Farkinda misiniz hala gezi diyorsunuz agzimdan gezi dahi cikmadi yav he he gezi dedim arkadaşim.
Allah Allah celallendigimi nerden cikardin gayet sakinim yalan mi birileri ölür sokaga cikilir bir söz soylenir hoppp yine sokaklarda yagmur yağar sokaga dökülür eylem yapmanin bile adabi var birilerine birşeylere zarar vermek devlet malina zarar vermek maksat bu el insaf ya hu el insaf
Seda ofkeni bana kusma olur mu cnm ben senin paylasimlarina yorum yapmıyorum niye birbitimizi kirmayalim arkadaşımı sin diye dini görüşümuz siyasi görüşümuz ne olursa olsun sen benim ne niyetimin ne olduğunu nerden bilip de söylüyorsun bunlari ya illa yemin mi etmem lazim etmemistim Allah sahifim olsun aklima gelmefi dahi ama siz hala israrla soylediniz diyorsaniz demedim ama simdi diyorum ne olacak kimse oturduğu yerde ölmezYağmur yağdı diye kim sokağa döküldü yahu. Abartmayalım. Söz söylenir dediğiniz şey gençlerin parktaki çadırlarının Erdoğan'ın emir verdiği polisler tarafından sabaha karşı yakılmasıydı, o gençlere zulüm edilmesiydi yani öyle sizin önemsemediğiniz bir olay değildi. Allah aşkına artık burada kamu malı filan da demeyin. O kamu malı için o parayla yerine konabilecek şeyler için kaç gencimiz öldü ama o insanlar bir cana kıymadılar. Bu memlekette tecavüzcüsü, katili bile nefes alıyor cezasını çekse de yaşıyor öyle değil mi peki bu gençlerin günahı onlardan daha mı fazlaydı ya toplasaydı ödeseydik parasını da ölmeseydi o gençler merak ediyorum gerçekten vicdanınız rahat mı. Bir gezi lafı geçmiş mi sözlerim de diyorsunuz doğru molotofla çıkmak yakıp yıkmak gerekir derken neyi kastettiğinizi anlamamak için herhalde aptal olmamız lazım. Eylem yapmanın adabı varmış neymiş adabı sahilde öylece oturan kızları saçlarında tutup atmak mı, suçu sadece Taksim meydanın bir taşta oturmak olan bir kızın gelen gaz fişeğiyle üniversite bitirmişken yüksek lisans yaparken okuma yazmayı bile unutması mı, başbakanın kışkırtmaları yüzünden eylem yapanlara saldıranların Ali İsmail Korkmaz'ı döverek öldürmesi mi. 16 yaşında bir çocuğa iftira atıp gözüyle görmediği halde vurulduğunda cebinde sapan Molotof vardı demesi mi, bir çocuk ölüsünün arkasından konuşup yuhalatması mı adap. Evet polisliğinde bir adabı vardır suçu işleyeni gözaltına alır cezası neyse verirsin gözüne kafasına öldürmek istercesine gaz fişeği atmazsın. Bu insanlar ölmeyi hak ettiyse sizin gözünüzde bizden size o zaman el insaf.. Sonra geziyi ima etmiş miyim demeyin dediklerinizin arkasında durun molotoflu eylemlerden söz edip gen gezi demedim demeyin yani bize.
Yine olay cemaate dine baglandi şükür. ..
Mesela neler ?:..............................
sanki yalan. ima etsense etmesende iyi etmişsin. her halta sokağa çıkıyorlar. budur
Yarin dovmelerimize bile karışıyor diye sokağa cikmazsalar iyi:)))
Simdi şu fotografa bunları yapıştıranların evde aynı fotografa neler yaptıgından bahsedelim ama yok gerek yok yani...Bılboard la bu alt tarafı bılboard.
Burada yazılacak şeyler değil bunlar,bire bir şahit olan kişinin ağzından kaleme alınmış bir yazıydı..
Ulaşabilme imkanı yok mu kim yazmıştı makale miydi köşe yazıs ımıydı hatırlayabilir misiniz acaba?
Mümkğn değil,6-7 sene dergideki okuduğım bir yazıydı..
Israrımı mazur görün ben çoğu konuda sizin yorumlarınızı akılcı buluyorum yani öylesine yazmıyorsunuz. Bu konudaki bahsettiğiniz yazıyı çok merak ettim. Okumak istedim keşke mümkün olsaydı ciddi bir konu çünkü içeriği..
kk da birine edepsiz deseniz, karşı taraf hemen kib i basar, bence beren saat için rencide edici, yaptığı dizilerden dolayıysa ona gelene kadar neler var tv de, game of thrones u türkler çekse demekki vay anam vay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?