• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berjer koltuk takiminin rengi ne olmali?

gmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
130
2
116
Ankara
$31032010102456.webp$31032010102456.webp
arkadaşlar salonuma aldığım L koltuĞUN resmini koydum bunun yanına anneannemden kalma 3 tane antika berjer kullanıcam tabi döşemelerini değiştirerek. fikirlerinize ihtiyacım var berjerin rengi ne olmalı koltukla aynı olsun istemiyorum parlak kadife kumaştan olmalı. berjerin rengine göre koltuğuma minder koyarak bütünleştirmek istiyorum sizce nasıl olur? mobilyalarımı da henüz almadım eskitme görünümlü mobilayalardan alsam mı mudo concepttekiler gibi koltuk da ordan zaten

canım koyduğun resimdede olduğu gibi kırmızı çok yakışır..berjerlerden birini kırmızı birini koltukların renginde yapabilirsin..bu L şeklinde koltuğunaa kırmızı yastıklar koyarsan süper uyumlu olur.bence mobilyalarınıda eskitme al bence ama çok keskin bir renk olmasın,füme olsun meselaa..bitincede resmini koyarsan buralara banada haber verirmisin.merak ettim nasıl olacak?:97:

canım koyduğun resimdede olduğu gibi kırmızı çok yakışır..berjerlerden birini kırmızı birini koltukların renginde yapabilirsin..bu L şeklinde koltuğunaa kırmızı yastıklar koyarsan süper uyumlu olur.bence mobilyalarınıda eskitme al bence ama çok keskin bir renk olmasın,füme olsun meselaa..bitincede resmini koyarsan buralara banada haber verirmisin.merak ettim nasıl olacak?:97:

ilgilendiğin için sağol kırmızıyı ben de düşünüyorum ama şimdiki evimin dekorasyonunda da kırmızı var ve çok sıkıldım farklı renkler görmek istiyorum geçen gün berjerler için döşemelik kumaş bakmaya gittim çok hoş bir yeşil gördüm turkuaz gibi bi de açık pembe nasıl olur ki? bittiğinde fotolarını koyarım tabi ki

önce koltuklarınızı güle güle kullanın . berjerlerinizin rengi sizinde dediğiniz gibi açık bir turkuaz rengi olabilir . kahve ve turkuaz birbirine çok yakışan renkler. mobilyalarınızıda çok klasik tarzda almayın bence ama tabi zevkiniz ne doğrultuda bilemem tabi. ben kırmızıdan yana olmazdım şahsen renklerin birbirini bogabileceğini düşünüyorum. inşallah iyi günlerde kullanırsınız.

kırmızı sıkıcı olur evinde de çok varmış yeşil, turkuaz, pembe en uyumlu renkler. düz renk yerine birini desenli kumaş yapabilirsin şimdi dizilerde koltuklar hep böyle

arkadaşlar fikirlerinizin benimle uyumlu olmasına sevindim, hiç emin değildim çünkü, teşekkürler

biliyorsun kahve turkuaz uyumu çok moda.berjerleri kahve turkuaz desenli kaplatıp aynı kumaştan koltuğuna yastık yaptırırsan çok hoş olur bence.

turkuaz da mor da gide hem kahve tonlarına hem de gri tonlarına turkuaz daha ferah duru ama almayı düşündüğün ekkitmeler de akçaağaç ya da beyaz olursa süper olur antika berjer olduğu için akçaağaç bence süper olur.

Bende turkuaz diyorum. Odanın renginide beyaz ya da kırık beyaz yapabilirsin. Eşyaları eskitme alırsan bir süre sonra modern bir görüntü oluşturman sıkıntı yaratabilir. Bu oltuklar oldukça modern kullanacağın iki renkde . Mobilyalarda biraz daha araştırma yapmalısın diye düşünüyorum. Ama eskitme hayır .

Turkuazdiyenlere katılıyorum cnm. Çocuklar Duymasın da kullanılan yemek masası sandalyelerinin desenine bir bak o desende turkuaz-kahve turkuaz-beyaz olabilir. Bir de berjerlerin mobilya kısımlarını zımbaralatıp beyaza boyatabilirsin. Kahve koltuğada aynı desenli turkuaz kumaştan ve beyazdan minder yaptırabilirsin:)

Turkuaz diyenlere katılıyorum cnm. Çocuklar Duymasın da kullanılan yemek masası sandalyelerinin desenine bir bak o desende turkuaz-kahve turkuaz-beyaz olabilir. Bir de berjerlerin mobilya kısımlarını zımbaralatıp beyaza boyatabilirsin. Kahve koltuğada aynı desenli turkuaz kumaştan ve beyazdan minder yaptırabilirsin:)

Bence beyaz üzeri desenli de kullanabilirsin. Ben de gri köşemi öyle tamamladım berjerlerde.
Henüz sonucu göremedim yapımda ama şöyle bir örnek ekleyebilirim;
$berjer-modelleri.webp

Bence beyaz üzeri desenli de kullanabilirsin. Ben de gri köşemi öyle tamamladım berjerlerde.
Henüz sonucu göremedim yapımda ama şöyle bir örnek ekleyebilirim;
Eki Görüntüle 145825

benim berjerlere benziyo model olarak, resimde ki desenli döşeme de çok güzel de ben uydurabilir miyim? tek renk döşeme seçmekte bile çok zorlanıyorum, desenlinin içinden hiç çıkamam

Turkuaz diyenlere katılıyorum cnm. Çocuklar Duymasın da kullanılan yemek masası sandalyelerinin desenine bir bak o desende turkuaz-kahve turkuaz-beyaz olabilir. Bir de berjerlerin mobilya kısımlarını zımbaralatıp beyaza boyatabilirsin. Kahve koltuğada aynı desenli turkuaz kumaştan ve beyazdan minder yaptırabilirsin:)

aslında berjerin mobilya kısmında renk değişikliğini ben de düşünüyorum esoes'in resim eklentisindeki gibi ama mobilyacılar yapabilir mi?

$Görüntü010.webp
ben bu deseni seçtim gri ile kombinlemek için. Düz renk daha baskın olacağı için desen seçmen daha bile kolay olabilir, en azından yardımcı renk az miktarda olacak... Ama senin dediğin de güzel olur o ayrı. Veya garantici davranıp açık renk berjer seçip odaya aksesuarlar renk verebilirsin ... $gri.webp

ben de sana beyaz rengi öneriyorum zemin beyaz üzerine koltuklarına uygun renkte desenli harika olur

Back
X