berbat giden hatta gidemeyen evlilik

yyorgunnn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
58
1
Kızlar merhaba inşallah konuyu doğru yere açtım. Başlıktaki gibi ben bu evliliği tek başıma yürütemiyorum..Karşımdaki adamın sevgisizliğinden, saygısızlığından düşüncesizliğinden,umursamazlığından bıktımm 6 senelik evliyiz ben 25 o 36 yaşında ama sanki 50 yaşında adamla evlenmişim...derdimi anlatmak isterim dinlemez tartışmak isterim konuyu kapatır herşey günübirlik Yaşanıyo boşanmak iistiyorsan beni yıpratma diyorum sen istiyorsun bence diyo.. Kızlar eşim esrar kullanıyo içmediği zamanlarda aşırı sinirli içincede salak gibioluyo ben böyle bi kocayla ne yapabilirim benim annem babamdan ayrılar ne kadar zor olduğunu ben bilirim.. Oğluma bunu yaşatmak kesinlikle istiyceğim en son şey ama bu evlilik sürmez bana yaptığı şeyleri unutamıyorum belki gönlümü alsaydi daha farklı olabilirdi ama yok hep o haklı hepp.. 15 gündür konuşmuyorum gelipte ne oldu demiyo buzz gibiyim ona karşı şuan hiçbişey hissetmiyordum sanki yokmuş gibi beni çok kırdı beni Babannem büyüttü kızlar Babannem önemlibi ameliyat oldu ben hergün gittim geldim ne bana sordu ne telefon açtı nede geldi benimle ondan bi hafta sonra dedem vefat etti köye götürdüler annem gelince ben oraya gittim obada gelmedi yine telefon açıp bi başsağlığı bile dilemedi.. Oradan geldiğimden beride konuşmuyorum yani ailemle bi problemi yok kesinlkkle ama böyle sen benim ailemin kötü gününde yaninda olmiycaksinda ne zaman olucaksin yahu.. Şu evde bi saniye durmak istemiyorum ama oğlum3 yaşinda kızlar.. Bu adam konuşsan anlamiyo kavga etsem vurmaya kalkiyo bende çok bagirip kendimi kaybediyorum ama kesinlikle haksiz hep alttan aldim bu zamana kadar calismiyisa caliştım yapmadigi şeyleri ben yapmaya çalıştım hep idare ettim sanki küçük olan oymuş gibi ne sevgi ne saygı hiçbişey olmasin değer vermezmi insan biraz böyle rahat rahat kırılırmı bi kalp ben ne yapayim söyleyin çok uzun oldu

Esrar için tedavi olmaya yanaşıyormu ? sonuçta onun için bukadar hırçınlık diye düşüüyorum..

Hayir kesinlikle bırakmayı yada tedaviyi düşünmüyo bende ne yapicagami sasirdim çok yiprandim cok

Görüyorum tabiki ama oğlum babasına çok düşkün babasida tam tersi tabisadece oğlumu düşünüyorum inan gözümde başkahicbisey yok bu adam hicbiseyden aanlamiyo olan bana oluyor kendime yapiyorum onun umrunda değil hicbisey

Sana değer vermiyor iyi ya da kötü gününde yanında bulunmuyorsa evliliği sürdürme Derim.bu şekilde Bekarken de yaşardın evlenince artık iki kişi oluyorsunuz ve birlikte hareket etmeye başlıyorsunuz Oysaki sizin evliliğinizde böyle bir durum yok. Üstelik bide madde kullanıyor,oğlunuzu alıp ailenizin yanına gidin bence...

Oğluna düşkün bile değil , oğlunun sevgisini haketmiyor bence .

Adam esrar içi ya. Bence bir evlat babasinin esrar icmesini istemez. O halini gormek istemez.
Zorla hastaneye kapatın bence.

Sanırım oncelikle Esrar kullanması tedavi edilmeli..
Duygularında ki degişim ve tutarsız davranışları esrarın yan etkisi olabilir.. Kesinlikle ailenle konus ve Tedavi olması için esine yardımci olun...

çok bile sabretmişsiniz bence düşünülecek bir tarafı yok acilen boşanın, çocuğunuz bu şartlar altında büyümesin, siz de daha fazla eziyet çekmeyin..

Kesinlikle haketmiyor ne oynuyor onunla ne elinden tutup bikere parka götürdü hicbisey yok. Ne bana ne oğluma karşı hiçbisey yapmiyor.. Bu adamj ne düzeltebiliyorum nede gidebiliyorum şimdilik insan sonrasini düşünuyor 25 yaşinda dul olma fikri elalem neder falan oğlum çok hirçin bi cçocuk babasinin ilgisizliginjn çok faydasi var bunda bide gidersek nasil olur düşünmeden edemiyorum

Benimde annem babam ayrı beni Babannem büyüttü iki ttarafta da üvey anne baba olunca durmak istemedim simdi böyle bi durum olunca idare etmeye calisiyorum durmaya calisiyorum kesinlikle istemiyorum bu adami esrari biraksa başkabirsuru ssorun var yazsam çok uzun deyip okumazsiniz bbelki de yani çocuğumla babamın evine giderim ama nasıl olur herşeyi düşünmek zorundayim maddi durumun iyi olsa küçük bi ev tutarim ama oda yok elde meslekte olmayinca işin içinden cikamiyorum

Kusura bakma ama boyle bir adamib yaninda cocuk buyutmek ne kadar saglikli?
Sen bosanmis bir ailenin cocugusun diye oglhmunada ayni seyleri yasatmak istemiyosun.
Ama cocugun saglikli bir ortamda buyumesi gerekiyor .
Bagimli bir babanin yaninda ne kadar saglikli bir cocuk yetistirebilirsin.?
Ogluna iyilik yapmak istiyorsan bence o adamdan uzak durmalisin.

oglunun iyiligi için genç yaşta boşanmış olmak kötü bişey degil
esrar bulamadıgı zaman o sinirle o ruh haliyle oglunuza zarar verse ne olacak

Sadece oglumu düsünüyorum diyorsunuz ama zerre düsünmüyorsunuz... Esrar kullanan bi baba üstelik birakmayi istemeyen, cabalamayan, öz ogluna ilgisiz olan bi baba, ayrica siddete egilimli... Ve siz oglumu düsünüyorum diyorsunuz öylemi? ... Allahim oglunuzu korusun insallah, siz pek korumayicaksiniz gibi...

Esrar mı? Hasta bu adam farkında mısınız? Allah aşkına alın Oğlunuzu ve gidin. Boşanma davasında da garanti bosanirsiniz çünkü ortada esrar var. Çocuğun velayeti de sizde olur. Diyceksiniz ki bekara karı boşamak kolay, hayır kurtulun şu adamdan oğlunuz için

Eşinizin her sorununu geçtim yok ilgilenmemis yok kavga etmiş bunlar uyuşturucu kullanmasının yanında çok masum kalır. Hatta bunun yanında sorun bile değildir benim gözümde.

Siz boşanmış anne baba çocuğu olduğu için duygusal düşünüyorsunuz fakat öyle bir babanin yanında o cocugun hayatı nasıl olur hiç düşündünüz mü?

Hadi şimdi küçük, büyüyünce o babayı gorecek belki babasının hayati normal gelecek ve onu örnek alıp o da başlayacak o pis şeye!?

Babasından ayrı büyümesi mi iyi yoksa babası gibi büyümesi mi bir düşünün?

Lütfen bahanelerin arkasına siginmayin. Her bosananin arkasında anne baba yok. Elinizde meslek olmak zorunda da değil. Temizlik yapmayı bilmiyor musunuz? Ya da bulaşık yikamayi. Hiç olmadı nerdeyse her ilde kadın sığınma evi mevcut. Isterseniz imkanları kendiniz yaratirsiniz.Bırakın kendinizi , bile isteye o adamdan dünyaya getirdiğiniz çocuğu düşünün lütfen!!

Konuyu okumadım. İlk cümlenize bakarak söylüyorum. Evlilik tek başına yürütülmez. Kocanız gayret etmiyorsa bu iş yürümez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…