Zaten tek tük görüşüyoruz ama bugün duyduklarım çok fazla geldi be. Bir süre yüzünü görmek, sesini duymak istemiyorum.
Genel olarak hep verir veriştirir, eleştirir, benden pek hazzetmez.anneniz normalde de boyle biri mi bazi insanlar kotu huylusa annede olsa farketmez evladinada boyle davraniyor sizin adiniza uzuldum ama siz gayet iyi bir anne olacaksinizdir annenizin bu dediklerine kulak asmayin iletisiminizi minimuma indirin bence
Uzun süre görüşmeyeceğim ama inanın anlamayacak.Sanki kendi çok iyi annede siz kötü anne olucaksınız, kendinizi toparlayın sizi böyle yıpratmasına izin vermeyin uzun bir sürede görüşüp konuşmayın ne kadar kırıldığınızı anlasın.
Ya çünkü kötü de olsa iyi de olsa anne, bak şuan 2. Çocuğa hamileyim emin ol gün içinde sancidan kıvranıyorum bi yandan da diğer çocuğa koşturup eve bakıyorum.Okudugum en aklibasinda yorum. Keske herkes sizin gibi konu sahibinin annesine saydirma hakki olmadigini dusunebilse.
Konu sahibine hepimiz uzulduk mesafe bazen candir ama konu sahibinin annesine saydirmak gibi bir hakkimiz yok.
Teşekkür ederimAnneniz böyle söylüyor diye kötü bir anne olacaksınız diye bir şey yok. Örneğini anneniz de gördüğümüz üzere sadece doğurmakla anne olunmadığı gibi kimse de kimsenin lafıyla bir şey olmaz lütfen canınızı sıkmayın. Anneniz çok ağır konuşmuş ama en başından beri annenizin böyle biri olduğunu biliyorsunuz bence artık onu ve söylediklerini çokta ciddiye almayın. Silin gözyaşlarınızı ve unutun annenizin söylediklerini bir daha da onunla münakaşaya girmeyin. Umarım ilerde bir evladınız olur ve siz anneniz gibi değil de iyi bir anne olursunuz
Çok teşekkür ederim, düşünmemeye çalışıyorum. Çok üzülüp strese girince kusmaya başlıyorum. Şu anda da midem bulanıyor.farketmez eğer size bu denli zarae veriyosa yılda bir kez bile aramayin hiç görüşmeyin. sizi doğurdu büyüttü ama size bunu yaşatmaya hakki yok. annelik bile bile delilik herşeyi göze alarak yapıyoruz çocuğu. çocuğun başına kakmaya hakki yok ebeveynin. kıyasa bakarsak ne anne babalar var. annenizin esamesi okunmaz anne diye.
Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallahben inanıyorum sağlıklı hayırlı güzel evlatlariniz olacağına. ama zamanı var herşeyin. lütfen kendinizi baski ve stres altına alacak herseyden uzak durun.
Bir süre hiç görüşmemek istiyorum. Keşke zihnimden tamamen silebilseydim bugün olan her şeyi.Size tek tavsiyem: Görüşmeyi kısa kesin. Evlat olarak hal hatır sorun, ama sonra kapatın. Mesafe koyun. Anneniz kendini 0 geliştirmiş. Bazı anneler bir cok hata yapar, ama sonradan bunun farkına varır. Ona göre yetişkin çocuklarına yine destek olur. Ama bunun için kendi yaptıkları ile de yüzleşmesi ve kabul etmesi lazim.anneniz bunu yapmıyor. Üstüne olur olmaz şeylerle suclayarak, aslında annelikten bi haber olduğunu gösteriyor. Bu aşamada sizin ona bisey yapabileceğiniz yok. Ama kendi psikolojinizi koruyabilirsiniz
Geçen gün bir yazı okudum o kadar doğru bir tespit ki bütün düşenlerimi yazıya dökmüş. Anneler kız çocuklarını onların istediği gibi biri olursa kızlarını severler ama erkek çocuklarını nasıl olursa olsun öyle severler bu çok doğru benceUzun süre görüşmeyeceğim ama inanın anlamayacak.
Çok teşekkür ederim, düşünmemeye çalışıyorum. Çok üzülüp strese girince kusmaya başlıyorum. Şu anda da midem bulanıyor.
Zaten görse yetiştirme tarzıma, giyimine, yemesine sürekli bahane bulur.Valla ben olsam, anne olduktan sonra torununun yüzünü göstermeyeceğim sana der bir daha da konuşmazdım. Kimse namusuma laf edemez, annem bile.
Öyle sanırım. Abişlerle bir sorunu yok onlara gayet iyi çünkü.Geçen gün bir yazı okudum o kadar doğru bir tespit ki bütün düşenlerimi yazıya dökmüş. Anneler kız çocuklarını onların istediği gibi biri olursa kızlarını severler ama erkek çocuklarını nasıl olursa olsun öyle severler bu çok doğru bence
Hiç ihtimal vermem ya. Hep korunduk. Daha geçen hafta tartışmıştık ben bebek istemiyorum diye.Belki hamilesiniz?
Çok üzüldüm size.O benim annemdir diye size zulmetmesine izin vermeyin.Doğururken yaparken size sormadı annen olmamı ister misin diye.Yaparkende keza aynı şekilde.İstemiyom doğurdum anayim istedigimi yaparım.Hayatiylada oynarım kalbinide kirarım cunku 9 ay karnımda taşıdım diye birşey yok yani.Geri cekin kendinizi.Duygusal birisiniz belli.Daha farklı bir insan olsaydı karşısında böyle laflar edemezdi çünkü 2 mislini yiyeceğini bilirdi.Uzak durun annenizden zehirlemesin sizi.O an inanın hiçbir şey yapamadım. Şoke olmuştum, kalbim çok hızlı atıyordu. Dondum kaldım.
Çok teşekkür ederim, düşünmemeye çalışıyorum. Çok üzülüp strese girince kusmaya başlıyorum. Şu anda da midem bulanıyor.
Bir süre hiç görüşmemek istiyorum. Keşke zihnimden tamamen silebilseydim bugün olan her şeyi.
Annenize diyecek söz bulamadım tam bir egoist evladi üzerinden egosunu ne güzel tatmin etmiş gelin sarılalım sizi çok üzmüş malesefHiç ihtimal vermem ya. Hep korunduk. Daha geçen hafta tartışmıştık ben bebek istemiyorum diye.
Farkındayım. Daha önce abimlerle birlikte ikna edip bir psikiyatriste götürmüştük. İki ay sonra gitmeyi reddetti. Sonra fark ettik ki o süreçte de ilaçlarını hiç kullanmamış.Anneniz bence hasta. Bir ruh doktoruna götürün.
.hayır egitimlisiniz bi de. Bu kadının anormal olduğu gün gibi ortada...
Ağlanacak bi şey yok. Hastanın kusuruna bakılmaz.