Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

B.elvanni bahane edip savcıyi öldürdüler.
Onlarin derdinin berkın mi olduğunu saniyorsunuz! Ortalığı karıştırıp yine ve yine SUÇU hükümete yikmak.
Bıktık usandık artık karistirmasnlar tÜRKİYEMİZİ?!!

kımse ndn gormedın ndn cvp yazmadın dıye sılah dayatmadı heralde olabılır bu tepkı nıye ?

inanki anlamadım. neyin sorgulaması bu. illa sana yazmammı gerekiyor.
ılla yazman gerekıyor demedım farkındaysan ,
berkıne cok uzuldugunu yazmıssın bırıde les vs demıs bn bunları duymaya dayanamıyorum yazmıssın bnde oglende aynısı oldu tepkı vermedın dedım bu kdr ! anladınmı bıdhaaa yazayımmı ?
kımse ndn ılla cvp yazmadın demedı sana !!!

Aklıma türlü türlü soru geliyo diyorum belkide dhkpc değildir başka bi örgüttür amaan diyorum sonra boşver beni aşar.Aydınlanmak istiyorum ama herkesten farklı yorum ülke olarak sonumuz hiç iyi değil...

Eklemek isterim ki, DHKP-C genellikle yandaş arayışlarında Alevi gençleri kullanmaya yönelir. Polis akademilerinde buna yönelik dersler bile var.
Yani, Berkin Elvan ya da bir başkası fark etmez, yönlendikleri çoğunluk Alevi kesimdir.
Satır aralarında geçmiş yazmak istedim.

hicbirsey gorundugu gibi degil bence en basiti dun tum ulkede elektrik gidiyor telefonlara ulasamıyorsun internete giremiyorsun aksam saatlerinde elektrik geliyor tum gun boyunca herkes bi haber..bir diyorlar cubbenin icinde silah vardı sonra goruntulere bakılıyor sivil giyimlilerdi deniliyor..

Bu simdi tarafsiz habercilik mi yani?
Bu ne biliyor musunuz, bu orgutun bile ovundugu bu durumu (dhkp-c orgutunun cok yogun oldugu bir yerde yasiyorum) orgutten temizleme cabasidir, bu HAİNLİKtir en basit anlatimiyla.

Bu ulkede bircok seye sempati beslenebilir, bircok sey sembollestirilebilir, bircok seyden de nefret edilebilir yani mutlaka bir yonumuzle tarafizdir ama bu kadar komik bir taraftarlik icimi acitti.

1- Denildigi gibi devlet eliyle duzenlenmisse, devlet bu olayla kendi ipini cekmis olur cunku imajini yerle yeksan eder.

2- Sıkı bir akp taraftari olan babam dahi, bunlarla nicin o kadar sure uzlasilmaya calisilmis diye kizarken, birilerinin ortami daha da kizistirmaya calisip, insanligin, devletin, tarihin, Turkiye Cumhuriyetinin yuz karasi olacak bir anida dahi bu kadar sacma bir komplo uretilmesi kavgadan beslenmektir.

3- Bu eylemi gerceklestiren kisileri savunarak "nicin uzun sure uzlasilmaya calismadi" demek yerine sag dahi yakalansalar idamini isteyecek kadar canice islenmus bir suc oldugunu gormek gerekti.
Fakat elbette vicdani olanlar icin...

4- Habercinin orgute yonelttigi sorulara hic girmiyorum.

Not: Babami ornek verme amacim belirttigim sifatla alakalidir.
Taraftarlik insanin gozunu kor etmemeli mesaji tasir.

Bu ulke ne hainleri ne de hain yandaslarini unutmayacak.

Bu ulkede kalbi olan her kim varsa savcimizin masum ve korku dolu bakislarinin tek bir karesini unutmayacak.

Bu ulkede sagduyulu herkes buyuk resmi gorerek esasen Turkiye'nin gelecegine kursun sikildigini unutmayacak.

Farklı bakış açılarından olayı okumaya bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Medyaya güvenmiyorum. İlgili yayın organı taraflı mı tarafsız mı bilmem ama şu an hükümet gözümde küçücük oldu. Dünyanın en büyük adalet sarayı olmasıyla övündüğümüz çağlayan adliyesine terörist giriyor. Benim devlete güvenim yok. Dhkpcnin kim olduğunu kime hizmet ettiğini bilmiyorum. Ama iyi istihbarat almış olmalılar ki elektrk kesintisi olan gün adliyeye sızıyorlar. Bu örgütü kimler beslemiş kimler önünü açmış? Neden olayı gerçekten çözmeye çalışan savcı seçilmiş? Savcıyı vuran kurşunlar gerçekten teröristlerin kurşunu mu? İlk ateşi kim etti? Teröristler savcıyı öldürme niyetiyle mi yola çıktılar yoksa amaç korkutup kaçmak mıydı?

Bu soruların cevabı her neyse hiç önemli değil aslında. Masum bir adam öldü. O bakışları ben de hayatım boyunca unutamicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…