berbat giden hatta gidemeyen evlilik

asıl oğlunun iyiliği için boşamalısın
esrar içen bir baba kendine ne kadar faydası olsun ki sana ve çocuğuna fayda sağlasın
babasının esrar içtiğini zamanla idrak ettiğinde çocuğunun gelecekteki durumu ne olacak eşinle bu duruma bir cözüm getirmeye bak yoksa boşan derim ki ben boşanmayı genelde onaylamayan sonuna kadar denemeyi savunan biriyim ama eşinin davranışlarının ve alışkanlıklarının bir sonu yok gibi

Haklısınız arkadaşlar yorumlarınıza sonuna kadar katılıyorum benim kafamda bitti zaten bu evlilik ama korkuyorum ceaaretim yok sanki bisey beni tutuyo belki bardagi tasircak son bi damlayi bekliyorum sanirim.. Bide sonradan acaba yeterince çabalamadimmi keşke biraz daha ugrassaydim demek istemiyorum gerçi ha duvara konusmusum ha ona anlatmjsim bi fark yok

bende aynen katiliyorum oglunuzun iyiligi icin bosanmalisiniz..

Dul olmamak için ailenize zerre değer vermeyen üstelik esrar kullanan ve size zarar veren biriyle evli kalayim daha iyi diyorsaniz biz ne diyelim ki size?

Çöpten olsun yeter ki kocam olsun diyorsaniz devam edin.. Ama sunu unutmayin zorla birine kocalik babalik yaptiramazsnz.

25 yasinda dul olmak 35 yasinda dul olmaktan iyidir (erteleme! manasinda soyluyorum yoksa, kac yasinda olursa olsun zarardan donen kardadir )
Merak etme ogluna oz babasindan daha iyi babalik edecek adam'lar mevcut.
Esrar kullanan bir insandan kimseye hayir gelmez.

uyuşturucu kullanan bi baba...oğluna layık gördüğün bu yani ya sinir anında çocuğa bişey yapsa yapmasa bile rol model olarak hoş mu sence

Boşanmış biri olarak (ama çocuğum yok) sana şunu söyleyebilirim ki hiç bir şey bize öğretildiği ve lanse edildiği gibi değil... Dul olmak dünyanın sonu değil... ki senin eşin oğluna ilerde fiziksel olmasa da ruhsal olarak zarar vereceğini biliyorsun.... Zannedersem bu bir anne için daha kötü ve daha zor bir şey.... allah sabır versin canım ama bence en doğru karar şimdiden boşanıp çocuğun buna alışması.... en azından bu şekilde çocuğunu daha sağlıklı büyütebileceğini düşünüyorum

Uyuşturucu bağımlısı biri için ne kadar çabalasanız da düzeltemezsiniz kendi istemedikten sonrakesinlikle bırakmaz zaten bırakacağı da yokmuş adamın . Oğlıunuzun bir bağımlıyla yaşaması kadar büyük bir sorun yok bir kere, onun iyiliği için uzaklaşın. Allah korusun büyüyünce kullandığına şahit olur ve örnek alırsa çocuk, ya da eşiniz bir kriz anında zarar vermeye kalkarsa bence bunları düşünün. Bu arada evlenmeden önce biliyor muydunuz bağımlı olduğunu??

Canım daha çok gençsin çalışırsın.çocuğunu böyle bir babayla büyütme.Senin sağlıklı olman lazım çocuğun için kendine güven ayaklarının üzerinde durabilirsin.Oh be diyeceksin neden daha önce ayrılmadım diyeceksin

Su an ciddi soyluyorum ismimin verilmesini istemeden esimi sikayet ederdim.o saticinin yakalanmasi gerek kim bilir kac ocagi sonduruyor.sonucta esin bi seferde hapse girmez oder cezasini biter.ki o kadar para verdigine gore onu da verir.zorla da olsa yanasir tedaviye.keske bu kadar cesur olsaniz.ben bunu sizin insanlik goreviniz olarak goruyorum.biliyorsunuz ve susuyorsunuz.yapmayin.esinizin buna ihtiyaci var.birinin ona haddini bildirmesi gerek.

"esrar kullanıyor"dan sonrasını okumadım
öncelikle bu alışkanlığını bırakması gerek
bekarken biliyor muydunuz bu alışkanlığını, muhtemelen sigara ve alkol de vardır.
sadece esrar da kullanmıyordur belki de başka maddeler var mı

Hayr kesinlikle bilmiyodum bilseydim hayatta evlenmezdim öğrendikten sonra iş işten geçmişti cahillikte var 18 yaşinda evlendim şoka uğradim öğrendiğimde çocukta olunca sustum hep

sürekli alkol alan bi babanın kızı olarak söylüyorum boşanmak en doğrusu.çocukken şimdiki gibi olmuyosun o aile içindeki huzursuzluk öyle bi hissediliyoki.babamın alkol aldığını hissettiğim an huzursuz oluyodum.heleki gece geç gelmeleri...babam annemi aldatıyodu biliyodum seziyodum ama hep içimden yok ya benim babam yapmaz öyle bişeyi işi vardır diye kendimi kandırırıp ancak öyle uyuyabiliyodum.şuan bıraktı ama benim hep huzursuz bi çocukluğum oldu.

Bu evlilik için daha ne çabası göstereceksiniz ki veya keşke biraz daha çaba gosterdeydimin pişmanligini yaşayacaksiniz. Esrar, ilgisiz baba, sizi ve ailenizi önemseme, evli olan adam imajindan uzak... Tüm bunlara katlanmak zorunda değilsin. Yaşın genç. İş bulursun, calisirsin bir şekilde oğlunu bakarsın diye düşünüyorum ben. Tabi karar senin. Allah yardımcınız olsun.

Kötü bir evlilikte çocuk ne kadar mutlu olabilir ki? Sorunlarınızı cozemiyorsaniz boşanmak istiyorsanız yapacak bisey yok.. Şimdi çok güzel imkanlar var.. Cocuk için pedagog a danışabilirsiniz. . Kendiniz icin dr tabii ki.. Cocugunuzun sağlıklı ebeveynlere ihtiyacı var.. Kendinize iyi bakın.. Yavrunuz için. . Kolaylıklar diliyorum..

Hemen boşa o adamı.Motivasyon olarak da şu düşün o adam müsfettesi kafası güzelken oğluna bir şey yaparsa ya da oğlunun eline geçerse o esrar.Sigara,alkol değik ki esrar bu yani..Babasız kalmak hoş birşey değil ama bu konuda bu kadar duygusal olmaya da zaman yok,kurtul o adamdan o kendi pisliğinde boğulursa boğulsun

Ne icin surduruyorsun bu evliligi anlamadimki?
Ne bekliyorsun esrari birakir dogru bi es dogru bi babami olur saniyorsun?
Cok beklersin!
Kusura bakma ama dogrular bunlar.
Cok beklersin!!..

Yorumlarınız için teker teker tesekkur ederim sanırı. Ben boşanmış anne babanın evladı olduğum için bu kadar duygusal düşünüyorum esrari. Bİraksa bile tamir edemiyeceği çok şey var en başta sorumsuzluğu zaten abikeride hep boşanmiş bu sebepten off uzun zamandir yüzümün gelmediğini farkettim..benim yaşıtlarımın arkadaslarimin hepsi bekar ben boşanmak istiyorum çok tedirginim korkuyorum.. Kendim ve oğlum için benim psikolojik de bozuk bu adam yüzünden oğluna nazil anlatirim başa çikabilirmiyim hep bunları düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…