İstanbul'da kadın vücudunun yer aldığı mayo reklamlarının üzerini boyayan ya da yırtan gruplara bir yenisi eklendi
Eki Görüntüle 1179267 Eki Görüntüle 1179268
Başbakan Erdoğan'ın evinin de bulunduğu Kısıklı'da bir otobüs durağındaki Beren Saat reklamının üzerine ''Edep Ya Hu!' diye yazdılar.
Bir süredir İstanbul sokaklarında mayolu kadın fotoğraflarının olduğu billboardları üzerine yapıştırdıkları kağıtlarla sansürleyen ve kendilerine 1inci Gençlik adını veren bir grup, ünlü oyuncu Beren Saatin resminin üzerine de Edep Yahu! diye yazdı.
Önceki gece Başbakan Tayyip Erdoğanın evinin bulunduğu Kısıklıdaki otobüs durağındaki billboarda çantasından çıkardığı kağıtları yapıştıran sakallı bir genç, daha sonra yanındaki çocukla birlikte minibüse binerek duraktan ayrıldı.
Beren saatin sıkı takipçisi olmadan da yaptığı işlerle ilgili bilgi sahibi olunacağını bilmemek garip geliyor bana. Hani sosyal medya falan varya her şeyden haberimizin olmasını sağlayan bilmem biliniyor mu?
Edep ve ahlak kavramının algılanışı farklıdır.kimine göre ahlak sadece davranışla sınırlıdır, kimine göre davranışın yanı sıra giyim kuşam da ahlak çerçevesinde değerlendirilir.
Ayrıca beren saatin oyunculuğuna tepki verdiklerini zannetmiyorum; tepki ,rollerindeki gereksiz açıklıktır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?