- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
KOnuyu nasil hemen alevi sunniye getirdiniz pes dogrusu.. e siz yanitlamissiniz zaten sansli oldugumu daha ben ne diyim ya....
Siz boylesiniz sizinle ayni fikirde olan insanlara alkis tutarsiniz ama size uymayan kisileri birbirinize atar taslarsiniz neden sizinle ayni fikirleri tasimak zorunda miyim arkadasim tiksinmen geçsin arkadasim daha yazmiyorum meydan sizin siz calin siz oynayin....Tövbe estagfrllh. Dün gündüz 3te duydum. Hala kendime gelemiyorum. Ama berkine terörist demek için bu ölümü kullanmaya başladılar şimdi ben çıkdırıyorum. Ölümü kullanan insanlardan tiksiniyorum. Ölüm oldukça esas bunlar seviniyor
Zaten izlemediğiniz, okumadığınız belli oluyor, acıklamanıza gerek yoktu.
Size de iyi günler.
evet her konu gibi burda kapansın gitsin çok ileri gidildi artık söylem olarakbence konu kapatılmalı. ben dayanamıyorum çünkü
. konuyu kibledim. ölen çocuğa leş denmesi artık bende bitirdi olayı. umarım kapanır.
bugun oglen berkının canı cehenneme yazmıstı bı uye o ndn canınızı sıkmadı ?bence konu kapatılmalı. ben dayanamıyorum çünkü
. konuyu kibledim. ölen çocuğa leş denmesi artık bende bitirdi olayı. umarım kapanır.
Iste
Siz boylesiniz sizinle ayni fikirde olan insanlara alkis tutarsiniz ama size uymayan kisileri birbirinize atar taslarsiniz neden sizinle ayni fikirleri tasimak zorunda miyim arkadasim tiksinmen geçsin arkadasim daha yazmiyorum meydan sizin siz calin siz oynayin....
neden sahıplenmesın oyle bı kuralmı var ?Berkin alevi dhkpc ne malum.
Ben getirmedim. Berkin sünni olsaydı onu dhkpc sahiplenir miydi??
Çok yanlış düşünüyorsunuz.. Her örgütünün içerisinin de ajanlar olur. Bunların amaçları gündem yaratmak, gündem değiştirmek.. Kirli işler peşinden koşmak.. Berkin çok ta umurların da.. Onlar birilerinin maşası.. Zaten bu ülke, bu devlet bir savcısını görev başındaki mesaii saati içerisinde ki savcısını koruyamıyorsa, bu devletin ayıbıdır..Berkin alevi dhkpc ne malum.
Ben getirmedim. Berkin sünni olsaydı onu dhkpc sahiplenir miydi??
Sen az önce berkine üzülenleri savcının ölümüne sevinmekle itham ettin. Farkında mısın? İnsan öldü insan. Evin kedisi değil.
onu görmedim.. ama mesajlarıma bakarsanız sayfalarca o çocuğu savunduğumu görürsünüz.ama artık yeter. dayanma noktası var herkesin. sabrın da sonu var.bugun oglen berkının canı cehenneme yazmıstı bı uye o ndn canınızı sıkmadı ?
dEmek istiyorsunuz siz burada insanlari asagilamak hor gormek mesleginiz olsun sizin gibilerle ayni ortami paylasmak bile istemiyorum sizin gibilere mahsus oy kullanmak haklisiniz siz sehirdeki saygideger insanlarsiniz bizse dagdaki coban..sonra bunlar oy kullanıyo
Ne
dEmek istiyorsunuz siz burada insanlari asagilamak hor gormek mesleginiz olsun sizin gibilerle ayni ortami paylasmak bile istemiyorum sizin gibilere mahsus oy kullanmak haklisiniz siz sehirdeki saygideger insanlarsiniz bizse dagdaki coban..
Ne
dEmek istiyorsunuz siz burada insanlari asagilamak hor gormek mesleginiz olsun sizin gibilerle ayni ortami paylasmak bile istemiyorum sizin gibilere mahsus oy kullanmak haklisiniz siz sehirdeki saygideger insanlarsiniz bizse dagdaki coban..
benim kedim bile ölünce yas tutmuştum ki...