Gelinlik Modelleri beren saat'in gelinliği

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248

Los Angeles Malibu'da kumsalda gerçekleşen düğünle dünyaevine giren Beren Saat ve Kenan Doğulu özel fotoğraflarını paylaştı. Yaklaşık 2.5 yıldır birlikte olan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti Los Angeles'ta mutlu sona ulaştı. Törene çiftin aileleri başta olmak üzere Belçim Bilgin, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Hilal Saral, Ece Yörenç gibi çok sayıda ünlü isim de katıldı. Damat Kenan Doğulu buzmavisi dar kesim damatlığıyla tam not aldı. Kenan mavi papyonu ve beyaz ayakkabılarıyla Beren'e eşlik etti. Bugüne kadar dizilerde sayısız kere gelinlik giyen Beren ilk kez kendi düğününde gelinlik giymenin heyecanını yaşadı. Şapkasından ayakkabısına beyazlar içinde sade ve şık gelinliğiyle dikkat çekti.

Hayalindeki gelinliği Mira Zwillinger imzalı koleksiyondan bulan Beren Saat; tek omuzlu bir modeli tercih etti

Eklentiler

• $Adsýz.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 372
  • $ssdsd.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 209
Son düzenleme:
çok yakıştırdım umarım ömür boyu sürer evlilikleri
Allah mesut etsin

Gelinlik kumsal temasına uymuş bence ben beğendim ama cidden göğüsleri çok ufak duruyor.

beren saatin kendisine çok güzel buluyorum ama gelinliği gerçekten berbatmışş

Ben begenmedin en son oynadigi dizideki gelinligi giyseydi keşke bin kat iyiydi bundan transparan bana göre çok itici bilemiyorum sapkada ayri rezalet adam gibi bir duvak taksaydi keske

gecelık gıbı resmen:) ama fıyatı bılmem ne kadarmıs, bosa gıtmıs o kadar para gıbı gıbı

Ünlüler bizim gibi duvak, gelinlik konularına pek önem vermiyorlar nedense taşmış, dantelmiş, prensesmiş.. Diğer taraftan da kumsal düğününe de cuk oturmuş yalan yok, ama kenanın ayrıca beğendim aslında benim de hayalimde hep böyle tonlar da takımlar vardı nişanlım için ama düğünümüz son derece ağır bir mekan da olacağından ortamın conceptine uymaz diye düşünüyorum..

Ve her ne kadar kumsal düğününe uysa da berenin kıyafeti, ben gelinlikle kıyaslayamadığımdan herhalde, kumsal da düğün yapmazdım sanırım..

Çok şık
Çoğu bayan için gelinlik prenses etek ,kabarık duvak ve dev topuzdan ibaret olduğu için beğenilmemiş.
Ne diyelim, vizyon meselesi...

Bir başkası giyse belki beğenmezdim ama beren saate ne giyse yakıştırıyorum. Konsepte uyan bir gelinlik olmuş ama bence transparan gelinlikle uymayan bir detay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…