Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

herkes günah keçisini arıyormuş yahu yazmam ne iyi olmuş içinizdeki tüm nefreti kustunuz

benim abim doğuda komando olarak yaptı askerliğini o yüzden oradaki şartları bana/bize anlatmayın. her gün hop oturup hop kalkıyorduk kötü bir telefon alacağız diye.

abim o yaşına kadar eline silah almamış biriydi azgın teröristlerin arasına salındı askerlik yapıcaktı. öldürürse kahraman olunuyodu yara alınca gazi, ölseydi şehit olucaktı. böyle şanlı ünvanları oluyodu. Orada onlara nefretle bakan insanları korumaya gittiler. Çarşı izni diye birşey yok halkın arasına karışmıyorlardı bir şerefsizin kurşununa kurban giderler diye. İzne gelirken yolda asker olduğu anlaşılmasın diye poşu takıp gelmişti.

O yüzden böyle olaylarda kardeşlik edebiyatı yapacak kadar saf değilim. kürt türk kardeştir kardeşi kardeşi kırdırdılar.
ben olayları sorgularken kişi bazında bakarım. Şafak istanbul hukukta okuyordu bu alanda en iyi eğitimi alacağı yerdeydi. mükemmel bi geleceği olabilirdi. ama o duygusallığının ve gençliğinin kurbanı oldu.

abim devlet tarafından kullanıldı bu çocukta örgüt tarafından kullanıldı.

abimle aralarında tek fark vardı. biri zorunlu silah altına alındı diğerinin kendi seçimiydi. sizce hangi ölüm daha acılı?

[
hangi devrim güldürebilir ki artık bu çocukların yüzünü..ölüm adın kahpe olsun! #MehmetSelimKiraz 'ın emanetleri..

Ah yapma ya okypete fotoğraflara bakmak daha çok acitiyor..

Ve annelerinin yerinde olsam babalarinin son fotoğraflarinin kaldirilmasi için kendimi parcalardim galiba.. Tek isteğim bu olurdu asla gormelerini istemezlerdim..

Allah rahmet eylesin, ben öldürüldüğünü yeni duydum ve şok oldum böyle sonuçlanacağını hiç düşünmemiştim
Bende hiç böyle sonlanacağını düşünmemiştim
Evine gercekten ekmek götüren bi adamcagızı öldürďüler...
Küçücuk cocukları var...
Allahım sen onlara metanet ver..

Dağda 12 13 yaşında ölen pkk lı çocuklar var mesela. Ölmeyi haketmek diye bir şey yok bi kere bu konuda netlik getirelim. Arkasından yürünen zihniyet burda tartışılan. DHKP-C ve PKK nin hiç bir farkı yokken o zaman ölen pkk lı çocuklar için PKK nın arkasında mı yürüyelim? Bu işin vicdan kısmında kimsenin ''oh oldu iyikide öldü'' dediği yok bunu buralara çekmeninde bir mantığı yok.
hani sen gezide direnenlerin hepsini pkk ve dhkp ile bir tutuyorsun ya, ben de seni kimlerle bir tutuyorum bi hayal et. : )))

Aslında olay o kadar aşikar ki..
Kafasını biraz çalıştırabilen herkes bunun göründüğü gibi bir terör eylemi olmadığını anlar..

Savcı Mehmet Selim Kiraz, Berkin dosyasında sonuca bu kadar yaklaşmış tek savcıydı..Tabiri caizse ramak kalmıştı berkinin katillerini bulmaya ve açıklamaya..Bir sürü video ve fotoğraf kriminale gönderilmiş..
Ayrıca araştırdığı dosyalara şöyle bir kaç google incelemesiyle ulaştım da, feci..Birilerinin ipliğini pazara çıkaracak cinsten dava sonuçlarına hayli yaklaşmış..Varın siz düşünün bu adamın nasıl bir tehdit oluşturduğunu. Acaba berkin elvan paravan mıydı diye düşünmeden edemiyor insan.

dhkp-c bazı güçlerin emri olmadan s.çmaya gitmez ve hayli aptal bir oluşumdur.
Resmen devletin resmi terör taşeronu oldular bugün..
Bir de kendilerini solcu, halkçı, devrimci falan diye adlandırırlar..
Ulan gezmiş, çayan, aslan, inan gibi has devrimcilerin kemiklerini sızlatmayın bari..

Neyse, hayli karmaşık görünen ama çok basit bir tablo..
Bu olay kimin işine yaradı?
Berkinin ailesini milyonların önünde yuhalatan şahsiyet ve berkinin katillerine en fazla yaklaşan adamın ölümü...Bu olay seçim öncesi meydanlarda nasıl kullanılacak?

Ve "görünen" tek sorumlu dhkp-c..Bu kadar yağlı bir ekmek hiç bir hükümete nasip olmamıştı.

Yazık..Olan ölen savcımıza oldu..
3 aptal maşa da genç yaşta toprağa girdi işte..

Ülkenin geldiği bu hal, derinde dönen bu oyunlar beni ciddi ciddi korkutmaya başladı..
Hay ağzına sağlık med'im tam olarak aynı şeyleri yazacaktım da kafamı nasıl toparlayacağımı bilemedim.

Ben bu eylemin dhkpc tarafından planlanmış birşey olduğuna zerre kadar inanmıyorum.Amaçları Berkin'in katillerini ortaya çıkarmak olsa,onları bulmaya bu kadar yaklaşmış olan savcıya neden zarar versinler?Hiçbir mantığı yok bunun.Muhtemelen bu savcı birilerinin tekerine çomak sokmaya bu kadar yaklaştığı için kurban edildi.Hükümet de her zamanki gibi "kahraman" oldu.Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin,bu olayın balını kaymağını yiyecek olanların da boğazında kalsın inşallah.

Hay ağzına sağlık med'im tam olarak aynı şeyleri yazacaktım da kafamı nasıl toparlayacağımı bilemedim.

Ben bu eylemin dhkpc tarafından planlanmış birşey olduğuna zerre kadar inanmıyorum.Amaçları Berkin'in katillerini ortaya çıkarmak olsa,onları bulmaya bu kadar yaklaşmış olan savcıya neden zarar versinler?Hiçbir mantığı yok bunun.Muhtemelen bu savcı birilerinin tekerine çomak sokmaya bu kadar yaklaştığı için kurban edildi.Hükümet de her zamanki gibi "kahraman" oldu.Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin,bu olayın balını kaymağını yiyecek olanların da boğazında kalsın inşallah.
Olay tamamen dhkpcnin işi
sahiplendiler zaten
komplo teorilerine gerek yok
berkin elvanin katılıni bulacak savcıya o dosyayı vermezler .Adalet sistemimize inanmaniz güzel ama bana çok saçma bir iyimserlik gibi geliyor
ramak filan kalmamıştı

DHKP c nin serefsizligi
savcisini koruyamayan devletin aptalligi

Komplo teorileri zamanı bir de :))
türkiyeden gitmek lazım
lazım lazimmmmm
gezi -akp kavgası da başlamış sanırım :))
aynı bokun laciverti

Ortada bir durum var evet ama berkin elvan davasına bakan savcını ölmesi şüphelendirmiş sizleri , yalnız bende özellikle bu şehit olan savcımızı seçip , halk üzerinde kendilerini aklama çalışmaları yapmak için de yapmış olabilirler yani dikkatli olalım bence, ki savcıyı polis öldürdü diye twit atmaları çok dikkat çekici bence özellikle hazırlanmış bir plan olabilir , kendileri suçsuz göstermek için yapılmışta olabilir özellikle sonuca yaklaşmış bir savcıyı öldürmeleri yani dikkatleri farklı yönlere çekmek için gibi geldi bana..

Olay tamamen dhkpcnin işi
sahiplendiler zaten
komplo teorilerine gerek yok
berkin elvanin katılıni bulacak savcıya o dosyayı vermezler .Adalet sistemimize inanmaniz güzel ama bana çok saçma bir iyimserlik gibi geliyor
ramak filan kalmamıştı

DHKP c nin serefsizligi
savcisini koruyamayan devletin aptalligi
İstedikleri kadar sahiplensinler.Ben bu ülkedeki hiçbir terör örgütünün "kendi" aldığı kararları uyguladığına inanmıyorum.Tamam belki olayın savcıyla ilgisi yoktur,hesapta olmadan arada kurban gitmiştir.Ama başka bir amaçla yapıldığı çok belli olan bir eylem bu,bkz. operasyonun hemen üzerine nasıl çıktı "kahraman" konuşmaya...?

Ortada bir durum var evet ama berkin elvan davasına bakan savcını ölmesi şüphelendirmiş sizleri , yalnız bende özellikle bu şehit olan savcımızı seçip , halk üzerinde kendilerini aklama çalışmaları yapmak için de yapmış olabilirler yani dikkatli olalım bence, ki savcıyı polis öldürdü diye twit atmaları çok dikkat çekici bence özellikle hazırlanmış bir plan olabilir , kendileri suçsuz göstermek için yapılmışta olabilir özellikle sonuca yaklaşmış bir savcıyı öldürmeleri yani dikkatleri farklı yönlere çekmek için gibi geldi bana..
Tam anlayamadim
ama eğer savcı katili bulacaktı o yüzden devlet öldürdü diyorsaniz
ben ülkeye tekrar güvenceye baslicam

Çünkü ben akpnin böyle bir dosyayi bağımsız savcıya vereceğini düşünmüyorum
Ya can gitti
çok Üzgünüm çok

İstedikleri kadar sahiplensinler.Ben bu ülkedeki hiçbir terör örgütünün "kendi" aldığı kararları uyguladığına inanmıyorum.Tamam belki olayın savcıyla ilgisi yoktur,hesapta olmadan arada kurban gitmiştir.Ama başka bir amaçla yapıldığı çok belli olan bir eylem bu,bkz. operasyonun hemen üzerine nasıl çıktı "kahraman" konuşmaya...?
Onun konuşması için bir şey olmasına gerek var mı ?
ona her şey bayram
eylem aptal DHKP c nin aptal eylemi
He derseniz işlerine geldi ona bir şey diyemem
işlerine gelme sebebi de gündem değişecek
bu gündem de arkadan bebek katılyle pazarlık yapilaca
iç güvenlik paketi filan
ama berkin elvanin katili cikacakti o yüzden olduruldu demek anlamsiz
bu adamlar öyle bir dosyayı bağımsiz savcıya verir mi ya
mümkün mü

Tam anlayamadim
ama eğer savcı katili bulacaktı o yüzden devlet öldürdü diyorsaniz
ben ülkeye tekrar güvenceye baslicam

Çünkü ben akpnin böyle bir dosyayi bağımsız savcıya vereceğini düşünmüyorum
Ya can gitti
çok Üzgünüm çok
Hayır dhkp-c öldürüp , özellikle bu savcıyı seçip suçluyu devlet olarak göstermek olabilir diyorum. yani katil sensin mesela ama kanıtları arkadaşının evine bırakıp suçluyu arkadaşınmış gibi göstermek gibi.

Hayır dhkp-c öldürüp , özellikle bu savcıyı seçip suçluyu devlet olarak göstermek olabilir diyorum. yani katil sensin mesela ama kanıtları arkadaşının evine bırakıp suçluyu arkadaşınmış gibi göstermek gibi.
O bariz zaten canım

Hatta polis teslim olan arkadaslarimizi da öldürdü filan derler

Yeni türkiyede daha neler yaşanacak kimbilir...gezide ki eylemlerde hergün sırtımda türk bayrağım.elimde kızım sokaklardaydım.ne bir terorist ne bir militanım..sadece çocuğunun daha nasıl yarınlar göreceğinden endişe eden bir anneyim ben..çocuğuma ve ülkemin tüm çocuklarına atasının izinde ..gösterdiği hedeflerle güzel yarınlar bırakmak için yürüdüm haftalarca..bugün olsun yine en öndeyim hiç tereddütsüz..bu tarz olayların gezi eylemleriyle bağdaştırmak ve orada bulunan insanları terorist ilan etmek son derece yanlış ve dayatılmış bir zihniyetin ürünüdür..savcımızın ailesine baş sağlığı diliyor...sebep olanlarıda kınıyorum..

X