berfincemre / Kendi Şiirleri

berfincemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
7
0
86
İstanbul
Seni seviyorum demekle iş bitmiyor. Gitmiştin.... Yanında benliğimin bir parçasını alıp, Yüregimi ise yarım bırakıp, Elveda demeden çekip gitmiştin. Başarmıştın...... Geceleri uykumu bölmeyi, Aklımdan çıkmamayı, Uzakta olduğun halde beni ağlatmayı başarmıştın. Göstermiştin.... Şerefsiz birinin nasıl oldugunu, Hırçın tarafını, Gözlerinde yalan söyleyebildiğini göstermiştin. Demiştin.... Seni seviyorum diye, Sonsuza kadar senleyim, Korkma hep yanındayım demiştin. Anlamıştım...... Herkese güvenilmediğini, İnsanların iki yüzlü olabildiğini, Seni seviyorum demekle işin bitmediğini anlamıştım...........

Ben seni en acı anımda sevdim Sen beni fırtınalarda hiç bırakmadın Ben senin her halini sevdim Duruşunu,bakışını, sevişini,benliğini sevdim Sen ise zamansız bıraktın pes ettin Arkana bile bakmadan ve görmeden Ve görmedin görmek istemeden gözyaşlarımı Yalvarışlarımı, diz çöküp kanarcasına topragı avuçladıgımı, Ve anlamadın ki bu hayatta yitirmişim ben seni, Çok vefasızmışın be anlamsızım. (mahşerde görüşmek üzere,ÖLDÜM artık ben...)

Bu kadar karamsar olma...Eğer uğrunda beklenecek ve yaşanacak varsa herşeye değer...Asla vazgeçme bence. SAVAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

savaşacak ne gücüm kaldı nede mantıgım ugrunda savaşacak birşey varsa savaşılır,yoksa savaşmışın neye yarar.Beklentilerin seni hayal kırıklıgına ugratırsa sen ne yapardın??? ?????????sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmekte gece gibi ol,öfkede ölü gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,her ne olursan ol,YA OLDUGUN GİBİGÖRÜN, YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL.............

Ben dinler anlamaya çalışırdım.Yinede karar senin tabiiiii .Bence dur düşün.Bir daha düşün.
Aşk bekleyip,anlamak savaşmaktır.Eğer uğrunda gözyaşıdöküp acı yaşanıyor tekrar ayakta durabiliniyor yürekten ama gerçekten yürekten isteniyorsa olur unutma...
Birde benden sana tavsiye kabul edersen tabii , anlamadan dinlemeden yargılama hakaret etme kalbini kırma hem onu hemde kendini üzersin.Bu acı ikinizide yıkar
Bu arada şiirin çok güzeldi. Tebrik ederim.....

Aşk uğruda savaşılırsa aşktır....
Onsuz biran bile nefes alamıyorsan
O senin yarındır....
Gözlerini kapadığında
Hayali senleyse
Sesi kulaklarında ise
Bırak gerisini üzme kendini......
Ne olursun düşünme
Hiç bir şeyi
Mutluluk vazgeçmekse senin için
Bakma geriye....
Sevdiyse seni ölesiye
Bekler mahşer günü gelsin diye......

peki beklentilerinin tam tersi çıkıyorsa!!!!! ve bu kişi pek çok şeyi göze almışsa ve karşısındaki hep hata üstüne hata yapıyorsa,bu hatalarda seni yıkıyorsa hala onu dinlemelimiyim.

Bir seven vardı bir zamanlar yaşardı mutlu, Bir ömürboyu yetecek kadar seviyordu birini, Çok seviyordu düşünmeden sonunu, Bilmiyordu bu aşk bir gönül oyunu, Ve bilimiyordu... Sevmek kolay sevilmek zor, Bilmiyordu hergün aldatılacak, Ve bilmiyordu bu yabani aşkın kanunu, Bundan önce böyle ve böylede olacak...... Çok seven kalbi kan ağlıyordu, Teselliyi meyhanelerde arıyordu, O kalbinde ihanete uğramış aşkıyla, Sevdiği ise aldattığı insanla yaşıyordu..... Çok defa düşündü ölümü, Ve o kahır dolu veda gününü, Bir daha sevemezdi kapalıydı sevgiye gönlü, Ve böylece toprak örttü üstünü, Ölümü özel bir gündü Dostları hiç konuşmuyordu, Çünkü mezar taşında, YALNIZ DOĞDUM, YALNIZ ONU SEVDİM, VE YALNIZ ÖLÜYORUM....... ÜZÜLME SEVDİĞİM BEN SENİ BURDADA SEVİYORUM yazıyordu.......

Sen bilirmisin için kan ağlayarak mutluluk maskesiyle dolaşmayı,Sen bilirmisin kalabalık içinde yalnızlığı ve çaresizliği,Sen bilirmisin o senin olmadığı için her sabah güneşin doğmaması için tanrıya yalvarışını,Sen bilirmisin sevdiğin aklına geldiğinde sol yanının acımasını,Sen bilirmisin hiç durmadan kanayan sevda yarasına tuz basmayı,Sen bilirmisin dermansız dertler diyarında muhabbet hapis yatmayı,Sen bilirmisin bu aşk ilettinden kurtulmak için çabalayıpta kurtulamamayı,Sen bilirmisin canından ayrı kaldığın günlerin zindan geceler gibi acı verdğini,Sen bilirmisin aşkın için sevgin için herşeyi göze alıp mücadele edip savaşmayı,Sen bilirmisin uğrunda herşeyini feda edeceğini sevdğinin aldattığına gidişini, Sen bilirmisin gelecek için birlikte kurduğunuz hayellerin bir bencillik uğruna yıkılmasını, Sen bilirmisin o böyle mutlu diye sevdiğini ellerle paylaşırken sessiz kalmayı,Sen bilirmisin kavuşmak için tek çare olduğuna inanıp AZRAİLLE bile dost olmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…