-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
PKK eylemi sahiplendi
PKK, Çağlayan Adliyesi'nde savcı cinayetiyle sonuçlanan saldırıyı sahiplendi. Örgüte bağlı "Halk Savunma Birliği" yapılanmasının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "'DHKP-C'nin eylemini sahipleniyoruz" ifadeleri kullanıldı. HDP'den de "Savcı ve hayatını kaybeden iki DHKP-C'linin ailesine başsağlığı diliyoruz" açıklaması yapıldı.
PKK terör örgütü, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na yapılan saldırıyı sahiplendi.
Eyleme destek açıklaması, PKK'ya bağlı Halk Savunma Birlikleri adlı bir oluşumun Twitter hesabı üzerinden yapıldı.
Paylaşımda, "DHKP-C'nin eylemini sahipleniyoruz. Selam olsun halk için savaşanlara" ifadeleri kullanıldı.
HDP'den de rehine krizi ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ve operasyonda öldürülen Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol'un ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimizi sunarız." şeklinde ifadelere yer verildi.
ulusalkanal.com.tr
Valla ulusal kanala da çok inanmamak lazım. Onların da ne oldukları belli değil. Cumhurbaşkanlığı seçiminde tayyibi desteklemişlerdi.
Peh peh peh komplo teorileri bini gemiş
Bı pıslik daha geberdi darısı değerlerinin basına tüm teröristlere
FLAŞ İşte Emniyet Müdürlüğü'ne saldıran kadın terörist
Evet devletin jandarması askeri olay anında oradaymış hepsi izlemişler belkide kendileri düşürdü bunu bizzat eltimin ablasının çocukları anlattı etraftan gören çok ama kimse ağzını açamıyor arama esnasında jandarma asker olsun hep yanlış tarafı göstermişler yön değiştirerek tabiki Muhsin Yazıcıoğlu gerçekleri anlatacaktı seçimden sonra 2009 seçiminden sonraBen ülkede herşeyin olabileceğine inanıyorum. Olaylar bazen görünenden o kadar farklı oluyor ki, yıılar sonra çıkıyor ortaya. Bu işin de gerçek yüzü çıkar seçimden sonra.
Ya adam, helikopterin düştüğü yer belliyken, günlerce bilinçli olarak başka yerler arandı. Çünkü elinde açıklarsa ortalığı çok karıştıracak bilgiler, belgeler vardı. Ve rivayet o ki, Yazıcıoğlu, o belgeleri açıklyacağını söylemiş ölmeden bir hafta önce.
savcını ölümü de çok şüpheli. Altında kesinlikle başka şeyler var. Belki de karışmaması gereken şeylere karıştı ve birilerini rahatsız etti bu durum. Neden bilmiyorum ama sebebin Berkin Elvan olduğuna inanamıyorum.
Bence biraz sakin olmalısın bu kadar teori kafaları iyice karıştırır hepimiz çok üzüldük simdi her kafadan bir ses çıkıyor anlarız nasılsaPKK eylemi sahiplendi
PKK, Çağlayan Adliyesi'nde savcı cinayetiyle sonuçlanan saldırıyı sahiplendi. Örgüte bağlı "Halk Savunma Birliği" yapılanmasının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "'DHKP-C'nin eylemini sahipleniyoruz" ifadeleri kullanıldı. HDP'den de "Savcı ve hayatını kaybeden iki DHKP-C'linin ailesine başsağlığı diliyoruz" açıklaması yapıldı.
PKK terör örgütü, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na yapılan saldırıyı sahiplendi.
Eyleme destek açıklaması, PKK'ya bağlı Halk Savunma Birlikleri adlı bir oluşumun Twitter hesabı üzerinden yapıldı.
Paylaşımda, "DHKP-C'nin eylemini sahipleniyoruz. Selam olsun halk için savaşanlara" ifadeleri kullanıldı.
HDP'den de rehine krizi ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ve operasyonda öldürülen Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol'un ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimizi sunarız." şeklinde ifadelere yer verildi.
ulusalkanal.com.tr
valla ben yazmıyorum. haber paylaşıyorum:)Bence biraz sakin olmalısın bu kadar teori kafaları iyice karıştırır hepimiz çok üzüldük simdi her kafadan bir ses çıkıyor anlarız nasılsa
Bence biraz sakin olmalısın bu kadar teori kafaları iyice karıştırır hepimiz çok üzüldük simdi her kafadan bir ses çıkıyor anlarız nasılsa
Seni takip ederken yoruldumvalla ben yazmıyorum. haber paylaşıyorum:)
ayrıca gayet sakinim. şu dışardan psikolojik değerlendirmelerde bir ilginç gerçekten.
etme o zaman. zor değilSeni takip ederken yoruldum
valla ben yazmıyorum. haber paylaşıyorum:)
ayrıca gayet sakinim. şu dışardan psikolojik değerlendirmelerde bir ilginç gerçekten.
ben çok ayıp yaptım çok.aaaaa ayıp ama sakin ol
ben çok ayıp yaptım çok.
oysa dont worry be happy değilmi:)
Endişelenmemek elde değil ama daha sakin olabilirizben çok ayıp yaptım çok.
oysa dont worry be happy değilmi:)