berke mobilya online satış sitesinden mobilya alan var mıdır? sağlam mıdır?

radicalnoise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
6
0
86
Kocaeli
Herkese merhaba,

İnternette Berke Mobilya diye Online Mobilya Satan bir site var.
Bu mobilyacıdan birşey alan var mıdır. Güvenilebilir midir?
Bilgisi olan var mı..
Pek çok çeşitli ürünler var. Güzel de fotoğraflar koymuşlar. Fiyatlar da fena değil. Ama tabi nasıl güvenebileceğiz, bilemedim..

Herkese merhaba,

İnternette Berke Mobilya diye Online Mobilya Satan bir site var.
Bilgisi olan var mı..
Pek çok çeşitli ürünler var. Güzel de fotoğraflar koymuşlar. Fiyatlar da fena değil. Ama tabi nasıl güvenebileceğiz, bilemedim..

Merhaba,

Berke mobilya hakkında bir bilgi yazmamışlar... herhangi bir eşya alan var mıdır acaba? kalitesini çok merak ediyorum. bende bir kaç şey beğendim ve almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldım...

İstanbulda ikamet eden arkadaslardan berke mobılyaya gıden oldumu acaba yanı urunlerı yakından gören...
Ben İstanbula uzak bi ildeyim. Ama cok begendım alıcam inş.

herkese merhaba,

internette berke mobilya diye online mobilya satan bir site var.
Bilgisi olan var mı..

merhaba,

berke mobilya hakkında bir bilgi yazmamışlar... Herhangi bir eşya alan var mıdır acaba? Kalitesini çok merak ediyorum. Bende bir kaç şey beğendim ve almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldım...

bende çok begendım ama kalıtesıne guvenmemız lazım ben ıstanbul'a uzak şehirdeyim. ürünleri yakından gördunuzmu kızlar bir de üretıcı fırmalarını öğrenıp arastıralım

Merhaba arkadaşlar ben Berke Mobilya'da müşteri temsilcisi olarak çalışmaktayım ve forumda gezinirken çalıştığım firma hakkında açılmış olan konuyu gördüm ve bir iki şey paylaşma gereksinimi duydum. Forum içinde sanırım alışveriş yapan arkadaşlarımız çok fazla yok onun için de bu konuya cevap yazılmamış hiç.
Herhangi bir şekilde firma reklamı yapmak istemiyorum o nedenle ürünler hakkında iyi kötü demek yerine İstanbul ya da yakın çevre illerde bulunan arkadaşlar varsa mağazaya gelip ürünleri görmelerini tavsiye ederim. bu şekilde de burdaki arkadaşlarda bilgilenmiş olurlar. Ayrıca herhangi bir sorunuz olduğu zaman özel mesaj yolu ile ya da bu konu üzerinden bana sorabilirsiniz.:42:

Back
X