Bergüzar Korel Makyajsız Görüntülendi!

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
595
“Karadayı” dizisinin Hakime Hanım’ı Bergüzal Korel, tatil için Çeşme’yi tercih etti. Önceki gün Alaçatı’da kız arkadaşlarıyla dondurma alırken görüntülenen oyuncu, eşi Halit Ergenç ve oğlu Ali’nin nerede olduğu sorusuna “Onlar otelde” yanıtını verdi.
$00.jpg $bergüzar korel (1).jpg $bergüzar korel (3).JPG $bergüzar korel (4).jpg $bergüzar korel (5).JPG $bergüzar korel (8).JPG $bergüzar korel (11) (1).jpg $bergüzar korel (11).JPG

Bence bu haliylede güzel kadının yüzünde masumluk var çok şey farketmemiş👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla sivilcelerini saymazsak kadın bence makyajsız da çok güzel. Zaten kadının boyu posu ,endamı yeter tek başına ki yüzü de ayrı güzel. :KK1:

“Karadayı” dizisinin Hakime Hanım’ı Bergüzal Korel, tatil için ÇeÅŸme’yi tercih etti. Önceki gün Alaçatı’da kız arkadaÅŸlarıyla dondurma alırken görüntülenen oyuncu, eÅŸi Halit Ergenç ve oÄŸlu Ali’nin nerede olduÄŸu sorusuna “Onlar otelde” yanıtını verdi.
Eki Görüntüle 1176048 Eki Görüntüle 1176049 Eki Görüntüle 1176050 Eki Görüntüle 1176051 Eki Görüntüle 1176052 Eki Görüntüle 1176053 Eki Görüntüle 1176054 Eki Görüntüle 1176055

Guzel bi kadin ama baya cilt sorunu warmis we unlu biri nasil 0 makyaj disari cikar anlam weremiorum :)

Allah güzel yaratmıs sivilcesi bile göze batmıyo bende cıkınca daha bet oluyom :KK70:

neden ya illa makyaj yapmak zorunda mı ünlü diye
zaten kendine güvensiz bizim türk kızları gibi boyanıp daha beter çirkin olmasından daha iyidir
kadında boy pos yerinde
sivilcesi kdv si :KK1:

Berguzar Korel'i ezelden beri cok begenirim. Hele o Binbir Gece'deki hali bir icim suydu, masallah.
Makyajsiz hali de gayet guzel, pek bir degisiklik yok bana gore. Boy pos yeter zaten.
Alninda 3 tane sivilce varsa ne olacak, o kadar kusuru da olsun. :)

Bazi ünlüler makyajsiz halleriyle bin kat daha güzel oluyorlar. Bazilarina makjay bile fayda etmiyor ama Allah icin her haliyle güzel bu kadin :)

Son düzenleme:
kadını çoookk beğeniyorum ...:KK16:
yüz hatları vs.. doğal güzell ..:nazar:
yüzünde sivilceler cıkmıs ..:26:
olabilir insanız ..:KK31:
kenan la cok yakıstırıyorum hakime hanımı ..
:KK42:

benim anlamadığım sivilceli olmak çirkinlik unsuru mu? kimse cildinin yağlı/kuru/karma olmasını ya da sivilceli olmasını seçemiyor diye biliyorum ben mi yanılıyorum acaba? ayrıca ünlü de olsa pekala makyajsız gezebilir kompleksiz biri olduğu buradan belli oluyor bakkala bile giderken kompleksleri yüzünden makyaj yapan kadınlardan değil demek ki:KK9::KK9:

X