bit pazarı için fiyatlarınız çok yüksek ,sosyete bit pazarı olmalıydı başlık :) hayırlı satışlar dilerim.
Resmen mağazadaki fiyatlarında üzerine eklemişsiniz. Ne olursa olsun siz kullandıktan sonra 2.el durumuna düşüyor ürünler bilmem farkındamısınız? Chanel çantanın bire biri aynısını mağazadan almaya kalkıncada 120 ve 80 arasında değişiyor :))) Sizin ürünleriniz ama hem sizi hem diğer arkadaşlarımıza hatırlatma yapmak istedim. Boş yere fazla para vermesinler :)
herkes kendince yorumunu yazmış tabi fiyat konusunda size karışamayız istediğiniz fiyata koyabilirsiniz
ama burda bi çantaya elbiseye marka dahi olsa ürün sıfır dahi olsa 120 lira 80 lira verecek insan bulamazsınız bence
ha varsa da gider biraz daha üstüne koyar magazasından alır diye düşünüyorum
yaptığınız şeyi hiç doğru bulmadım ürünün üzerine para katmaka neyin nesi ipekyolda bir elbise 300 lira zarada en az 150 lira gidip bir bakın mağazaya isterseniz benim koyduğum ürünler bu sezon veua geçen sezondan alınış eskimiş diil bazıları yıkanmadı bile bir kez giydim bence daha ince olmalısınız sorup daha sonra yazsaydınız sevinirim ayrıca burdaki insanlar bayanlar en az sizin ve benim kadar akıllı neyin mağazada ne kadar olduğunu biliyorlardır yaptınız hiç hoş diil ben sözümün arkasındayım ayrıca o chanel çantayı pazarda 50 liaraya satıyorlar ben bir butikten 400 liaraya aldım arada kalite farkı var bunları burda yazmak istemezdim ben yaptınız şeyi hoş bulmadım yüksek bulan zaten almaz yinede teşekkürler sevgiler
Lütfen rica ediyorum etik diil demeniz beni çok üzüyor mübarek bir gün mango çantayı ben 140 liraya aldım ve iki kere kullandım çanta bana büyük geldiğinden satıyorum zaten ürünlerin çoğu satıldı sayfamda indirimde yaptım hediyede ettim bunları yazmak şu mübarek günde beni çok üzüyor yine diyorum bana sorup sonra böyle şeyler yazsanız daha güzel olurdu yinede teşekürler sevgilerBende sizin satış fiyatınızı hoş bulmadığım için yazma gereği duydum. Mango çantanın çiziği var diyorsunuz ama yinede mağaza fiyatına satıyorsunuz -bana göre- bu hiç etik değil. Yani başka arkadaşlarımızda söylemiş burası bit pazarı sonuçta 2. el kıyafetler satılıyor bu nedenle marka bile olsa aynı fiyata satmanız bana garip geldi açıkcası. Chanel çantayı bende İzmir'de bir butikten aldım birebir aynı - bunu benimki kaliteli demenize istinaden söylüyorum - fakat 120liraya o nedenle demek istediğimi anlıyormusunuz? Volanlı etek şuanda da çoğu mağazada 25-30 arası satılıyor. Bu benim yorumum zira ve belirtmek istedim. Tabiki başkalarının alıp almaması onlara kalmış, çoğu kişide pahalılığından gem vurmuş zaten.
Ilk sayfadakı sıyah sısme Mont duruyor mu? Fıyat nedır?yeni ürünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?