- 22 Ocak 2015
- 165
- 69
asıl oğlunun iyiliği için boşamalısın
esrar içen bir baba kendine ne kadar faydası olsun ki sana ve çocuğuna fayda sağlasın
babasının esrar içtiğini zamanla idrak ettiğinde çocuğunun gelecekteki durumu ne olacak eşinle bu duruma bir cözüm getirmeye bak yoksa boşan derim ki ben boşanmayı genelde onaylamayan sonuna kadar denemeyi savunan biriyim ama eşinin davranışlarının ve alışkanlıklarının bir sonu yok gibi
Kesinlikle haketmiyor ne oynuyor onunla ne elinden tutup bikere parka götürdü hicbisey yok. Ne bana ne oğluma karşı hiçbisey yapmiyor.. Bu adamj ne düzeltebiliyorum nede gidebiliyorum şimdilik insan sonrasini düşünuyor 25 yaşinda dul olma fikri elalem neder falan oğlum çok hirçin bi cçocuk babasinin ilgisizliginjn çok faydasi var bunda bide gidersek nasil olur düşünmeden edemiyorum
Canım daha çok gençsin çalışırsın.çocuğunu böyle bir babayla büyütme.Senin sağlıklı olman lazım çocuğun için kendine güven ayaklarının üzerinde durabilirsin.Oh be diyeceksin neden daha önce ayrılmadım diyeceksinBenimde annem babam ayrı beni Babannem büyüttü iki ttarafta da üvey anne baba olunca durmak istemedim simdi böyle bi durum olunca idare etmeye calisiyorum durmaya calisiyorum kesinlikle istemiyorum bu adami esrari biraksa başkabirsuru ssorun var yazsam çok uzun deyip okumazsiniz bbelki de yani çocuğumla babamın evine giderim ama nasıl olur herşeyi düşünmek zorundayim maddi durumun iyi olsa küçük bi ev tutarim ama oda yok elde meslekte olmayinca işin içinden cikamiyorum