berbat giden hatta gidemeyen evlilik

Hayr kesinlikle bilmiyodum bilseydim hayatta evlenmezdim öğrendikten sonra iş işten geçmişti cahillikte var 18 yaşinda evlendim şoka uğradim öğrendiğimde çocukta olunca sustum hep
Keske ogrendiginde cocuk olmadan ayrilsaydin... kendine yazikk etmissin.. allah sabir versin ailende destekse ayril... bu sekilde hayat zor gecer... ayrica ise girmeli ve ayaklarinin ustunde basmalisin.. kendine daha fazla bu kotulugu yapma.

Esrar kocanı ele geçirmiş. Bıraksa bile beynindeki hasar geri dönmeyecek. Aynı süngerleşmiş beyinle hayatına devam edecek. Yok bırakmazsa daha da kötüye gidecek. Yani sana sabır diliyorum. Çocuğun için en iyisini sen bilirsin. Sence bu babayı örnek alması kavgalara şahit olması mı iyi olur yoksa diğer seçenek mi?

bu yavrunun, esrar kullanan ilgisiz bir baba ve bu sebeplerle günbegün yaşama sevincini yitirecek bir anneyle büyümesindense babasız ve sağlıklı bir anneyle büyümesi çok daha iyi.
henüz çok gençsiniz böyle hayat geçer mi?

bnm kocamda esrar içiyordu. tabi ara sıra da olsa kimyasal kullanıyordu. 5 yıl mücadele ettim. bıraktıramadım. alkolü bırakmayı başardı ama bu seferde esrara abandı. esrar içmediği gün yoktu. artık para yetiştiremez olmuştuk. giden tek paramız olsaydı keşke...

6 yılım onunla birlikte çöpe gitti. giden 6 yılım olsun deyip yoluma onsuz devam etmeye karar verdim. onun yanından ayrılalı 1 yılı geçti. resmi işlemlerim de yeni yeni bitti. maddi manevi hiç bir şey istemedim. evimden de bir çay kaşığı dahi almadan ayrıldım. üstüne birde salonuma yeni takımlar almıştım onların borcunu ödedim.

bak bu yaşıma geldim hiç bir şeyin sahibi değilim. benim yaşımdaki herkes evini arabasını aldı. eşiyle çocuğuyla huzur içinde yaşıyor. gün geliyordu kafası kıyak arkadaşları gecenin 2sinde 3ünde kapıma dayanıyorlardı... sen düşün halimi.

ki ben sabah 5.30 da kalkıp 6 da işe gelmek için yola çıkıyordum. herkesin kocası bile o saatte sıcacık yatağında yatarken ben karanlıkta köpeklerin uluma sesleriyle birlikte titreye titreye yola koyuluyordum.

kurtul bence o adamdan ki adamsa eğer... çünkü tedavi olmak istemiyor...

Son düzenleme:
Sizin çocuğunuz varmı kaç yaşındasonız

Annesi ve babası da bu durumu bilerek üstelikçalismayan sorumsuz bi adama kız iistiyorlar varmi böyle bisey ya ben bildiklerini yeni öğrendim dahada yıkıldım

19 yaşınızda 30 yaşında bir adamla evlendiniz,
madde bağımlısı olan bu adamı Baba yaptınız,
daha nekadar kötülük yapacaksınız kendinize ve evladınıza ?

Cahillikmi desem çocuklukmu desem beni sindiriyodu yaşça büyük olduğu için bagirip korkutuyodu sanirim ben yeni yeni ses çikarabiliyorum yıllarca içime atmişim kendime yazik etmisim

Arkadaşım bir kadın sığınma evi araştırsan diyorum.
Bu şekilde burada ağlanmak çözüm değil ki...

Laale .!.:
Arkadaşım bir kadın sığınma evi araştırsan diyorum.
Bu şekilde burada ağlanmak çözüm değil ki...
Ben çocuğumu düşünüyorum bide yapabileceğimi bisey varsa sonradan yeterince mücadele etmedim diye pişman olmak istemiyorum ve danisiyorum sizlere tecrubelerinize.. Sığınacak yerim var çok şükür ama annem babamdan ayrilar eşleri var sığınma evine zaten bırakmazlar beni

Hayir kesinlikle bırakmayı yada tedaviyi düşünmüyo bende ne yapicagami sasirdim çok yiprandim cok

Uyuşturucu kullanan bir babanın evladın için hayırlı olduğunu düşünüyorsun, yanlış anlamadım değil mi ?
Adam gönlünü alsa, bu negatifliklerin hiç biri gözüne görünmeyecek yani ?
Etme arkadaşım kurtar evladını, günahtır sabiye, çiz yolunu gitsin

Yok hayırlı olduğunu düşünmüyorum tabiki aileme soylesem belki biraktirabilirmiyim diye düşünüyorum bu evlilik zaten bitecek ama en azinda çocuğum biraz daha buyuse diye düşünüyorum çok küçük ve babasına cook düşkün ona nazil anlatirim bunları düşünüyorum. Bu evlilik kafamda zaten bitti uzun zamandirda konusmuyorum ayni evde iki yabanciyiz zaten

Arkadaşım kendini mi kandırıyorsun yoksa bizi mi?
Bu adam için daha ne kadar mücadele edeceksin,çocuğunu düşünseydin zaten böyle bir ortamda yaşamasına gönlün razı gelmezdi.
Sığınacak yerin de varmış çok şükür.
Sen bilirsin,hayat senin. Çile çekmeye devam edebilirsin tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…