Bu resime bakıp edep diyenler,evlerinde neler yapıyordur acaba,dergi video falan filanbastırılmış duygular tavan olur.
Onu dedim bende ya disarida bilboardda gorunce haşa edep yahu; evde google gorsellere bakip Forza Elizabeth :) Sabah sabah konusuyorum boyle ama durum aynen bu yanii..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beren Saat'ten 'Edep ya hu' tepkisi!
Beren Saat reklamına yazılan mesaja tepkisini sosyal medyadan gösterdi.
Ünlü oyuncu Beren Saat'in yer aldığı reklamın afiş resmi üzerine bir grup tarafından üzerinde 'Edep Yahu' mesajı yazılı kağıtlar asılmıştı. Beren Saat bu olayın haber olduğu gazete resimlerini Twiiter ve Instagram hesabından paylaşarak 'Ne kadar özledim çocukluğumdaki ülkemi!! Aydın pazarlar olsun' mesajını yayınladı. milliyet
Bana burada gereksiz nerenin acik oldugunu soyler misiniz.
dizmi kollarmi
Bence bu sakalli arkadasimiz cok yanlis yapmis ne var ki bunda eline tasi monotou alip saldirmasi gatta sokaga tasmasi daha uygun olurdu zira her ota sokaga dökülüyor ya millet....Beren saatin sıkı takipçisi olmadan da yaptığı işlerle ilgili bilgi sahibi olunacağını bilmemek garip geliyor bana. Hani sosyal medya falan varya her şeyden haberimizin olmasını sağlayan bilmem biliniyor mu?
Edep ve ahlak kavramının algılanışı farklıdır.kimine göre ahlak sadece davranışla sınırlıdır, kimine göre davranışın yanı sıra giyim kuşam da ahlak çerçevesinde değerlendirilir.
Ayrıca beren saatin oyunculuğuna tepki verdiklerini zannetmiyorum; tepki ,rollerindeki gereksiz açıklıktır diye düşünüyorum.
Yine olay cemaate dine baglandi şükür. ..Evde başka, dışarda başka mantığı güdülüyor işte..
Zamanında bir cemaate üye olan kişinin,anlattıklarını okumuştumda hayretler içinde kaldım..
Neler neler yani...
Yine olay cemaate dine baglandi şükür. ..
Yine geziye bagladiginiz gibi cok sukur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben gezi olayina baglamadim nerden cikardiniz ki aklima dahi gelmemişti ama dogru olabilir dediğiniz. ...
Belliki polemige girmek gezi olayina dönmek istiyorsunuz ama ben ban alma niyetinde de size laf yetiştirme derdinde de degilim
Iyi günler. ..
ranana yazdı:
Bence bu sakalli arkadasimiz cok yanlis yapmis ne var ki bunda eline tasi monotou alip saldirmasi gatta sokaga tasmasi daha uygun olurdu zira her ota sokaga dökülüyor ya millet....
Bılgısayarınızı acık unuttunuz ve kuzenınız yazdı boldladığıım kısmı sanırım :) Ama dur şimdi siz o yazdıgınızda kesin geziyi kastetmemişsinizdir ben öyle anlamşımdır :))
Sefa ile hanımefendi haydi iyi günler size..
Evde başka, dışarda başka mantığı güdülüyor işte..
Zamanında bir cemaate üye olan kişinin,anlattıklarını okumuştumda hayretler içinde kaldım..
Neler neler yani...
Niye anlamamak icin direniyorsunuz ki acaba ben pcyi acik unuttum m dedim söylediğimi inkar mi ettim yoksa siz duanda su-izanda bulunuyornuz ben gezi parkini ne ima ettim nede yazdim zira "ota" kelimesini ona yordunuzsa ben orda her "ota b*ka" tabitini kasteddim argo bir kelime oldugu icin ikincisini yazamadim
Ben ne yazdigimi iyi biliyorum ne guzel ya insanlarin dusuncelerini bile oku ya biliyorsunuz ama işiniz bu yargısız infazzz...
Niye anlamamak icin direniyorsunuz ki acaba ben pcyi acik unuttum m dedim söylediğimi inkar mi ettim yoksa siz duanda su-izanda bulunuyornuz ben gezi parkini ne ima ettim nede yazdim zira "ota" kelimesini ona yordunuzsa ben orda her "ota b*ka" tabitini kasteddim argo bir kelime oldugu icin ikincisini yazamadim
Ben ne yazdigimi iyi biliyorum ne guzel ya insanlarin dusuncelerini bile oku ya biliyorsunuz ama işiniz bu yargısız infazzz...
Yok yahu pc acık unuttunuz sadece espriydi :) Dediğiniz ota b*ka lafın da takılmadım tabiki rahat olabilirsiniz istediğinizi yazabilirsiniz o konuda.
Ama ne geziyi yazdım ne de ima ettim deyip boldladıgım kısmı yani '' eline tasi monotou alip saldirmasi gatta sokaga tasmasi '' yazmanız çelişki değil midir ?Bunu söylemek istedim sadece.Hemen yok yargısız ınfazz,işiniz bu deyip celallenmeyin yahu sakince konusuyoruz şurda
sanki yalan. ima etsense etmesende iyi etmişsin. her halta sokağa çıkıyorlar. budur
Allah Allah celallendigimi nerden cikardin gayet sakinim yalan mi birileri ölür sokaga cikilir bir söz soylenir hoppp yine sokaklarda yagmur yağar sokaga dökülür eylem yapmanin bile adabi var birilerine birşeylere zarar vermek devlet malina zarar vermek maksat bu el insaf ya hu el insaf
İşiniz bu, yargısız infazz dersen bende celallenıyosun derim çünkü kafadan hayali birşeyle alıntılamadım seni.
Sokaga dokulmekle ilgili düşüncene ağzımı açıp birşey demiyorum kalkıpta dogru muydu yanlıs mıydı diye karşılıklı konusmanın anlamdı yok.Kendıne gore haklısındır.
Ben sadece ilk yorumunu alıntılayıp olayı geziye bağladığını hatta (bagladıgınızı diyeyim genelleştiryim) bunu söyledim.Bana ben agzıma bile almadım ima bile etmedin deyince de önceki geziyi ima ettiğin yorumunu gosterdım.Bu kadar.Kafadan uydurulmuş,yargısız infazlık birşey değil.
Aman aman cok tartısılacak birşey de değil şu anda bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?