BEREN SUyum hosgeldin hayatimiza

bebegim59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
68
1
86
Avusturya
öncelikle herkeze merhabalar.... bütün hamilelere hayirli ve kolay dogum lar diliyorum...

benim dogum terminim 29.6.2009daydi ama kizim gecikmeli geldi cuma günü 10.7.2009da valizim ben ve annem hastaneye gittik esim isteydi sonradan geldi benim yanima. o gün bana sabah saat 8den aksam saat 21e kadar fitil verdiler sancim baslasin diye ama malesef acilmadi. ertesi gün cumartesi günü saat 8de beni cagirdilar yeniden fitille sanci denediler ama yine olmadi ne bi sanci var ne bi acilma.. doktorlar damardan sanci vermeye karar verdiler saat 14de dogumhaneye cagrdilar beni ve esimi sanci vermek icin. zorlu bekleys basladi benim icin. bekleye bekleye bittim resmen. saat 17de rahim acilmaya baslamisti 2cm kadar saatimiz 22yi gösterdiginde ise cok sükür 10cm acikliga ulasmistik tabii o aradada hep alttan muayne oluyorsun.. sancilarim cok siddetli olmaya basladi ama sancinin yani sira büyük tuvaletim varmis gibi hissediyordum hatta ebeye diyordum birakin ben tuvalete gitcem diye onlar bu normal diyorlardi... rahim agzi acildi acilmasina ama okadar cok ilac verildiki bana rahim iflas etti ve cocugu salmadi. normalde sanciyla cocugu salar ama benim agiz salmiyor. doktorlar ebeler ikin diyor ikiniyorum dedikleri gibi nefes alip veriyorum. doktor yardim olsun diye kesik yapti hani daha kolay cikar diye bu arada infuziona bagli olan kolumda ki damar patladi öteki koluma taktilar ayni sey o kolumada oldu o arada esimde tam basimda duruyordu ve kanlar onun üstüne sicradi... canim kocacim cok panik oldu korktu.... bana dediler sezeryana alicaz seni diye ben hayir istemiyorum dedim olmaz dediler resmen bittin halin kalmadi cok kan kabetttin mecburen seni sezeryana alcaz dediler ben dedim onlara cocugun durumu nasil diye bebekte bi problem yok dediler bende ozamn normal istiyorum dedim.... herneyse bana tamam dediler ama vakum la cekmeye karar verdiler.. bebegimin saci belli oluyomus dedikleri anda öyle bi motive oldumki o btkin yorgun ipek gitti sapa saglam ipek geldi sanki vakumu bebegimin kafasina taktilar ve ben sanci yla beraber ikindim ilkinde olmadi ikincisinde olmadi ve son deneme dedi doktorum bas hekim geldi bütün gücümü topladim ben ikimaya basladim ve bas hekimim üstüme oturup karnima bastirmaya basladi ve kafasi cikti yavrumun... o arada da kesike ragmen yirtilma da oldu.. sonra ikinci ikinmakla beraber dogdu beren suyum hemen kucagma verdiler ben ne yapcagmi sasirdi aglasammi gülsemmi.... esim o zamana kadar cok destek oldu bana cok kuvvetliydi ama bebegimizin dogmasinla beraber hickira hickira aglamaya basladi..... kordonunu kesti esim.. hemn disariya cikti esim annemlere haber vermek icin... benim ise yirtiklari dikmek icin hazirlik yapiyorlardi lokal anestezi yaptilar uyussun diye hemde 2 kere ama ben yine hersyi hissediyorum doktor hemen sedyeyi getirttiler ameliyathaneye aldilar beni narkoz vererek bayillilar beni ve diktiler... uyandigimda yogun bakimdaydaydim..... kizim 12.7.2009 saat 02.20de dünyaya gözlerini acti 55cm boyu, 3760kilosuydu simdi 1 aylik oldu askim....

ALLAH HERKEZIN YARDIMCISI OLSUN.....BANA SORACAK OLURSANIZ EGER NORMAL DOGUMU TERCIH EDERMISIN DIYE BEN BUKADAR OLUMSUZLUGA KARSI EVET DERIM NORMAL DOGUM YENIDEN DOGUM YAPARSAM YINE SONUNA KADAR NORMAL DOGUM DERIM..... O AN ZOR OLABILIR AMA SIMDI TURP GIBIYIM HIC BIR AGRIM YOK HIC BIR SANCIM YOK..... AMA SUNU UNUTMAYIN DOGUMA GIRDINIZMI BOL BOL DUA EDIN ALLAHA SIGININ ALLAH SIZE YARDIMCI OLUR..... kendinize cok iyi bakin tatlilarim ve kesinlikle korkmayin normal dogumdan bunlar sadece tecrübeler siz yine de pozitif düsünün hersey cok iyi olucak inanin bana

canım geçmiş olsun.......allah bebişine uzun ömürler versin ...anneli babalı büyütsünnn.............

opuyorumnanaktangözün aydin canm benimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin:Saruboceq:
:Saruboceq:darisi isteyenlerin basina insallah:Saruboceq:

Allah analı babalı buyutsun canım..baya zor bı dogum olmus senın ıcın ama en guzelı bebegını kucagına almak..

gerçekten zor bir doğum olmuş,ama anladığım kadarıyla rabbim kuvvet vermiş sana.bebeğinede uzun,sağlıklı,güzel bir ömür versin.öpüver bizim için.

canım ya ne güzel anlatmışsın hikayeni allah bağışlasın bebişininde maşallahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…