- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.479
Kitap affetmeyi sağlamıyor zaten. Ama "neden" sorusunu sorup duruyor ya insan, anlayamıyor neden böyle olduğunu. İşte o sorunun cevabını görünce boşuna kızdığınızı anlıyorsunuz. Siz hiç sanatOkurum tabi ki Şu anda bu konuyu açtığım zamanki gibi müthiş bir öfke hissetmiyorum ona karşı. Zaman geçti üzerinden. Biraz da benim de anne olacak olmamın etkisi var sanırım. Öğrendiğim günden beri o kadar çok ağladım, kendimi yırttım resmen ve o kadar çok korktum ki. Şimdi ona çokça acıyorum. O da ne kadar korktu kim bilir, hatta belki benden çok daha fazla. Ama unutup her şeyi affedebilir misin desen, o kıvama gelmedim henüz.
tanımamış birine gel "Kral Lear"ın derin yapıdaki manası üzerine sohbet edelim diyorsunuz bir nevi. Kadında anneliğin kuralları diye bir kod kodlanmamış. Sizin haklı sitemlerinizi vücuda giren virüs gibi algılayıp saldırıyor. Zor ama boşverin, üzerine düşünmeyin. Buna odaklandıkça hayat boyu mutsuz olacaksınız. Çünkü annenizin sizi anlaması mümkün değil. Kadın da su yok ki sizin susuzluğunuzu gidersin (birçok anne gibi)