bende öyle düşünüyorum aslında çünkü ergenliğimde bile yüzümde asla sivilce çıkmamıştırmrb cnm gecmis olsun...bunlar hic sivilce gibi durmuyo sanki alerjik bisi gibi
ruhakutan pek aklımda değil aslındakan tahlili yaptilar demissin..su raccaunttune gibi bisi olmasi lazim ismi :) o hap kesin cozum onu vermelerini istesen ?
tşk ederim cevabınız için sabırsız olduğumdan ilk kremi bırakmıştım ama bu sefer kullanmayı düşünüyorum isilik gibi evet bende yeni duyuyorum bu cilt hastalığını.Bu isilik. Sivilce değil. Hiç oynama başka bi doktora daha görün. İlaçlarını da 1-2 haftada hemen kesme. Hiçbir tedavi 3-4 aydan önce sonuç vermez. Henüz sihirli değnek icat edilmedi..
evet alerji gibi duruyo degil mi ?raccaunttune sivilce için değil mi? bunlar pek sivilceye benzemiyo alerjik bi şey galiba
tşkrler :) hiç sivilcem olmadı sadece bu lanetlik kabarcıklar var :/raccaunttune sivilce için değil mi? bunlar pek sivilceye benzemiyo alerjik bi şey galiba
Aslında banyoda son durulama suyuna sirke döküp durulansanız iyi gelir ama bişey diyemiyorum kesin olarak görmeden :) ama doktorunuzun verdiği ilacı mutlaka kesmeden kullanın.tşk ederim cevabınız için sabırsız olduğumdan ilk kremi bırakmıştım ama bu sefer kullanmayı düşünüyorum isilik gibi evet bende yeni duyuyorum bu cilt hastalığını.
şimdiye kadar ilaçlar hariç bi çok şey kullandım çare bulamassamAslında banyoda son durulama suyuna sirke döküp durulansanız iyi gelir ama bişey diyemiyorum kesin olarak görmeden :) ama doktorunuzun verdiği ilacı mutlaka kesmeden kullanın.
Bilmiyorum artık sivilcemi daha beter bunlar mı anlamadımbunlara sivilce diyen doktora bir alkışsivilce değiller bence kesinlikle. roaccutane falan verirlersede kullanma.
canım benim sivilce konularımı görsen burda emin ol şükredersin halineBilmiyorum artık sivilcemi daha beter bunlar mı anlamadım
İnşallah düzelir nediyimcanım benim sivilce konularımı görsen burda emin ol şükredersin haline
Tek stres yaptığım şey bu zaten daha da çok artıyo malesefBu sivilce değil sinir ucu ucugu cnm.Üzüntü stres en büyük sebep
Yuvarlak şekilde çıkar önce hafif yanma kaşınma ertesindé acıma ağrı şeklinde oluyor. Umarım önemsiz bir seydirTek stres yaptığım şey bu zaten daha da çok artıyo malesef
o değilde ne olduklarına tam emin olsam çaresini ariycam.
egzama olduğuna pek içim sinmiyo doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?