- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.170
- 798
- Konu Sahibi ince bilek
-
Bazı yerlerde birbirimizi seviyoruz evleneceğiz dediği söyleniyor ama öyle dese avukatları söylerdi sanırımkorkunç. gerçekten korkunç bir şey.
acaba bir tehdit mi vardı?
yoksa nasıl affedilir bu..
Affetmek demek dava ve şikayetinden vazgeçmek demektir. Sanırım tehdit edildi.Çok şaşırdım. Neden böyle yaptı acaba?
Berfin i davadan vazgeçirerek 2-3 yıl eksik ceza alacak ve af yasasından faydalanacak sanırım.Dün üzülerek okuduğum bir haber.
Ya tehdit unsuru var işin içinde ya da bu olaylardan sonra hayatıma biri olmayacak, mecburum psikolojisi.
Her türlü sağlıklı bir karar değil ve suç duyurusundan vazgeçse de kamu davasına dönüşmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla.
Hiç mi annesi babası dostu yakını yok bu genç kadının da, böyle bir caniliğe boyun eğmemenin ne olduğunu gösteremiyor, aklım almadı.
Adam yaralama af kapsamında değil diye biliyorum.Berfin i davadan vazgeçirerek 2-3 yıl eksik ceza alacak ve af yasasından faydalanacak sanırım.
Hepsi kapsamında. Ecevit te de olmuştu. Kapsama girmeyen mahkumlar itiraz etti. Bunun üzerine Anayasa mahkemesi herkese 10 yıllık ceza affı verilmek zorundadır kararı çıkmıştı.Adam yaralama af kapsamında değil diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?