Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Bu kadar oyun gördükten sonra her gördüğüme inanmamam benim suçum olamaz herhalde...Ayrıca dirilip evet ben DHKP-C militanıyım dese çocuk yine çocuktur benim gözümde,"vay terörist, iyi ki gebermişsin" diyecek vicdan bende yok.O yüzden bence de siz bana bişey yazmayın artık...

Sekerim senin o cocuk dedigin cocugun! eylemde cekilmis fotoğrafını asmislar savcinin odasina. "On sekiz yasina gelince, eline sapan yerine silah verip bizim çocuklarımızı babasiz biraksa vicdanin buna ne der" diye sormaktan alamadım kendimi su an.

Allah hidayet versin.

CBdmM_FUQAA7QEw.jpg

Boğazım düğümlendi...

Sekerim senin o cocuk dedigin cocugun! eylemde cekilmis fotoğrafını asmislar savcinin odasina. "On sekiz yasina gelince, eline sapan yerine silah verip bizim çocuklarımızı babasiz biraksa vicdanin buna ne der" diye sormaktan alamadım kendimi su an.

Allah hidayet versin.
Haa iyi ki 18 yaşına gelemeden ölmüş diyelim o zaman?
Ayrıca eee nolmuş eyleme katıldıysa?Eyleme katılan herkes dhkpc'li miydi?Hadi diyelim bu çocuk dhkpc'liydi(ben inanmıyorum ama öyle olduğunu farzedelim),sadece 14 yaşındaydı.14 yaşındayken seni de beni de çok rahat birşeyler için kandırabilirdi karşımıza kötü niyetli birileri çıksaydı.14 yaşında,aklı bir karış havada gariban bir çocuğu hangi vicdan suçlayabilir bunun için?

Son olarak,amin...cümlemize...

Anlayamiyorum

Biri bana silahla hak arayan hukuk ogrencisinin nasil kahraman olabilecegini anlatabilir mi?

Ben gercekten anlamiyorum Adalet Sarayına silah sokabilen bir insanın nasıl masum oldugunu nasıl güneşe yürüdügünü?

Cumhuriyetin savcısını öldüren kurşunun kimden cıktıgını bilemiyorum bilemem de kurumlara guvenimiz kalmadı zaten

Ama bu kahraman ilan ettikleri kisinin savcinin olumune sebep verdigi gercegini degistirir mi?

Bir insanin elinde silah varsa ya öldürür ya da öldürülür baska bir ihtimal var mı?

Burda masumane olan ne ben onu anlamadım?

Cumhuriyetin Savcısı öldü
Cumhurun hakkını aradıgı Adalet Sarayında
Cumhuriyet Savcılığı makamında
Bunun ne kadar vahim olduğu aşikar degil mi?

Ben bu devrimciliği(?) de bu adalet(?) anlayisini da bu kahramanligi(?) da anlayamadim

Ne gezi parkiymis bu be.kizlar ben yurt disindan ülkemi izliyorum ve cok üzülüyorum o parkdaki agaclar icin ayaklandilar ya güya o millet hani:))) bu millet alanyayi antalyaynin topraklarini almanlara satiyirlar.kimsenin bisey dedihi yok,istnbulda bugüne kadar kac yer yikildi kac orman kesildide evler dikildi o zaman nerdeydiler.suan fatih de bi park disi hicbir yerde yesillik yok nerdeydi o tavalara vuranlar.haftada birgün cöp cikiyordu istnbulda heryer bi hafta boyunca cöpden gecilmiyordu o tavaya vuranlar neden o zaman vurmadilar cöp kutusu bile yoktu 1994 yilinda fatihde:)))suan her sabah 6 da cöp cikior neyin kafasini yasiyo o kisiler anlamiyorum.her devlet milletinin parasiyla gecinir ha cebede atan olur atmayan yokki.kendinize gelin artik sizi birbirinize düsürmeye calisiyorlar sen tayipci sen chp ci sin diye diye kim kimi tutuyor sa tutar türkiye holiganlasmis bu parti konusunda almanyada millete yalvariyor partiler be olur gelin bi kere oy verin diye hic ben burda gürültü patirdi vs vs duymuyorum nazi yanlilarindan irkcilardan baska onlarinda partilerle alakalari yok zaten.yazik etmeyin kendinize sahip cikin vataniniza .o vatan kolay savunulmadi.

Elvan icin bu kadar delirceklerine filistinde günde bin tane elvan ölüyo neden israili basmiyor kimse yemeyin bu numaralari.herkez evladina sahip ciksin böyle ne oldugu bilinmedik parti bilmem ne kayit üye yaptirmayin cocuklariniz nereye hepiniz oraya gideceksiniz hanimlar cocuklarinizi kisitlamayin ic dünyalarini bilin kendinizi anne sifatinda göstermeyin hic bir zaman.ben ülkem icin savasiyorum hergün almanlarla sizde kendi ülkenizde mis gibi birbirinizi yiyin süpersiniz

Haa iyi ki 18 yaşına gelemeden ölmüş diyelim o zaman?
Ayrıca eee nolmuş eyleme katıldıysa?Eyleme katılan herkes dhkpc'li miydi?Hadi diyelim bu çocuk dhkpc'liydi(ben inanmıyorum ama öyle olduğunu farzedelim),sadece 14 yaşındaydı.14 yaşındayken seni de beni de çok rahat birşeyler için kandırabilirdi karşımıza kötü niyetli birileri çıksaydı.14 yaşında,aklı bir karış havada gariban bir çocuğu hangi vicdan suçlayabilir bunun için?

Son olarak,amin...cümlemize...

Yas orda bir misaldi canimcim. Kendine haklilik payi cikarma ordan:KK66:

AYRICAaa keşke elvan icin fazlasiyla kullandigin iyimserligini diger fikirlerin icinde kullanabilecek kadar iyimser olabilseymissin:KK66:

Şu elektrik kesintisi sona ersin artık, Adliye'ye dedektörlerin çalışmamasını fırsat bilip ellerini kollarını sallaya sallaya girmişler.
Adliyelere dedektör varken de ellerini kollarını sallaya sallaya girebiliyor millet. Ankara Adliyesi mesela. Yan tarafta bir giriş daha var, Sıhhiye'de ana caddede iki giriş var, bir de bahsettiğim yandaki giriş işte. Avukatlar oradan elini kolunu sallayarak girebiliyor lakin avukat olmayan da giriyor. Benim acil işim vardı adliyede. Evrak çantam vardı elimde. Öylece hiç aranmadan, kimlik kontrolü yapılmadan girdim. Avukat sandılar cübbem falan olmamasına rağmen. İnsanlar işini adam gibi yapsa bunlar hiç yaşanmayacak aslında.

Yas orda bir misaldi canimcim. Kendine haklilik payi cikarma ordan:KK66:

AYRICAaa keşke elvan icin fazlasiyla kullandigin iyimserligini diger fikirlerin icinde kullanabilecek kadar iyimser olabilseymissin:KK66:
Misal filan değil.Alenen "büyüyünce terörist olacaktı" demedin mi?(bakınız:eline sapan yerine silah almak)Dedin.Eee ben de "iyi ki büyüyecek kadar yaşamamış ozaman" anlamını çıkartabilirim gayet bu sözünden.Başka birşey anlatmaya çalıştıysan da kendini iyi ifade edemiyorsun demek ki.
Ayrıcaaaa da sadece iyimser olmam gereken kişiler için iyimserim:KK66:

slm hanımlar.bnde dehşet içindeyim,karmakarışığım uyuyamadım :KK43: aklımdakileri yazmadan duramayacağım.berkin denilen çocuk herşeyden önce bi insan fakat polise sapanıyla çivili toplar atan,kaldırım taşları fırlatan,ana bacı küfreden o adi teröristlerden.yaşı küçükse anası babası sahip olmalıydı.ortalık yıkılıyor,millet sokakta,masum çocuk yüzü peçeli eylemde..neyse Allh affetsin artık.bence masum o zavallı rahmetli savcı.Allah o şeref yoksunu vatan hainlerini kahretsin.ve bunlara yok eylemci,yok kahraman,yok adalet arayan devrimci gençler diyenleride...adaletiniz batsın...:KK62:En Büyük KK

Misal filan değil.Alenen "büyüyünce terörist olacaktı" demedin mi?(bakınız:eline sapan yerine silah almak)Dedin.Eee ben de "iyi ki büyüyecek kadar yaşamamış ozaman" anlamını çıkartabilirim gayet bu sözünden.Başka birşey anlatmaya çalıştıysan da kendini iyi ifade edemiyorsun demek ki.
Ayrıcaaaa da sadece iyimser olmam gereken kişiler için iyimserim:KK66:

Son cumlen için; Ona ne suphe savundugun fikirlerinden bunu cikarmak zor olmadi. Benimki sadece temenniydi senin icin; )

O veletin buyumesi gerekmiyordu terörist demem icin, zaten oyle benim icin ; )

Anlayana.

Son cumlen için; Ona ne suphe savundugun fikirlerinden bunu cikarmak zor olmadi. Benimki sadece temenniydi senin icin; )

O veletin buyumesi gerekmiyordu terörist demem icin, zaten oyle benim icin ; )

Anlayana.
E tamam o zaman söylediğin şeyden başka birşey söylemeye çalışıyormuşsun gibi yapmana gerek yok,anladım ben seni raadol:KK66:Allah'tan dileğim,ileride bir gün senin "veletlerin" böyle bir olayın ortasında kalıp analarının bu laflarının bedelini ödemez inşallah.Malum,kınadığı şey başına geliyor insanın hep...
Son olarak sen iyimserliği çok yanlış kişiler için beklediğinden o temennin hiç gerçekleşmez boşuna beklersin canım :)

Memleketin haline bak.. Teroristler dagdan inmis sehire.. Yakinda teror saldirilarina da alistiracaklar Istanbulluyu, Izmirliyi, Ankaraliyi, belli oldu. Teror yuvasi olduk biz.. Istanbulun ortasinda bir adliyeye teroristler elini kolunu sallaya sallaya girip devletin savcisini rehin aliyor, devlet "ben buyukum, pabuc birakmam" deyip saldiriyor, rehine gozden cikariliyor ve devletin polisi bir emirle onune geleni vurup olduruyor, sonra da bir halt etmis gibi "basarili bir operasyon" dan bahsediliyor. O kadar basarili ki sag ele gecip sorguya goturulecek adam yok ortada.. O kadar basarili ki bir savci goz gore gore olume gonderiliyor, galebe caliniyor... Bu ulkede kimse rehine olmasin.. Makaminiz ne olursa olsun.. Caninizin zerre kadar degeri yok bilesiniz..

bahsettiğiniz şey arkadaşlar ölüm ya. ölüm bundan kötü bir şey varmı.
nasıl bu kadar acımasız olduk anlayamıyorum
şu adamların yaptığıda iğrenç. ölen bervine yapılanda

onada üzüldüm. resme bakamıyorum bile. iğrenç insanlar şunu yapan, yazdım hatta.

İşte olayı carpitmadan bunu diyebilmek önemli. Katılıyorum her kelimesine.

Burdan kaç kişiyi uyarabilirim bilmiyorum ama son zamanlarda sürekli olan biseyi paylaşmak istedim
Herhangi bi eylemde mitingde konu her ne olursa olsun kalabalığı gören terorist yanlılari bu gruba girerek olayı cok farklı boyutlara taşıyor ve etrafa zarar vermeye molotof atmaya filan başlıyorlar lutfen dikkatli olalim bu konuda

!...

Mai isimli kullanıcıya hücum edenlerin bir kısmını anladım ve helal olsun diyorum...
ancak ;

ilk sayfalarda dağdaki çocuk yaşta (?) olan pkklıların ölümüne üzülürüm, vicdanlıyım merhametliyim diyen bazı kullanıcıların birden MAİ isimli kullanıcıya hücum etmesine, vatan millet sakarya diyerek çoşmuş durumda olmasına anlam veremedim...

şafak 6 bilemedin 7 yaşla kaçırdı yani arkasından üzülecek olan büyük kitleyi..
nasip işte, 6 yaş daha küçük olaydı o zaman iyiydi..
pkklı çocuklara üzülen ablaları şafak a da üzülecekti, mai yalnız kalmayacaktı..

!!!
ne samimiyetsiz bir durum...
bu söz bana gelmiş. 12 yaş nedir biliyormusun. çocuk. sen çocuğun yaptığı şeyi bilinçli yaptığına inanıyorsan önce bilimi redediyorsun demektiir. evet çocuk olan ve ölen kim ise üzülürüm.
12 ile 18 arasındaki farkı burada anlatmayım istersen. bunu idrak edemeyene farkı anlatmak zor çünkü.

Son düzenleme:
e hani oy verilcek parti olmadığından bdp ye oy verecekler? Hani apo türkiyenin yetiştirdiği bir fedaiydi. 14 yaşındaki çocuk için bu ülkede savcı vuruluyor. Yüzlerce şehit verilmiş biz o pisliği besliyoruz. Helal bize.

teröristlerin ne yarası vardı da savcıyı rehin aldılar, ben bu olayda art niyet ararım. belkide kendileri öldürdüler belkin elvanı. zavallı polislere yükleyeceklerdi. suçu.

rahmetli savcının bakışları gözümün önünden gitmiyor. adam nasılda üzgürdü fotolarda. allah rahmet eylesin

Deniz gezmisi kahraman eden millet elbette bu iki yaratıgi da kahraman edecektir suan bir alışma evresine ihtiyaçları var ne de olsa DIRENDI (!)

Hükümetin başı ne zaman sıkışsa ya da ne zaman seçim arafesinde olsak derin devlet eliyle kaos ve kara program yaratılır. Derin devletin el altından işi yürüten pratik kısmı DHKP-C'dir.
Önce elektriği kestiler(ki adam gibi çıkıp açıklama bile yapamıyor reziller) sonra bundan faydalanıp adliyeye silah sokturuyorlar savcı kaçırılıyor güya Berkin için kaçırıldığı söyleniyor çünkü Berkin'i terörist ilan etmesi gerek. Muhalefeti arabulucu diye suçla. Sonra savcı ölsün( Allah rahmet eylesin) öldüğü halde başarılı bir operasyon de. Sonra da bu tip olayların yaşanmaması için başkanlık sisteminin şart olduğunu söylerek insanları kandır. Ha kandırıyor da yalan yok.
Neyse son olarak şunu ekleyeyim;
Zaten kesinti bu işin doğasında var. Bakın ne diyeceğim, şimdi çok enteresan. Aynı hadise 1820'de İngiltere, 1917'de Amerika'da oldu. Söylenebilecek bir açıklama tahmini :KK48:
bunaa katılıyorum. çok doğru teşhis bu

X