Zeynep sadece o anlama gelmiyor Cennetin 7.kapısı diye biliyorum ablamın adı Zeynep ordan hatırlıyorum ki bence Zeynep daha hoş geliyor kulağa bence
Beren de çok fazla beren saatten sonra çok kullanılmaya başlandı ve bilmiyorum hiç ısınamadım ben o isme zeynep daha kibar daha sıcak geliyor banaZeynep de güzel ama çok arkadaşım var akrabalarda eş dostta çok koyulan bir isim diye pek emin olamıyorum
Beren ismi bana erkeğe daha çok yakışıyor gibi geliyor
Zeynep ismi tüm zamanların ismi bence söyleminde anlamıda çok güzel. ben temmuzda doğum yaptım ismini karnımda 3 aylıkken belirledim. ne oldu doğdu 1 aylık oldu eşim gitti kimliğine başka isim yazdırdı. İsmini sevdik kızımada çok yakıştı.
Zeynep ismini bende seviyorum. Hatta dayimin kızı zeynep olmasina ragmen kizimin adina veririm diye dusunurdum. Taa ki evlenene dek. Esimin ablasi ve babannesinin adi zeynep. Ustelik 2 Zeynep daha aynı soyadlı. Hic kimseye demedim Allahtan kimsede teklif etmedi :) ailenizde yoksa zeynep olsun. Ben 2017 temmuz dogumlu kizima Yüsra Tuğba koydum :)
Tam olarak anlayamadım sizi:) Siz Zeynep istediniz de eşinizi başka isim mi koydu ama sonradan o ismi de sevdiniz? doğru mu