Sivilceli Ciltler Berbat bir cilt (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Wayfi

Sonra baktım,hayallerimin peşinden koşuyorum...
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
47
71
3
Merhaba hanımlar.malesefki ilk konu başlığım bu oldu.
Evet herşey geçen kış öksürük ve balgam için kullandığım
tantum verde sprey ile başlamıştı.
bu spreyi 1 hafta kullandıktan sonra tuhaf bi şekilde
vücudumun bazı yerlerinde kabarcıklar oluşmuş ve kaşınıyordum.
ağlayarak acile gittim ve tantum verde yapmış olabilir dedi doktor.
1,2 ay sonra yüzümde alnımda ve burnumda yağlanmayla beraber

kırmızı kabarcıklar oldu cildiyeye gittim bunlar akne dedi ve isotrexin verdi.
tabi ben mucize beklediğim için kremi sadece 4 gün kullandım haliyle bi işe yaramadı.
ardından doktor kan testi istedi sonucunda b12 eksikliği çıktı
benexol b12,ferro senol duodenal ve hitrizin verdi bunlara 3 ay devam ettim.
şuan hepsi bitti.halim vaktim yerine geldi şükür neyse konuyu saptırmim.

yüzümdeki şeyler hiç bitmedi farklı bir cildiyeye gittim 1.5 hafta önce
bunlar egzama dedi momecon krem,atarax hap,
konazol şampuan,bellisya yağlı ciltler için akne sabun verdi
tabi ozaman hitrizin daha bitmemişti bu yüzden
hitrizini bıraktım atarax la devam ettim

10 gün kullan sonra kontrole gel dedi neyse kullandım
ilk 2 gün sonuç iyi gibiydi ama 3. ve 4. gün
yüzüm kızarmıştı yani kremi sürdüğüm yerler kızarmıştı
ve daha da beter oldu bunları kullanmayıda bıraktım toplam 6 gün kullandım
sonuç daha beter eski hali daha iyiydi.
belki aynı sorunu yaşan birileri vardır.yorum yazmanız bile beni sevindirir :)

Eklentiler

• IMG_20151011_181650.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 1.639
mrb cnm gecmis olsun...bunlar hic sivilce gibi durmuyo sanki alerjik bisi gibi

mrb cnm gecmis olsun...bunlar hic sivilce gibi durmuyo sanki alerjik bisi gibi
bende öyle düşünüyorum aslında çünkü ergenliğimde bile yüzümde asla sivilce çıkmamıştır
1 yıl öncesine kadar bebek gibi bi cildim vardı nolduysa bu sene oldu
hitrizin ve atarax vermeleride alerji olmasını kanıtlar durumda cevabın için tşkr ederim :)

kan tahlili yaptilar demissin..su raccaunttune gibi bisi olmasi lazim ismi :) o hap kesin cozum onu vermelerini istesen ?

kan tahlili yaptilar demissin..su raccaunttune gibi bisi olmasi lazim ismi :) o hap kesin cozum onu vermelerini istesen ?
ruhakutan pek aklımda değil aslında
doktor bana çapa da alerji testi yapmam gerektiğini söylemişti ama ben hala yapmadım.
bi umut var yinede :/

Bu isilik. Sivilce değil. Hiç oynama başka bi doktora daha görün. İlaçlarını da 1-2 haftada hemen kesme. Hiçbir tedavi 3-4 aydan önce sonuç vermez. Henüz sihirli değnek icat edilmedi..

yaptir bnce mutlaka... bnm de ufak tefek sivilce sorunlarim oluyo baznde yogunlasiyo o ilaci kullanmak istemistim ama olmadi...eger alerjikse ztn tedavi yonetimi farkli olur aksatma git bir an once cnm

raccaunttune sivilce için değil mi? bunlar pek sivilceye benzemiyo alerjik bi şey galiba

Bu isilik. Sivilce değil. Hiç oynama başka bi doktora daha görün. İlaçlarını da 1-2 haftada hemen kesme. Hiçbir tedavi 3-4 aydan önce sonuç vermez. Henüz sihirli değnek icat edilmedi..
tşk ederim cevabınız için sabırsız olduğumdan ilk kremi bırakmıştım ama bu sefer kullanmayı düşünüyorum isilik gibi evet bende yeni duyuyorum bu cilt hastalığını.

tşk ederim cevabınız için sabırsız olduğumdan ilk kremi bırakmıştım ama bu sefer kullanmayı düşünüyorum isilik gibi evet bende yeni duyuyorum bu cilt hastalığını.
Aslında banyoda son durulama suyuna sirke döküp durulansanız iyi gelir ama bişey diyemiyorum kesin olarak görmeden :) ama doktorunuzun verdiği ilacı mutlaka kesmeden kullanın.

Aslında banyoda son durulama suyuna sirke döküp durulansanız iyi gelir ama bişey diyemiyorum kesin olarak görmeden :) ama doktorunuzun verdiği ilacı mutlaka kesmeden kullanın.
şimdiye kadar ilaçlar hariç bi çok şey kullandım çare bulamassam
bi sirke kaldı ona ne zaman sıra gelir artık bilemem teşekkürler cevaplarınız için :)

bunlara sivilce diyen doktora bir alkış sivilce değiller bence kesinlikle. roaccutane falan verirlersede kullanma.

Bu sivilce değil sinir ucu ucugu cnm.Üzüntü stres en büyük sebep
Tek stres yaptığım şey bu zaten daha da çok artıyo malesef
o değilde ne olduklarına tam emin olsam çaresini ariycam.
egzama olduğuna pek içim sinmiyo doğrusu.

Tek stres yaptığım şey bu zaten daha da çok artıyo malesef
o değilde ne olduklarına tam emin olsam çaresini ariycam.
egzama olduğuna pek içim sinmiyo doğrusu.
Yuvarlak şekilde çıkar önce hafif yanma kaşınma ertesindé acıma ağrı şeklinde oluyor. Umarım önemsiz bir seydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…