How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Berghoff döküm tencere hakkında

Cherubiel

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
11
4
8
34
Merhabalar. Malum çeyiz hazırlığı ve kararsızlığı yaşamaktayım :( Berghoff döküm tencere almaya karar verdim ama internette araştırdığım kadarıyla bu döküm tencerelere önce seasoning yani yağlama işlemi yapılması gerekiyormuş ve yıkadıktan sonra da ocakta bir süre ısı yardımıyla kurutmak gerekiyormuş. Bu konuyla alakalı bilgisi olan yada bu marka tencere kullanan arkadaşlar var mıdır acaba aranızda ? Şimdiden teşekkür ederim

Evet maalesef. yağlama yapmaktan içi emaye kaplamalı olanlardan alarak yırtabiliyorsun ama paslanma yapmaması için elde yıkaman ve hemen ocakta ısıtarak kurutman gerek. Ayrıca döküm tencerede kalmış yemek bekletemezsin. Ama berghoff çok iyi bir marka en iyilerinden. Ben çoğu serisinin kapakları fırına girmiyor diye berghoff tercih etmedim başka marka aldım ama ikinci bir döküm tencere alacak olursam dışı turuncu olan serisinden derin tencere alırım.

kızlar ben bir tane hecha marka sığ döküm tencere aldım. bir de tavasını alayım diyorum. sizce grill tava mı, yoksa kızartma tavası mı mantıklı olur? fillingtheblanks fillingtheblanks Cherubiel Cherubiel
bence grill tavası daha mantıklı olur, çünkü sığ tencereyi kapaksız kullandığında zaten düz zeminli bir tavan olmuş oluyor, kızartma yapabilirsin:) ben de şimdilik sadece bir tane hecha sığ tencere aldım mutfağım belli olunca büyüklüğüne göre ikinciyi alırsam grill tavası (hecha big grill round'u beğendim) veya tava formlu değil de dikdörtgen olup sapı olmayan, küçük bir tepsi gibi olan grill'ler var ya onlardan almayı düşünüyorum. Hecha o modelden üretmemiş lava ve staub'da var.

bence grill tavası daha mantıklı olur, çünkü sığ tencereyi kapaksız kullandığında zaten düz zeminli bir tavan olmuş oluyor, kızartma yapabilirsin:) ben de şimdilik sadece bir tane hecha sığ tencere aldım mutfağım belli olunca büyüklüğüne göre ikinciyi alırsam grill tavası (hecha big grill round'u beğendim) veya tava formlu değil de dikdörtgen olup sapı olmayan, küçük bir tepsi gibi olan grill'ler var ya onlardan almayı düşünüyorum. Hecha o modelden üretmemiş lava ve staub'da var.

teşekkür ederim :) hecha sığ tenceremi ben de çok sevdim. hazır döküm olayına girmişken bir de tava mı alsam diyordum... Aslında 24 cm'lik grill seramik tavam var moneta'nın. Aç gözlülük yapmamam lazım :( :D

teşekkür ederim :) hecha sığ tenceremi ben de çok sevdim. hazır döküm olayına girmişken bir de tava mı alsam diyordum... Aslında 24 cm'lik grill seramik tavam var moneta'nın. Aç gözlülük yapmamam lazım :KK43: :D
o zaman daha fazla alma, çünkü bu tencereler çok ağır olduğu için rafta üst üste de konmuyor, bizim şu an annemlerle oturduğumuz evimizde bi tencere bi tava var ayrı ayrı raflara koyuyoruz raf çökmesin diye. hem de zaten grill tavan varmış gerek yok. etleri sığ tencereyle fırına atıp fajita yaparsın:) baktın mutfağın büyük, yerin var, dökümleri çok kullanıyosun o zaman alırsın farklı boylarını ve çeşitlerini.

o zaman daha fazla alma, çünkü bu tencereler çok ağır olduğu için rafta üst üste de konmuyor, bizim şu an annemlerle oturduğumuz evimizde bi tencere bi tava var ayrı ayrı raflara koyuyoruz raf çökmesin diye. hem de zaten grill tavan varmış gerek yok. etleri sığ tencereyle fırına atıp fajita yaparsın:) baktın mutfağın büyük, yerin var, dökümleri çok kullanıyosun o zaman alırsın farklı boylarını ve çeşitlerini.

çok mantıklı teşekkürler. :) bu arada bloğunuzu takibe aldım bile! :)

arkadaşlar merhaba ;
1 ay önce SÜREL Döküm Tencere ve Tavalarından 1'er adet aldım , bulaşık makinasında yıkanabiliyor ayrıca yağlama falan yapmanızada gerek kalmıyor , eşim çocuklarım ve misafirlerim yaptığım yemekleri daha çok beğenmeye başladılar :) kesinlikle tavsiye ederim , sağlıcakla kalın...

Back