Fotoğraflarınızı merakla bekliyorum. Doktorunuz kimdi öğrenebilir miyim?evet arkadaşlar dün itibariyel diş tellerim çıktı.Braketler cam oldugu için doktor çıkarırken sanki dişlerimi kırıyor gibi bir şey hissettim ama hiç acımadı sesten dolayı korkuttu.sonra doktorum dişlerimin yüzeyini temizledi.Sonuç mükemmel öncesi ve sonrası fotografımı koyucam inanamıcaksınız.Bu arada doktorum bir plak verdi şeffaf onu ilk bir ay 24 saat boyunca takıcağımı daha sonrada sadece geceleri takıcağımı söyledi.yemek yerken çıkarıcakmışım plağı .bugün almaya gidiyorum plağı bakalım nasıl bir şey nasıl takıcam görüncekmi acı vericek mi kafamda dolu sorular var ama herşeye değer dişlerim inci gibi dizildiler:)
rengini beğenmiyordum ondan canım:)Geçmiş olsun, darısı başımıza :) Benim daha 4 buçuk ay oldu :)
Dolgularınızı neden değiştirdiniz? Bende de var da o dolgulardan.
valaha bende inanamadım hele hepsi nasıl yerinde oynadı nasıl düzeldi hiç ummazdım ama oldu:)Gecmis olsun..
Cok cabuk cikmis teller, tam bir yilda..
Bukadar kisa olmasina sasirdim acikcasi..
Ben de dusunuyorum breket bakalim kismetse sene basinda taktircam.
bana sadece alt d,şlere takmıyoruz demişlerdi çok şaşırdım şu andaöncesi sonrası fotom bu arada ben sadece alt dişlerime taktırdım o yüzden alt dişlerimi gösteriyorum
olur mu öyle şey benim arkadaşımda sadece üst dişlerine taktırdı?bana sadece alt d,şlere takmıyoruz demişlerdi çok şaşırdım şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?