berber korkusu.........

35papatya

Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
836
75
318
oğlum 2 ay sonra 4 yaşını doldurmuş olacak... geçen yıl berbere götürdük ve o zamandan beri kesinlikle saç kesimine yaklaşmıyor... bu yaş döneminde tırnak kesimi vede saç kesiminde yaşanılan korkuları biliyorum... ama siz nasıl çözüm üretiyorsunuz???????? berbere gitmesi gerek.. ödül yöntemini sunuyorum işe yaramıyor... tavsiyelerinize ve önerilerinize ihtiyacım var... şimdiden herbirinize tşk.

işiniz çok zor benim yeğenimde aynı yaşta ve berbere gitmesi ölümdü daha kapısından girer girmez çığlıklar bağırmalarbirde koltuğa oturduğunda ki bin katı bağırmalar çok fenaydı çok kardeşim elini kolunu tutuyorum die her yeri kıl çocuğun dersen üst baş kıl oluyor eve gelincede bir hengame yine başlıyordu yıkama kabusu berber en sonunda bir daha getirmeyin bunu demişti dışarıdan millet yanlış anlıcak diye o derece
şimdi de aynı ne zaman biter bu çile bilemiorum...

merhabalar benım oglum 19 aylık daha sacını ben kesıyorum sac kesme makınasıyla cok da guzel oluyor kuzu gıbı oturup beklıyor,once makıneyı gosterıyorum bıraz ellıyor anlatıyorum bak korkulacak bısey yok falan dıyorum cok yakısıklı olacaksın gıbı tatlı tatlı konusarak kesıyorum 3 numara yapıyorum ve ayrıca evlendıgımızden berı esımın de sacını ben keserım benım cok hosuma gıdıyor hemde cocugum daha once kımın sacının kesıldıgı bellı olmayan hıjyenıkmıdır degılmıdır bılmedıgım makıne ve makasla kesılmemıs oluyor bıraz buyuyup ıkna olana kadar bu yontemı deneyın derım naçizane fıkrım kolay gelsın ıyı gunler(makınenın fıyatıda uygun heryerde var ben evkurdan almıstım cok profesyonel olmasına gerek yok ıs gorsun yeter )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…