Berbat Bir Evlat Ve Berbat Bir Anne Olmak

Sanki kendi çok iyi annede siz kötü anne olucaksınız, kendinizi toparlayın sizi böyle yıpratmasına izin vermeyin uzun bir sürede görüşüp konuşmayın ne kadar kırıldığınızı anlasın.

Okurken çok kızdım ama annenize değil size.Kapatıverseydiniz telefonu suratına.Çiftleşip çocuk doğuran herkes anne olamıyor işte.Anne olamıyor ama anayım ayağına yatıp her lafı söyleyebileceğini düşünüyor.Yok öyle bir dünya.Anneniz kendi çocugunu düşman besleyip canı yanınca mutlu sevinince kıskananlardan.Mide bulandırıcı ama gerçek.Annenizle iletişimi çoktan kopartırdım sizin yerinizde olsam.Beni doğurdu diye secde etmek zorunda değilsiniz.

Bir kaç saat de doğurdu diye bir ömür 'doğurduğuna' işkence edemez. O'na ait değilsiniz. Bireysiniz. Tedavi olun.

Annen çok kötü biri asla ona boyun eğme asla çok üzüldüm anne de olsa kimse böyle sözler söylemeyi hak bilemez. Edepsiz kadın. kusura bakma ama öyle.
Bana baştan beri ısınamadı. İki abimden sonra istenmeyen gebelik sonucu doğmuşum ben. Annem artık çocuk istemiyormuş. Çocuklarının biri 10 biri 13 yaşına gelmişken artık gezmek tozmak hayatını yaşamak istiyormuş. İlk öğrendiğinde istememiş. Bir sürü ot çöp karışımları içmiş, ağır şeyler taşımış, korse takmış. Hepsi ben gideyim diye. İşe yaramamış ama biraz erken doğmuşum. 2300 grammışım, kuvözde kalmışım falan. Onunkisi istenmeyen bir gebeliğin getirdiği depresyon, çocuğun erken doğması, lohusa depresyonu falan derken hiç toparlayamadı sanırım.

Cok üzüldüm. Anne sinirli de olsa bu kadar agir konusamaz bence. Düsman gibi. Sanki sizden bi beklentisi varmis da gorememis gibi.
Iletisimi kesin bence size zarar boyle
Beklentisi varmış görememişten ziyade ben istenmeyen gebelik sonucu doğmuşum.

farketmez eğer size bu denli zarae veriyosa yılda bir kez bile aramayin hiç görüşmeyin. sizi doğurdu büyüttü ama size bunu yaşatmaya hakki yok. annelik bile bile delilik herşeyi göze alarak yapıyoruz çocuğu. çocuğun başına kakmaya hakki yok ebeveynin. kıyasa bakarsak ne anne babalar var. annenizin esamesi okunmaz anne diye.

Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah ben inanıyorum sağlıklı hayırlı güzel evlatlariniz olacağına. ama zamanı var herşeyin. lütfen kendinizi baski ve stres altına alacak herseyden uzak durun.

Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur

Anneniz kendi yaptiklarinin sucluluk duygusunun acısını sizden cikartmis.Lutfen uzulmeyin!! Bedel odemesi gereken kisi siz degilsiniz anneniz.

Burda simdi ne bicim anne diyecekler vardir ben oyle demeyecegim.Ablamla annem birbirlerini acitirlardi hep tartisirken bilirdim ki hepsi sinirden.

Ama su kaniya vardım ki anneniz bir psikoz icerisinde muhakkak agir bir durumda icsel.Siz kendinizi biliyorsunuz.Esinizde sizde iyi bir ciftseniz sorun yok.

Hepimiz bu dunyada misafiriz.Kucukken yasadiklarimin biraz benzer yanları ama ben hic kizamadim.Benimle boyle konussaydi onun psikolojik bir buhran icerisinde oldugunu dusunurdum.

Sende gozunun yasini sil ama once doya doya agla.Bu senin hayatin! aglama nedenini aciklamak zorunda degilsin kimseye.

tamam işte bu hayatı sana o değil Allah bağışlamış onu hayatından tamamen çıkart Allah sorsun öyle biri için üzülme lütfen.

Psikiyatrik tedavi görüyorum zaten. Ve haklısınız uzunca bir süre hiç konuşmayacağım. Benim de sabrımın sınırları var, azize değilim.

Ablacim annen bir ruh hastasi. Gorusmeyi, konusmayi, beklenti duymayi birak onu manyak ve hasta olarak kabul et (biliyorum yazmasi kolay)

Neden berbat bir evlat olasin anlamadim, sende bir gariplik yok ki annen manyak
Gerçekten artık tüm bağları koparmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Bazı şeyler hiç değişmiyor demek ki.

Ben istenmeyen gebelik sonucu doğmuşum bir türlü de tam olarak kabullenemedi. Ne yapsam aykırı gelecek sanırım ona. Ben de artık ciddi ciddi tüm bağları koparmayı düşünmeye başladım.

Ben de bu aralar bol bol yazıyorum iyi geliyor gerçekten

Gorusmeyin annenizle.
Bayramdan bayrama görüşün yada.. insan bunları duyduğu birini hayatında tutmaz.
Zaten tek tük görüşüyoruz ama bugün duyduklarım çok fazla geldi be. Bir süre yüzünü görmek, sesini duymak istemiyorum.

Annenizin söylediklerinin Turkcesi; evet çok da ideal bir anne degildim, kendimi hala çok suçluyorum, o zaman yaptığım hataların farkındayım, en büyük pismanliklarim sana karşı yaptığım haksızlıklar olduğu için en çok da sana karşı agresifim çünkü etrafımda bana karşı hala savunmasız ve saygı dolu tek insan sensin. Anneniz de çok iyi değil. Çok acı bu yaptığı ama anlayın onu. Bu kadar tahammülsüz olmasının ( haklı olmasa da) bir sebebi olmalı. Toparlanın, bazen anneler evlatlarından daha zayıf oluyor ve cahilce davranıyor. Hele zamanımızda, anne-babalar daha cocuk, çocuklar daha olgun.

O an inanın hiçbir şey yapamadım. Şoke olmuştum, kalbim çok hızlı atıyordu. Dondum kaldım.

Okudugum en aklibasinda yorum. Keske herkes sizin gibi konu sahibinin annesine saydirma hakki olmadigini dusunebilse.
Konu sahibine hepimiz uzulduk mesafe bazen candir ama konu sahibinin annesine saydirmak gibi bir hakkimiz yok.

Onu anlamaya çalışıyorum. İstemediği bir gebelik sonucu istemediği bir dönemde çocuk doğurmuş, gebelik depresyonu, lohusa depresyonu vs. Hiç toparlayamadı sanırım kendini. Bu yüzden hâlâ onunla iletişim halindeyim zaten.

anneniz normalde de boyle biri mi bazi insanlar kotu huylusa annede olsa farketmez evladinada boyle davraniyor sizin adiniza uzuldum ama siz gayet iyi bir anne olacaksinizdir annenizin bu dediklerine kulak asmayin iletisiminizi minimuma indirin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…