- 10 Mayıs 2012
- 247
- 35
-
- Konu Sahibi berivanita
SU bardagi takimi ne kadar fitati kulanim durumu nefir. 10 tl olanlar pike mi kullanim durumlari nasil.
Kristal vitrin takimi parcasi onlar diger parcalarida mevcut takim yapmak isterseniz fiyat belirlemedim ortak bisey hallederizSU bardagi takimi ne kadar fitati kulanim durumu nefir. 10 tl olanlar pike mi kullanim durumlari nasil.
Kristal vitrin takimi parcasi onlar diger parcalarida mevcut takim yapmak isterseniz fiyat belirlemedim ortak bisey hallederiz
Pike onlar iki uc kez belki kullandim
Bes tl yazdigim biraz kullandim yeniler
Ev tasiycam bosaltiyorum simdiden
Tsk ederim ilgilenmiyorum. Kahve fincani lazim bana birde caral bicak seti. Insallah satarsin fazla malzemelerini.Eki Görüntüle 1498116 bu guzel bi takim renkleri canli aslinda telefonumdan renksiz cikmis cok az kullandim
aciklamanizda fincan takimi yazmiyodu yazsaydi tabiki bunlari gondermezdim sizde insallah bulursunuz istediginiziMerhaba
Evinde fazlasi olan buraya resim ve fiyat bilgisi eklesin lutfen. Marka onemli degil. Hic kullanilmamis fazlanizi tercih ederim fakat az ve iyi kullanilmis takimlarda olabilir.
Tsk ederim
Kusara bakmayin simdi fark ettim EB
aciklamanizda fincan takimi yazmiyodu yazsaydi tabiki bunlari gondermezdim sizde insallah bulursunuz istediginizi
B
aciklamanizda fincan takimi yazmiyodu yazsaydi tabiki bunlari gondermezdim sizde insallah bulursunuz istediginizi
Kusara bakmayin simdi fark ettim E
Kusura bakmayin. Simdi gordum eksik yazdigimi.
Tsk ederim