• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat Ayak Tırnakları

sezosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
542
17
96
36
Kütahya
kızlar bana ne olur yardım edin yaaa..Hayatınızda görebileceğiniz en iğrenç ayak tırnaklarına sahibim =((( tüm tırnaklarım-ama özellikle baş parmak tırnağım- dehşet derecede çirkin. şöyle ki; tırnaklarım boydan boya çizik. nasıl anlatsam derin çizgiler var. oje sürüyorum çok kötü duruyo. sonra silince de o çiziklerin aralarına dolan ojeler silinmiyo öyle kalıyo. ne yapabilirim sizce? bi krem,oje gibi bi ürün vs var mı ?

o çizikleri tırnağının üst kısmını zımparalayarak geçirebilirsin:ecrin_bebek:

benmde çzik çiziktir...derin çizikler ama ole bi problemim yok...kendiliğinden oluyo o sebebinin bilmiyorum...ben seviyorum ayaklarımı ...bence sen de sevmeyi denezemuszemus

pedikür yaptır o zaman üzerlerinide törpülesinler yada bi doktora git onlar vitaminsizlikten oluyor pürüzsüz olması için jel gibi bişi veriolar

Törpülersen daha fazla deforme edebilirsin canım resim koysan aslında belki birimizden bi fikir çıkar

benim de enlemesine çizikler var aynı şekilde, dalga dalga tırnaklarım.. törpülüyorum üstten biraz daha iyi duruyor... sanırım ayakkabı giymekten oluyor gbi geldi bana... fisfisfis

bencede ayakkabı giymekten dalgalanıyo çünki tırnaklarımdaki dalga yazın azalıyo kışın beliriyo.

Tırnaktaki enine yada boyuna olan belirgin çikikler dalgalanmalar mantar habercisi kızlar...
Acilen doktora gidin ve önlemini alın...
Kışın kapalı ayakkabıda daha fazla çünkü mantar nemli ortamı sever. Yani ayak terlediği ve ayakkabı içinde kapalı kaldığı için kışın daha fazla oluyor....

benimde el parmaklarımda var aynı sorun
çok araştırdım iç organların özelliklede karaciğerin rahatsızlığından kaynaklabilirmiş yada kalp hastalığı
ama benimki tamamen makinürken çok zedeledim ve tırnağımın yapısını bozdum
şimdi biraz daha iyi durumdalar bende hiç açık renk oje süremem mesela
mavala diye bi ürün var onun tırnak üstü dolgusu die bi ürünü ben onu aldım arada sürüyorum oje gibi oje sürmeden önce onu sürüyosun 1 yada 2 kat daha düzgün duruyo oje

ürünün tam adını verebilirim istersen

benim ellerimdede dalgalanmalar var...ayakkabıyla alakası yok.. ben dr a gittim vitaminsizlikten dedi...kansızlık ve guatrdanda oluyo bende hepsi var...el tırnağımdakileri törpülüyorum düzeliyo...
oje sürünce daha çok belli oluyo zaten..

benimde ayak tırnaklarım çok kötü ve o çizgiler vvar ben bi arada tırnağın üstüne vazalin sürdüm o zamn iyi olmuştu sıcak suya koy bakım yaparsan devamlı geçiyor:ecrin_bebek:

tırnaklardaki derin çizgiler dalgalanmalar vitamin eksikliğinden
(sac ve tırnağın yapısını oluşturan)kaynaklanabilir bence dermatoloğa görün

kızlar bana ne olur yardım edin yaaa..Hayatınızda görebileceğiniz en iğrenç ayak tırnaklarına sahibim =((( tüm tırnaklarım-ama özellikle baş parmak tırnağım- dehşet derecede çirkin. şöyle ki; tırnaklarım boydan boya çizik. nasıl anlatsam derin çizgiler var. oje sürüyorum çok kötü duruyo. sonra silince de o çiziklerin aralarına dolan ojeler silinmiyo öyle kalıyo. ne yapabilirim sizce? bi krem,oje gibi bi ürün vs var mı ?

bulabildiniz mi bu soruna bir çözüm merak ettim benimde ayak tırnaklarımda hafif çizikler olmaya başladı kırmızı oje sürünce çıkartamıyorum ozaman farkettim..jelden bahsetmişler kullandınız mı?sosnucu bildirirseniz çok memnun olurum...

benimde ayak baş parmagımda aynı şikayetim var tam kenarında.kendiliğinden oluyor ve ben bildim bileli hep böyle.ojeyi silince de arasında kalıyor çok çirkin bir görüntü oluşuyor. pedikür yaptırmaktan da çekiniyorum. böyle idare ediyorum işte .:61:

Back