Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

ya yapmayın o örgütün kanlı bir geçmişi var
sabancı centere gitip insanları öldüren bunlar. polisleri generralleri kaçırdıkları amerikalıları öldüren bu örgüt.

oky o arkadaş benim msjımı alıntı yaptı o cümle bana ait yanlış kişiye msj yazdın.

ben de o cümlemi açıkladım zaten.

Nereye gideceksin bende geleyim ortadoğu bizden beter gelişmiş ülkelerde bizi almaz eee uzayada çıkamayacağımıza göre ne doğuluyuz ne batılı arada bir yerde sıkışıp kalmış en iyisi bir olup kendimizi düzeltmek çocuklarımız için gelecek güzel bir ülke için

ben yenizelanda falan düşünüyorum da imkan yok :)

bu ülke düzelmez şöyle ki insanlar düzelmez.herkes birbirini yanlış anlayor insanlar bir cümleden çook farklı anlamlar çıkarabiliyor.ben umudumu yitirdim.hele bu savcının ölümü beni tamamen tüketti.

ha anladım canım.
yani yakında dhkp-c militanı ilan edileceğem de son kez yazayım; bu örgütün çok güçlü olmayacağını o yüzden asla böyle şerefsizlik yapmayacağını düşünmüştüm.yani koskoca savcılık makamına elini kolunu sallayarak silahlarla girecek güçte olmaları beni şoka soktu.ha yapan pkk olsaydı şaşırmazdım malum yakında apo denilen pisliği bile sarıp sarmalayacağız.

yani yakında dhkp-c militanı ilan edileceğem de son kez yazayım; bu örgütün çok güçlü olmayacağını o yüzden asla böyle şerefsizlik yapmayacağını düşünmüştüm.yani koskoca savcılık makamına elini kolunu sallayarak silahlarla girecek güçte olmaları beni şoka soktu.ha yapan pkk olsaydı şaşırmazdım malum yakında apo denilen pisliği bile sarıp sarmalayacağız.
canım sabancı centera girip sabancıyı ve sekreterini bunlar öldürdü. biri kızdı hatta.
pkkdan farkları yok iinan. geçmişi çok kkanlı bu örgütün

• PARTİLEŞMEDEN ÖNCE (DEV-SOL)
  • Ocak 1991 'de emekli Yarbay Ata Burcu 'nun öldürülmesi ve emekli Korgeneral Hulusi Sayın'ın öldürülmesi.
  • 1991 Şubat ayında İncirlik üssünde görevli üç ABD vatandaşının kaçırılarak öldürülmesi.
  • 1991 Nisan ayında eski sıkıyönetim komutanı emekli Tümgeneral Memduh Ünlütürk'ün öldürülmesi.
  • Aralık 1991'de İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Şakir Koç ve şoförünün öldürülmesi.
  • Şubat 1992'de İstanbul Şişli'de bir kıraathanede oturan gasp masasında görevli 5 polisin öldürülmesi.
  • Temmuz 1992'de Cağaloğlundaki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına roketatarlı saldırı düzenlenmesi ve emekli Oramiral Kemal Kayacan'ın öldürülmesi.
  • PARTİLEŞME KARARINDAN SONRA (DHKP-C)
  • I. Körfez Savaşı sırasında ABD Emperyalizmini protesto etmek amacı ile iki ABD askeri personeli öldürüldü, bir ABD Hava Kuvvetleri subayı yaralandı ve yirminin üzerindeABD ve NATO askeri ve lojistik tesisi bombalandı.
  • 1 Ocak 1995 tarihinde İstanbul Kasımpaşa'da Koç Holdingin deposu basılarak tahrip edildi.
  • 9 Haziran 1995'de Rüştü Erdem isimli polis memuru DYP Şişli binası önünde nöbet tutarken aralarında Sibel Yalçın isimli örgüt üyesinin de bulunduğu üç DHKP-C üyesi militan tarafından öldürüldü.[53]
  • 29 Eylül 1995'de Tarkan Yağcı ve Serdar Öztürk isimli Jandarma erleri İstanbul Maslak'ta İl Jandarma Alay Komutanlığı giriş kapısı önünde gece nöbeti tutarlarken DHKP-C üyesi Mustafa Duyar ve İsmail Akkol isimli militanlar tarafından çapraz ateşe alınarak öldürüldü.[54]
  • 9 Ocak 1996 tarihinde Sabancı Center'ın 25. katında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özdemir Sabancı, Toyota SA genel müdürü Haluk Görgün ve başkanlık sekreteri Nilgün Hasefe'nin öldürülmesi.[55]
  • 10 Eylül 2001'de Taksim Gümüşsuyu caddesindeki polis noktasına DHKP-C üyesi Uğur Bülbül tarafından canlı bomba saldırısı düzenlendi. Saldırıda canlı bombanın dışında 26 yaşındaki polis memuru Halil İbrahim Doğan ve 25 yaşındaki polis memuru Tuncay Karataş ile 23 yaşındaki Amanda Rigg isimli o sırada yoldan geçmekte olan ve saldırı sonucu kolu kopan ve sonrasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Avustralyalı genç bir turist hayatını kaybetti. 17 polis memuru ile 6 vatandaş saldırı sonucu yaralandı.[56][57][58][59]
  • 16 Haziran 2012'de Gaziosmanpaşa'da Zekeriya Yurdakul isimli polis memuru Hasan Gönen ve Sultan Işıklı isimli DHKP-C'liler tarafından vurularak öldürüldü.
  • 21 Temmuz 2012'de İstanbul Sultangazi 75.yıl mahallesinde kimlik kontrolü yapan polislere bir taksinin içinden ateş açılması üzerine bir polis yaralandı.Polislerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.Çıkan çatışmada DHKP-C üyesi Hasan Gönen ve Sultan Işıklı yaralandı.Hasan Gönen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
  • 11 Eylül 2012'de İstanbul Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi'ne DHKP-C üyesi İbrahim Çuhadar tarafından canlı bomba saldırısı düzenlendi. Saldırıda canlı bombanın dışında polis memuru Bülent Özkan hayatını kaybetti. 7 kişi yaralandı.[60]
  • 9 Aralık 2012'de İstanbul'da Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Yenibosna 75'inci Yıl Polis Merkezi DHKP-C tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda Nebiha Aracı yakalandı. Saldırı Yürüyüş dergisi satarken polis tarafından vurularak felç bırakılan Ferhat Gerçek için yapıldığı açıklandı.[61]
  • 11 Aralık 2012'de İstanbul'da 9 Aralık'ta Yenibosna karakoluna yapılan saldırıda yakalanan Nebiha Aracı'ya işkence yapıldığı gerekçesiyle Gaziosmanpaşa'da Mücahit Daştan isimli polis öldürüldü.[62]
  • 1 Şubat 2013'de Ankara'da ABD Büyükelçiliğine Ecevit Şanlı adlı canlı bombanın kendini patlatması sonucu büyükelçilikte çalışan güvenlik görevlisi Mustafa Akarsu öldü,Didem Tuncay adlı gazeteci ağır yaralandı.[63]
  • 19 Mart 2013'de Ankara Kızılay meydanında bulunan Adalet Bakanlığı ve AK Parti Ankara Genel Merkezine 15 dakika ara ile saldırı düzenledi. Bir kişi hafif yaralandı.[64]
  • 21 Eylül 2013'de Ankara Dikmen'de Emniyet Genel Müdürlüğü ve ek binalarına DHKP-C'li iki eylemci tarafından roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 roketten 2'si binalara isabet ederken, daha sonrasında polis ve eylemcilerin arasında çıkan silahlı çatışmada eylemcilerden Muharrem Karataş ölü, Serdar Polat da yaralı olarak ele geçirildi.[65]
  • 12 Mart 2014'de Berkin Elvan'ın cenazesinin defnedildiği akşam Okmeydanın'da DHKP-C 'liler ile karşıt görüşlüler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Burak Karamanoğlu isimli bir genç DHKP-C 'lilerce vurularak öldürüldü.[66]
  • 30 Temmuz 2014'de Nurtepe'de Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş stantı açmak isteyen HDP Komisyonuna izin vermeyen DHKP-C'lilerle HDP'liler arasında olaylar çıktı.Okmeydanı, Sultangazi ve Sancaktepe'ye sıçrayan olaylar esnasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 16 yaşındaki İbrahim Öksüz öldü..[67]
  • 14 Ağustos 2014'de Hasan Ferit Gedik'in davasında yaşanan hukuksuzluklara ve zanlıların salonda bulunanlara saldırmasına tepki göstermek isteyen DHKP-C Kartal Adliyesi'ne uzun namlulu silahlarla saldırdı.Saldırıda bir güvenlik görevlisi yaralandı.[68]
  • 14 Ağustos 2014'de Ataşehir-Yenisahra'da bir polis aracı DHKP-C militanları tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı. Polis aracında maddi hasar oluştu.Eylemin Hasan Ferit Gedik davasında yaşananları protesto etmek için yapıldığı açıklandı.
  • 1 Ocak 2015'te Dolmabahçe'ye Fırat Özçelik adlı DHKP-C militanı saldırdı. Atmış olduğu 2 el bombası patlamadı.[69]
  • 31 Mart 2015'te İstanbul Çağlayan'daki Adalet Sarayı'nda Berkin Elvan davasına bakan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz rehin alınması.[70]

canım sabancı centera girip sabancıyı ve sekreterini bunlar öldürdü. biri kızdı hatta.
pkkdan farkları yok iinan. geçmişi çok kkanlı bu örgütün

pkk dan farkı şu derin devlet eliyle beslenmiyordu yara ben öyle sanıyordum ama şimdi açılımdı şuydu buydu derken bence yeni belamız dhkp-c.

kimse bunun farkında değil.sabancı olayını hatırlıyorum hatta kızın adı da dilimin ucunda belçikaya falan kaçmıştı dimi?ben bu örgütü çok bilmiyorum yani araştırmadım sadece mantığımla düşünüce koskoca bir adliye binasına öyle rahat girmek vallahi aklım almıyor.adamlar savcı ile foto çektirip nete vermişler ya,nasıl bir rahatlık bu.o savcının o hali gözümden gitmiyor.

bir de en çok şuna üzülüyorum savcının çocukları babalarını en son o haliyle hatırlayacak,bu çok çok kötü birşey.

Bu milletin iki bölümlük dizi kadar hafızası var bunu da unuturuz

değil mi? neleri unutmadık ki? en fazla 1 hafta sürer belki o kadar bile olmaz.

neyse,ben artık bu başlığa yazmayayım her açışımda adamın son hali aklıma geliyor.

sizlere iyi sohbetler,güzel tartışmalar.

ölen iki itin bir vatansever olmadığı kalmıştı neyse ağzımi bozacagim susayim
'Ekmek' Almaya giden 'masum' çocuğun masum bir şekilde adliyeye gelen taraftarları bunlar(!) O ekrandaki de aslında silah değil çiçek(!) Zaten Berkin'in elindeki de sapan değildi(!)

'Ekmek' Almaya giden 'masum' çocuğun masum bir şekilde adliyeye gelen taraftarları bunlar(!) O ekrandaki de aslında silah değil çiçek(!) Zaten Berkin'in elindeki de sapan değildi(!)
bak elinde sapanda olsa 14 yaşında o çocuk. sapan ne kadar öldürür. sence. onun çocuk olduğunu yok etmez bu. o yaştakiler bunu oyun görüyorlar. oyun oynuyorlar. dediğim gibi sapanla taş atana silah doğrultmak doğrumu peki

Yazik gunah ya, sizin caniniz baldan tatliyken, bu memleketin yetismis degerlerini niye gozunuzu kirpmadan harciyorsunuz. Isid gibi igrenc bire terorst grubuyla masaya oturuyorsunuz, anlasiyorsunuzda bunlari niye ikna edemiyorsunuz niye??? Isinizemi gelmedi yoksa!
Hukumetten basarili operasyonlar gelmeye devam ediyor. 2 tane terorstu ikna edemedik, savciyi oldurduk operasyonu. Bide marifetmis gibi birbirlerini kutluyorlar. Adam oldu olduuuuuu. Basari bunun neresinde!!
Bu devlet Savcisina sahip cikmadi, sirf agizlarina siyasi malzeme olsun diye goz gore gore oldurduler savciyi...
Ben Berkine sahip ciktigim gibi savci Mehmet Kirazada sahip cikiyorum. Cunku herikisinide olumunden sorumlu olan kisiler ayni kisilerdir. Destan yazmaya devam ediyorlar...
Mehmet Kiraz olumsuzdur...

bak elinde sapanda olsa 14 yaşında o çocuk. sapan ne kadar öldürür. sence. onun çocuk olduğunu yok etmez bu. o yaştakiler bunu oyun görüyorlar. oyun oynuyorlar. dediğim gibi sapanla taş atana silah doğrultmak doğrumu peki
14 yaşındaki biri elindekinin en olduğunun gayet oyun olmadığını çok iyi biliyor.
Mesela sen yolda yürüyorsun ve kafana birden hiç görmediğin biri sapanla taş atıyor.
Çok ciddi yaralanabilirsin, beyin kanaması geçirebilirsin değil mi?
O çocuğun o çatışmanın içersinde ne işi vardı, ekmek almaya falan gitmediğini hepimiz biliyoruz.
O yaştaki çocuk ailesinin yanında olmalıydı, çatışmanın içine törörist gibi meydana salmayacaktı ailesi o çocuğu.
Okmeydan'ından Taksim'e ekmek almaya mı gitmiş vay be...

DHKP-C'li Berkin Elvan'ın babasından devlete tehdit
Gezi kalkışması sırasında yaralanan ve hastanede ölen DHKP-C'li Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit eden açıklamalarda bulundu. Oğlunun ölümünden sorumlu olanların halen görevde olduklarını söyleyen Baba Elvan, "Bizim asıl katilimiz ise bellidir. Türkiye'nin en üst makamında oturuyor. Kendi geleceğinden korktuğu için maşalarını saklamaya devam ediyor. Ama bu devran günün birinde dönecek. Bu ülkenin kaderi değişecek" ifadelerini kullanarak 'Ekmek almaya giden çocuğun babası böyle mi olur' dedirtti.
Facebook Twitter Linkedin Google

dhkp-cli-berkin-elvanin-babasindan-devlete-tehdit-h1425927367.Jpeg

Eklenme: 09 Mart 2015, 20:38 / Güncelleme: 10 Mart 2015, 01:10 /
İlişkili Haberler

Gezi kalkışması sırasına katıldığı eylemde duvardan seken bir gaz kapsülü ile yaralanan, 269 gün hastanede tedavi görmesinin ardından 11 Mart 2014’te hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan devlete yönelik tehditkar açıklamalarda bulundu.

"Katiller hâlâ görev başındalar" diyen baba Elvan, "Bizim asıl katilimiz ise bellidir. Türkiye ’nin en üst makamında oturuyor. Kendi geleceğinden korktuğu için maşalarını saklamaya devam ediyor. Ama bu devran günün birinde dönecek. Bu ülkenin kaderi değişecek" ifadelerini kullandı.

Yaralandığı gün Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi’ne getirildiğindecebinden 11 adet patlayıcı çıkan ve DHKP/C Terör Örgütü Okmeydanı mahalli alan yapılanmasında yer aldığı ortaya çıkan Berkin Elvan'ın babalığını yapan Sami Elvan'ın devlete yönelik tehdit dolu açıklaması manidar karşılandı.

14 yaşındaki biri elindekinin en olduğunun gayet oyun olmadığını çok iyi biliyor.
Mesela sen yolda yürüyorsun ve kafana birden hiç görmediğin biri sapanla taş atıyor.
Çok ciddi yaralanabilirsin, beyin kanaması geçirebilirsin değil mi?
O çocuğun o çatışmanın içersinde ne işi vardı, ekmek almaya falan gitmediğini hepimiz biliyoruz.
O yaştaki çocuk ailesinin yanında olmalıydı, çatışmanın içine törörist gibi meydana salmayacaktı o çocuğu.
Okmeydan'ından Taksim'e ekmek almaya mı gitmiş vay be...
ben bir çocuğun ölümünü onaylayan bir zihniyete cevap vermek istemiyorum. beni aşar bu.

ben bir çocuğun ölümünü onaylayan bir zihniyete cevap vermek istemiyorum. beni aşar bu.
Ben buna onay wermedim canım,
O yaştaki çocuğu dışarıya törörist gibi salan aileye sövüyorum ben.
Bir çocuğu nasıl yetiştirirsen öyle olur.

Çok komiksiniz ya çiçek falan diye espri yapmışsınız, baya güldüm.

Dhkp-c'nin hala bizzat Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından desteklendiğini, devletin maşası olduğunu bilmeyen insanlar var. Bir suçlu arıyorsanız 14 yaşındaki küçük bir çocuğa değil 60 yaşında devletin tepesinde oturan ruh hastası bir adama bakabilirsiniz.

X