Doğuma Hazırlık Beren ismi nasıl lütfen yorum yazınnnnn:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Emrence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
18
1
36
İstanbul
Merhaba

Kızımın adına hala karar veremedik, babası beren istiyor ben Ece, melek, Nil, doğa dan herhangi biri diyorum, siz ne diyorsunuz???

Beren güzel bir isim ben sevdim.Sizin seçtiklerinizden de Doğa ismi çok güzel.Sağlıkla gelsin bebeğiniz

Son düzenleme:
Oyyy ablamın kızı dünya güzelidîr.adı gibî:))bendede beren çok güzel

Beren erkek ismi olarakta kullanılıyormus galiba ama siz ne düşünüyorsunuz? Beren öne çıktı )

yaaaa Beren bana pek erkek ismi gibi gelmiyor..Beren kız ismi bence[/FONT]

Beren konusunda ikna oluyorum galiba.anlamı güçlü, kuvvetli, akıllı imiş:))) bakalım beren kız nasıl olacak

biz kızımızın ilk ismine karar verdik iki isim koyacağız diğer kızımın da iki ismi olduğundan onunla kafiyeli isimler düşünürken eşim bir ara beren dedi ne o beren saati çok mu seviyorsun dedim? sanki dedim beren saat hayranıymışız gibi niye onun adını koyalım ki dedim ben kıskanç bir kadınım eşime birilerini hatırlatma ihtimali olacağını düşündüğüm isimleri seçeneklerim arasına dahi almam
bence senin düşündüğün isimlerin hepsi daha güzel

Beren ismini sevmiyorum. Hollandacada 'ayilar' demek, belki ondan sevmiyorumdur..
Bence Melek ve Nil isimleri çok daha güzel.

isim çok güzel ama erkeğe de konulduğu için ben unisex isimleri sevmiyorum, derin, ada,derya vb.isimler de güzel ama malesef iki cinsiyet te kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…