berivanita Butiği

berivanita

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
247
35
Merhaba

Evinde fazlasi olan buraya resim ve fiyat bilgisi eklesin lutfen. Marka onemli degil. Hic kullanilmamis fazlanizi tercih ederim fakat az ve iyi kullanilmis takimlarda olabilir.

Tsk ederim

SU bardagi takimi ne kadar fitati kulanim durumu nefir. 10 tl olanlar pike mi kullanim durumlari nasil.
Kristal vitrin takimi parcasi onlar diger parcalarida mevcut takim yapmak isterseniz fiyat belirlemedim ortak bisey hallederiz
Pike onlar iki uc kez belki kullandim
Bes tl yazdigim biraz kullandim yeniler
Ev tasiycam bosaltiyorum simdiden

Kristal vitrin takimi parcasi onlar diger parcalarida mevcut takim yapmak isterseniz fiyat belirlemedim ortak bisey hallederiz
Pike onlar iki uc kez belki kullandim
Bes tl yazdigim biraz kullandim yeniler
Ev tasiycam bosaltiyorum simdiden
bu guzel bi takim renkleri canli aslinda telefonumdan renksiz cikmis cok az kullandim

B
Merhaba

Evinde fazlasi olan buraya resim ve fiyat bilgisi eklesin lutfen. Marka onemli degil. Hic kullanilmamis fazlanizi tercih ederim fakat az ve iyi kullanilmis takimlarda olabilir.

Tsk ederim
aciklamanizda fincan takimi yazmiyodu yazsaydi tabiki bunlari gondermezdim sizde insallah bulursunuz istediginizi

Bende de bunlar var eğer beğenirseniz detaylı olarak özelden konuşuruz. Kolay gelsin Bir tek kaşık çatal İmran'ın diğerleri belli bir marka değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…