci şekilde şiddet sever bi iktidarla karşı karşıyayız şiddet görmekten zevk duyan seçmenleriyle birlikte.. hani şu kavga görünce ayırmak yerine oturup zevkle izleyen kişiler varya hep bu insanlarmış gibime geliyor şuan bana.. sadist ruhlu şiddet göstermenin büyüklük olduğunu cesaret olduğunu sanan bi millet oluyoruz gittikçe dün bi yorumda gördüm demişki biri gezideki dik duruşun sana inanmamı sağladı.. bunun adı "dik duruş"muş. garip! buradan bakınca vahşet gibi görünüyor... halbuki biraz daha insancıl davranabilseydi bu olaylar bu kadar büyümezdi belki bi çoğumuzun gönlünü fethedebilirdi onca kalabalık sert tepkiyle karşılaştığı için yüzlere binlere milyonlara dönüşmedimi zaten..

halbuki rahat bıraksa millet eylemini yapsa gitse ne olurdu aynı kürt eylemlerinde olduğu gibi polis yalnızca kıyılarından baksa yanlış bişey gördüğünde uyarsa ne olurdu.. kim neyi kırıp dökerdi kim niye canından olurdu.. ateş olmayan yerden duman çıkmaz lafı ne de güzel anlatmıyor mu durumu... keşke hakaretler savurmak yerine bu gençler ne diyor diye bi dinleyebilseydi belki çözülürdü bir şeyler bu kadar büyümezdi gündem değiştirebilmek için oraya buraya saçma sapan kanunlar çıkartmak yerine gündemdeki problemle ilgilenip çözülebilmesini sağlayabilseydi en azından azda olsa ılımlı davranabilseydi belki o canlar şuan hayattaydı... gençlerimizi kaybettik polislerimizi kaybettik nefret dolu zehirli sözlerle.. anla artık be adam sözlerin seni güçlü kılmıyor sadece zalim yapıyor canlar alıyorsun elin değmesede.. senin şiddet dolu emirlerinin sonucu değil mi bu ölümler? nerede ödeyeceksin bunların günahını... cinayetten hüküm giymek yerine hükümdarlığa yükselmek ne büyük kayıp yurdum için.. Allah ıslah etsin... seçenide seçilenide..

helal olsun. polis ve tayyip hakkında kimse böyle açık açık şiddetsever terörsever dememişti. e biz de bunu diyoduk ya (ironi )

Back