• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

berjerlere uygun perde seçimi

almira.menekse

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
76
2
298
42
Diğer
bayanlar merhaba 2 adet 3lü bej rengi koltuklarım ve 2 adet lila rengi kadife tarzı berjerlerim var henüz perdelerimi diktiremedim çünkü karar veremiyorum herkes düz tül perdeden şaşma diyor bana sizce 2 kanat farba ve düz tülmü diktirmeliyim bu arada masa tv ünitesi beyaz renkte lila rengine uygunmu perde seçebilirim yoksa daha koyu mor mu seçsem daha uygun olur yardımcı olurmusunuz $IMG-20140603-WA0001.webp lila tonu bu berjerlerim bu renk olacak.

bayanlar merhaba 2 adet 3lü bej rengi koltuklarım ve 2 adet lila rengi kadife tarzı berjerlerim var henüz perdelerimi diktiremedim çünkü karar veremiyorum herkes düz tül perdeden şaşma diyor bana sizce 2 kanat farba ve düz tülmü diktirmeliyim bu arada masa tv ünitesi beyaz renkte lila rengine uygunmu perde seçebilirim yoksa daha koyu mor mu seçsem daha uygun olur yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 1176387 lila tonu bu berjerlerim bu renk olacak.

Duvarlarınız ve halınız ne renk?

duvarlarım krem rengi bej gibi açık bi renk halıyıda henüz almadım ama lilalı kremli bi halı almayı düşünüyorum henüz evime geçmedik ev yeni odanın resmini ekleyim size Eki Görüntüle 1176433 Eki Görüntüle 1176433 Eki Görüntüle 1176433 Eki Görüntüle 1176433 Eki Görüntüle 1176435 Eki Görüntüle 1176438

Öncelikle eviniz hayırlı olsun. Gayet ferah gözüküyor o yüzden siz de eklediğim fotoğraf gibi pudra perde düşünebilirsiniz. Yine de 3. bir renk kullanmak; aksesuar ve koltuk kırlentleri için özellikle iyi olacaktır. Sizde krem ve mor varsa ona uygun zıt bir renk olabilir. Ben mesela sarı ya da neon yeşili yakıştırırım morla. Ama salon için fazla iddialı olabilir :1:

Halıyı çok lilalı değil de daha nötr düşünün bence boğmasın. Kırlent olarak yine 3. bir desen iyidir; fotoğrafta da çiçekli kullanılmış.

$images.webp

Fotoğraf tam gözükmüyor belki burda daha iyi çıkar;

Eki Görüntüle 1176502

çok teşekkür ederim ilginiz için gerçeken pudra pembesi perde yakışırmı lilaya ? ben zaten koltukları pembe istemiştim ama kısmet olmadı seçtiğim koltuk kataloğunda pembe yoktu koltuk takımım bellonanın valentine serisi avangard. perdeciyle bi konuşayım bakalım nasıl olur bana aynı lila tonlarında perde yaparız demişti ama benm gönlüm hep pudra pembelerindeydi. beğendiğim halı da çok fazla lila yok zaten geneli krem aralarında lila detaylar var.
10 yıldır ufacık evde oturuyorum 2 çocuğumvar evi yeni alabildik istiyorumki herşey gönlümce olsun ama pek fazlada dekorasyon işlerinden anlamıyorum yardımlarınız içiN TEKRAR teşekkürler

Pudra pembesi her renge yakışır :34:
Bej renk demişsin koltukları da, beje en çok yakıştırdığım renkler turkuaz ve pudra pembesi zaten.
Senin berjerler lilanın hafif tonları heralde, o yüzden pudra pembe ile kesinlikle sırıtmaz.
Çok ferah ve şirin olur. Son halini ekler misin buraya çok merak ettim.:16:
Evin de hayırlı olsun, Allah güle güle oturmak nasip etsin :nazar:

çok teşekkür ederim ilginiz için gerçeken pudra pembesi perde yakışırmı lilaya ? ben zaten koltukları pembe istemiştim ama kısmet olmadı seçtiğim koltuk kataloğunda pembe yoktu koltuk takımım bellonanın valentine serisi avangard. perdeciyle bi konuşayım bakalım nasıl olur bana aynı lila tonlarında perde yaparız demişti ama benm gönlüm hep pudra pembelerindeydi. beğendiğim halı da çok fazla lila yok zaten geneli krem aralarında lila detaylar var.
10 yıldır ufacık evde oturuyorum 2 çocuğumvar evi yeni alabildik istiyorumki herşey gönlümce olsun ama pek fazlada dekorasyon işlerinden anlamıyorum yardımlarınız içiN TEKRAR teşekkürler

Rica ederim :) dekorasyon konusunda sadece kişisel fikirler bunlar. Pembeye çok kaçmayan pudra yakışır bence; ya da direkt berjerlerin renginden de yapabilirsiniz. Ancak bu perdeler fonda kalsın yani sadece cam kenarlarında. Çünkü üstüste binen acaip fonlar var onlar dan olursa boğar :)

Bir diğer seçenek pudra pembe ve sizin berjer tonunu içeren desenli fon perde. Burda da halıyı düz kullanmak durumundasınız.

Tül fonlar da var onlar da güzel duruyor.

Bir de fon kumaşından kırlent diktirin bence.

Size bir iki örnek buldum, sondaki koyu, diğerleri daha nötr:

$DSCN0867.webp
$perde.webp
$Verdi-perde-modeller (4).webp

Back
X