• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berjere kara veremiyorum!! Yardım lütfen!!

alex83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
600
2
96
Diğer
Slm kızlar.bir konuda çok kararsız kaldım,fikrinize ihtiyacım var..şimdi biz salonumuza beyaz tay tüyü koltuk sipariş ettik.ancak berjerler hakkında kararsız kaldık..berjerler de beyaz tay tüyümü olsun yoksa farklımı olsun kararsız kaldık.berjer için 3tane kumaş beğendim.sizce hangisi daha güzel durur? ya da düz beyaz tay tüyümü olsun? ne dersiniz kızlar? unutmadan salonumda herşey beyaz..ünitem beyaz yemek masam vs. hepsi beyaz..

Son düzenleme:
Slm kızlar.bir konuda çok kararsız kaldım,fikrinize ihtiyacım var..şimdi biz salonumuza beyaz tay tüyü koltuk sipariş ettik.ancak berjerler hakkında kararsız kaldık..berjerler de beyaz tay tüyümü olsun yoksa farklımı olsun kararsız kaldık.berjer için 3tane kumaş beğendim.sizce hangisi daha güzel durur? ya da düz beyaz tay tüyümü olsun? ne dersiniz kızlar? unutmadan salonumda herşey beyaz..ünitem beyaz yemek masam vs. hepsi beyaz..

bence berjerlerini farklı renk yaptırabilirsin..beyaz çok güzel bir seçim ama heryer bembeyaz olunca biraz hareket vermesi açısından berjerlerde farklı bir renk kullan derim:34:

ne dersınız kzlar hangısı daha guzel durur sızce?berjer ve kırlenterı aynı kumastan yapmak ıstıyorum..

bence kesinlikle üçüncü beyaz mavili kumaş olmalı,beyaza bir hareket katar,mesela ben krem rengi salonuma pembeyle hareket kattım:) biraz farklı olması daha iyi cnm..

deri düşünmez misin
düğmeli gibi de döşetirsin
2 berjerin ortasına da deri sehpa?

hep ben cevaplıyorum sanırım:)bence ya bu kumaş yada nişanlının beğendiği en güzelleri..[/QUO
okadar kararsızımkı canım..sağol fikir verdiğin için..o desen ama renklı bir kumaşta seçebilirim asında..beyaz zemin olmasada olur yanı..neden taktıysam bu beyaz zemine:33:

Back
X