Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Iste
Tövbe estagfrllh. Dün gündüz 3te duydum. Hala kendime gelemiyorum. Ama berkine terörist demek için bu ölümü kullanmaya başladılar şimdi ben çıkdırıyorum. Ölümü kullanan insanlardan tiksiniyorum. Ölüm oldukça esas bunlar seviniyor
Siz boylesiniz sizinle ayni fikirde olan insanlara alkis tutarsiniz ama size uymayan kisileri birbirinize atar taslarsiniz neden sizinle ayni fikirleri tasimak zorunda miyim arkadasim tiksinmen geçsin arkadasim daha yazmiyorum meydan sizin siz calin siz oynayin....

O fotoğraf için tüm Türkiye'den özür diledi
DHKP-C'li teröristlerin dün şehit ettikleri Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın başına silah dayayıp çektirdikleri fotoğrafı kullanan medya organları büyük tepki çekmişti. Bu medya kurumları arasında yer alan Milat gazetesi bugün o fotoğrafı yayınladıkları için tüm Türkiye'den özür dileyerek, "aynı hatayı bir daha tekrarlamayacağımıza söz veriyoruz" mesajı yayınladı.

http://www.yenisafak.com.tr/hayat/o-fotograf-icin-tum-turkiyeden-ozur-diledi-2111604

Iste

Siz boylesiniz sizinle ayni fikirde olan insanlara alkis tutarsiniz ama size uymayan kisileri birbirinize atar taslarsiniz neden sizinle ayni fikirleri tasimak zorunda miyim arkadasim tiksinmen geçsin arkadasim daha yazmiyorum meydan sizin siz calin siz oynayin....

Sen az önce berkine üzülenleri savcının ölümüne sevinmekle itham ettin. Farkında mısın? İnsan öldü insan. Evin kedisi değil.

Berkin alevi dhkpc ne malum.

Ben getirmedim. Berkin sünni olsaydı onu dhkpc sahiplenir miydi??
Çok yanlış düşünüyorsunuz.. Her örgütünün içerisinin de ajanlar olur. Bunların amaçları gündem yaratmak, gündem değiştirmek.. Kirli işler peşinden koşmak.. Berkin çok ta umurların da.. Onlar birilerinin maşası.. Zaten bu ülke, bu devlet bir savcısını görev başındaki mesaii saati içerisinde ki savcısını koruyamıyorsa, bu devletin ayıbıdır..

Ne
sonra bunlar oy kullanıyo :KK70:
dEmek istiyorsunuz siz burada insanlari asagilamak hor gormek mesleginiz olsun sizin gibilerle ayni ortami paylasmak bile istemiyorum sizin gibilere mahsus oy kullanmak haklisiniz siz sehirdeki saygideger insanlarsiniz bizse dagdaki coban..

Ne

dEmek istiyorsunuz siz burada insanlari asagilamak hor gormek mesleginiz olsun sizin gibilerle ayni ortami paylasmak bile istemiyorum sizin gibilere mahsus oy kullanmak haklisiniz siz sehirdeki saygideger insanlarsiniz bizse dagdaki coban..

paylaşma bacım zorla tutan mı var senin hür iraden buraya gelip yazmak...

Türkiye'yi yasa boğan terör eylemi ardından CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili aday adayı İrfan Karacan ve CHP Zeytinburnu Gençlik Örgütü Başkanı Tayfun Zorlu'nun sosyal medyadan paylaşımları tepki çekti. İrfan Karacan'ın Facebook üzerinden paylaştığı ve sonradan sildiği içerik şöyle:

81e2chpadayaday.jpg

ca9dchpyonetici.jpg

İnş hep aday adayı olarak kalırsın milletvekili olmazsın başımıza terör yandaşı

Ne

Dağdaki çoban olmak aşağılık bir şey mi ki? Beğenilmediğinizi düşündüğünüzde kendinizi dağdaki çobanla eşleştirip bunu bir hor görmeymiş bir aşağılamaymış gibi algılayan sizsiniz belli ki, kimse böyle bir şey söylemedi :)

Hep ayni kisiler hep ayni konular bikmadiniz yeminle burdaki insanlari asagilamak cok hosunuza gidiyor vakyiniz bol anlasilan neyse ya kusura bakmayin berkininize les dedigim icin o bi melekti insallah cennete gitmistirvde sizlerinde avisi bu sayede hafifler....
Ölümlerin arkasindan siyaset yapmayi birakin artik...

haa bunu yaplaştım diye hükümet yanlısı olarak yaflatarlar beni de şimdi Allah korusun

X