• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bergüzar korel'le çocuktan al haberi (star tv)

e_pack

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
6.051
198
373
İzmir
Ekranların en sevimli yarışması Çocuktan Al Haberi Star TV’de başlıyor!

Televizyon dünyasının en sevilen isimlerinden Bergüzar Korel’in sunacağı yarışma, aynı zamanda Korel’in ilk sunuculuk denemesi... Cumartesi ve Pazar günleri ana haber bülteni öncesinde yayınlanacak olan yarışma; Türkiye’nin en bilmiş, en zeki, en sevimli çocuklarını evlerinize getirecek.

Çocuktan Al Haberi bir çocuk yarışması değil.. Çocukların büyüklere yardımcı olduğu bir bilgi yarışması… Yarışma boyuca çocuklar bilgileriyle ve bilemedikleriyle, büyüklere puan kazandıracak ya da kaybettirecek… Hem yarışmacılar, hem de izleyenler, sevimli afacanların cevaplarıyla, çok ama çok şaşıracak.

Bu yıl Bergüzar Korel’i ekranlarda sadece, Çocuktan Al Haberi yarışmasında göreceksiniz.

Laf aramızda, 2010 yılında bir bebek bekleyen Bergüzar Korel de bu yarışmayla, harika bir pratik yapma fırsatı bulacak… Bakalım yarışmacılar ve Bergüzar Korel, bu çok bilmiş yaramazlarla nasıl başa çıkacak?

Bundan böyle herkes haberi “çocuktan” alacak!

Bergüzar Korel’in sunduğu Çocuktan Al Haberi, Cumartesi ve Pazar günleri ana haber bülteni öncesinde, Star TV’de!

ben bu hafta eşimle izledim ve çok güldüm
o safça ve zekice verilen cevaplar süperdi
tavsiye ederim kızlar
izleyeniniz varmı ?

hiç yakışmamış programa bergüzar, yıllar önce berna laçin böyle bi program yapmıştı, çok iyiydi, belkide onla kıyasladım

bu kadın tan sağtürkü halit ergenç için terkettiğin gün karakterini koydu ortaya .. hiç tipinin kadını değil.. izlemedim ama izlememde..

böyle bir programı daha aile kadını olan birinin sunmasınıtercih ederdim
çocuklar çok güzel çok zekiler
ama bergüzar korel o çocukların saflıgına hiç yakışmadı
gerçekten berna laçin olsaydı çok daha keyifli olurdu

ben kazulet bergüzar olduğu için izlemedim izlemem de herhalde. keşke başka biri sunsaydı.

programın formaatına ne kadar uygun bir sunucu seçmişler öyle... çocuk aldırtan anne adayı.... gezerken gördüm de saçlarını görünce bastım kahkahayı :)

bencede bergüzar korel olmamalıydı
berna laçin dahada yakışıyo
ama o çocukların tatlılığı şekerliği bile izletmeye yetiyor

kazulet yakıştırması cuk oturdu derler ya aynen öyle oldu...
berna laçin bencede çok yakışıyo

Back