- 17 Ocak 2015
- 408
- 250
- 34
Keske ogrendiginde cocuk olmadan ayrilsaydin... kendine yazikk etmissin.. allah sabir versin ailende destekse ayril... bu sekilde hayat zor gecer... ayrica ise girmeli ve ayaklarinin ustunde basmalisin.. kendine daha fazla bu kotulugu yapma.Hayr kesinlikle bilmiyodum bilseydim hayatta evlenmezdim öğrendikten sonra iş işten geçmişti cahillikte var 18 yaşinda evlendim şoka uğradim öğrendiğimde çocukta olunca sustum hep
Hayir kesinlikle bırakmayı yada tedaviyi düşünmüyo bende ne yapicagami sasirdim çok yiprandim cok
Sizin çocuğunuz varmı kaç yaşındasonızbnm kocamda esrar içiyordu. tabi ara sıra da olsa kimyasal kullanıyordu. 5 yıl mücadele ettim. bıraktıramadım. alkolü bırakmayı başardı ama bu seferde esrara abandı. esrar içmediği gün yoktu. artık para yetiştiremez olmuştuk. giden tek paramız olsaydı keşke...
6 yılım onunla birlikte çöpe gitti. giden 6 yılım olsun deyip yoluma onsuz devam etmeye karar verdim. onun yanından ayrılalı 1 yılı geçti. resmi işlemlerim de yeni yeni bitti. maddi manevi hiç bir şey istemedim. evimden de bir çay kaşığı dahi almadan ayrıldım. üstüne birde salonuma yeni takımlar almıştım onların borcunu ödedim.
bak bu yaşıma geldim hiç bir şeyin sahibi değilim. benim yaşımdaki herkes evini arabasını aldı. eşiyle çocuğuyla huzur içinde yaşıyor. gün geliyordu kafası kıyak arkadaşları gecenin 2sinde 3ünde kapıma dayanıyorlardı... sen düşün halimi.
ki ben sabah 5.30 da kalkıp 6 da işe gelmek için yola çıkıyordum. herkesin kocası bile o saatte sıcacık yatağında yatarken ben karanlıkta köpeklerin uluma sesleriyle birlikte titreye titreye yola koyuluyordum.
kurtul bence o adamdan ki adamsa eğer... çünkü tedavi olmak istemiyor...
Kaç senedir esrar kullanıyar..
Evlenmeden öncede kullanıyomuş ben evlendikten sonra öğrendim etrafındaki bütün arkadaşlarıda kullanıyor bide kayınvalidemin ve kayınpederinin de bu durumdan haberleri varmış ben bilmiyorlar saniyodun bunu bile bile beni istediler ve evlendirirler oğullarıyla benim günahıma girdiler .. Benim 6 senemu çaldılar hayatımdan
Ben çocuğumu düşünüyorum bide yapabileceğimi bisey varsa sonradan yeterince mücadele etmedim diye pişman olmak istemiyorum ve danisiyorum sizlere tecrubelerinize.. Sığınacak yerim var çok şükür ama annem babamdan ayrilar eşleri var sığınma evine zaten bırakmazlar beniLaale .!.:Arkadaşım bir kadın sığınma evi araştırsan diyorum.
Bu şekilde burada ağlanmak çözüm değil ki...
Hayir kesinlikle bırakmayı yada tedaviyi düşünmüyo bende ne yapicagami sasirdim çok yiprandim cok
Ben çocuğumu düşünüyorum bide yapabileceğimi bisey varsa sonradan yeterince mücadele etmedim diye pişman olmak istemiyorum ve danisiyorum sizlere tecrubelerinize.. Sığınacak yerim var çok şükür ama annem babamdan ayrilar eşleri var sığınma evine zaten bırakmazlar beni
Esrar kullanan bir adamla çocuk mu büyüteceksinizz ?Hayir kesinlikle bırakmayı yada tedaviyi düşünmüyo bende ne yapicagami sasirdim çok yiprandim cok